Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилин тому, Cherman сказано:

Я десь казав, що фільм поганий? Під стейк з вином заходить на ура.

а сам любиш тваринам горлянку перерізати ?

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 минуту назад, petro22 сказал:

якшо аналізірувати новини протягом дня.це було похоже на...

можна зняти дешеве кіно.

Ага, про війну та німців...

Мля, невже такого не бувало в інших країнах? Чи тільки тут всі особливі?

Це або робота психолога, який все ж таки переконав цю тварину, або цій падлі прийшло просвітління.

Чи всі чекали шоу зі штурмом? Треба, мля, другий Беслан?

Ну не вистачає слів.

Головне люди живі. ЖИВІ!!!  

Опубліковано
1 хвилина тому, Zevs_Isver сказано:

а пам'ятаєте як Француз (ніби) затримував грабіжників з Німеччини (ніби) ?

ага.точно не помню був якімсь ментом вродіби.а став депутатом.на скільки я помню.ще фільм е европейский конвой називаеться

Опубліковано
Just now, zplanetaz12 said:

А чому ніби?

давно було, все розмито в пам'яті  від зловживання рошеном

Just now, petro22 said:

ага.точно не помню був якімсь ментом вродіби.а став депутатом.на скільки я помню.ще фільм е европейский конвой називаеться

а не губернатором став?

Опубліковано
12 минут назад, Ko3bMa сказал:

Що ж ви про діючого президента-то так недобре? Ай-яй-яй :D

Кожен розуміє те що хоче. Я взагалі мав на увазі те двоноге створіння, що сьогодні взяло заручників

P.S. продивився пост, трохи невірно фразу побудував... виправив :)

Опубліковано
Щойно, zplanetaz12 сказано:

А чому ніби?

багато хто з моіх знайомих тоже казали ніби.вже в них не спитати нажаль правду.

Опубліковано
17 minutes ago, yu2007 said:

на якому відео це видно?

Тут

Spoiler

А ні, його там вже тримають з руками ззаду, а вказує хтось з сумкою.

Але ламати починають все одно пізніше.

Опубліковано

От українці... Людей звільнили живих-здорових, а все одно чимось незадоволені. На рахунок фільму - реально виглядає як вимоги психічно нездорового, а не терориста. Можна було б претензії до бубочки ставити, аби він пригнав вертольот з 15 мільйонами доларів, а фільм - то так, простітєльно.

Опубліковано

Мені здається чи спочатку випустили заручників, потім він вийшов сам, його зразу же повязала Альфа, а потім приїхала нацгвардія на БТРі і бахнула свєтошумову?

Опубліковано
2 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

давно було, все розмито в пам'яті  від зловживання рошеном

В той день якраз їхала з Любомля і особисто бачила той «європейський конвой» який супроводжувала автівка німецької поліції. Це було ні фіга не «ніби».

Опубліковано
1 minute ago, zplanetaz12 said:

В той день якраз їхала з Любомля і особисто бачила той «європейський конвой» який супроводжувала автівка німецької поліції. Це було ні фіга не «ніби».

Це ті, що потім на заправці на Цуманському перехресті брались штурмом? І по яких подіях фільм зняли з апельсинами в центрі?

1 minute ago, halmer said:

Мені здається чи спочатку випустили заручників, потім він вийшов сам, його зразу же повязала Альфа, а потім приїхала нацгвардія на БТРі і бахнула свєтошумову?

Така ж фігня.

Опубліковано
2 minutes ago, halmer said:

не порохоботствуй

сказано ж - спрацювали на відмінно

Опубліковано
1 хвилина тому, Ko3bMa сказано:

Це ті, що потім на заправці на Цуманському перехресті брались штурмом? І по яких подіях фільм зняли з апельсинами в центрі?

Ті

Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

сказано ж - спрацювали на відмінно

Ага, особливо нацгвардія, руминскій спєцназ прям....

Опубліковано
3 minutes ago, zplanetaz12 said:

то ж кажу все як в тумані, не був впевнений в деталях і щоб нікого не образити написав "ніби"

але все-таки образив... :(

піду з'їм  рошенку

Опубліковано

Теж глянув те відео і ніц не зрозумів нах було "бахкати" ? Походу просто під'їхали зі спецефектами, а потім розбрелись коло автобуса не як під час штурму, а як тещу з села зустрічають. Не хочу здатися якимсь злісним ненависником правохоронців, це не так, але це було схоже на штурм як я на балерину...

Опубліковано
4 хвилин тому, Ko3bMa сказано:

Це ті, що потім на заправці на Цуманському перехресті брались штурмом?

Ті,тільки заправка була при вїзді до Рівного.Та,що на горбку справа.

Опубліковано

На ТВ "психологи" вже починають з нього ліпити дуріка. Цікаво, в чию користь переведуть потім саму подію і її результат.

Опубліковано
1 хвилина тому, igrok сказано:

Ті,тільки заправка була при вїзді до Рівного.Та,що на горбку справа.

А ще  вони самі здалися після перемовин з Французом. А у фільмі показали, що Француз їх особисто покрутив і на 20 років молодший

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...