Перейти до змісту

Вибір сучасного телевізора.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну як завжди... бренд, якість, сучасність, а про надійність ніхто і не думає, а ну авжеж "гарантія"

Трохи про телевізори, сучасні матриці живуть не довго, самсунг, да хай вони скапають з своєю політикою оновлення п.о (коли проходить певний час додатки в сторі оновлюються, а в телевізорі ні) маємо наприклад ютюб який не працює, да є певні маніпуляції приставки і так далі, але навіщо тоді переплачувати... За матриці не буду розказувати кожна здихає по своєму, і діло не за підсвітку. А як в смарт тіві процессори відвалюються гарно мммм.

Ну це так про наболіле, дуже багато побачив.

Значить так, раджу поперше купувати в Польщі (можу дати контакти надійної людини) ні в якому разі тут на місці (це я за нові) а взагалі шукайте б/у, перевіряйте на місці, і дивіться що б не був після ремонту.

Можу помогти і тут купити новий практично любий бренд, але це якщо ви не спішите з покупкою, бо маю справи на декілька днів. 

• +1 1
Опубліковано
8 годин тому, nikblack сказано:

Значить так, раджу поперше купувати в Польщі (можу дати контакти надійної людини) ні в якому разі тут на місці (це я за нові)

Чому? Я розумію, в Польщі вийде дешевше за рахунок повернення ПДВ. Є ще якісь плюси?

Опубліковано
10 часов назад, Serpent сказал:

Чому? Я розумію, в Польщі вийде дешевше за рахунок повернення ПДВ. Є ще якісь плюси?

В них ще можна натрапити на акції, і їх не порівняти з нашими, а взагалі ціна, це важливо при покупці любого девайсу

Опубліковано
18 годин тому, nikblack сказано:

а взагалі шукайте б/у, перевіряйте на місці, і дивіться що б не був після ремонту.

про це добровільно ніхто не зізнається)

якщо махнули бж\ мамку під час\ чи пост-гарантійно - нічого вцілому страшного, а інша справа погрітий\перекатаний проц, який може відригнутися будь-коли, як і підперта костилями підсвітка, тощо.

треба щоб дійсно був цікавий зазор від нового, та і самому мати фарт...

• Подобається 1
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
22 годин тому, Serpent сказано:

До закриття кордонів навіть, якщо ПДВ не брати до уваги, ціни в Польщі були значно нижчими. Зараз озвучую ситуацію з LG та Samsung. З початком карантину, ціни у нас почали відкочуватися і в результаті стали дуже демократичними, навіть на нові моделі. Моделі до 43 дюймів включно вигідніше купувати у нас. Від 50 з'являється мінімальна різниця і виростає залежно від ціни моделі. Привезти як і раніше можливо майже все, але за значно дорожчою ціною, все ПДВ треба віддати і ще так само зверху. Знайти варіанти варті уваги непросто, але реально, раніше в любому магазині можна було купити і везти в Україну.  Чому донедавна були такі захмарні офіційні ціни незрозуміло, можливо виробники розуміючи несприятливу ситуацію з "сірим" імпортом вирішили не втрачати продажі, особливо враховуючи цінову політику китайських брендів.

11 годин тому, Deemon сказано:

про це добровільно ніхто не зізнається)

якщо махнули бж\ мамку під час\ чи пост-гарантійно - нічого вцілому страшного, а інша справа погрітий\перекатаний проц, який може відригнутися будь-коли, як і підперта костилями підсвітка, тощо.

треба щоб дійсно був цікавий зазор від нового, та і самому мати фарт...

Маю знайомих працюючи в сервісах, ніколи не чув щоб щось паялося чи підпералося. Заміна на робочу деталь. Це ж не відекарта. Можливо не все розказують......

Змінено користувачем arrival22
  • Дякую! 1
Опубліковано
43 minutes ago, arrival22 said:

Привезти як і раніше можливо майже все, але за значно дорожчою ціною, все ПДВ треба віддати і ще так само зверху.

Тобто якщо раніше телевізор коштував в Польщі 1230 злотих, то кінцевому покупцю він стільки і ставав (ну може трішки менше)? А продавець заробляв на ньому пдв (і ділився частиною заробітку на митниці)? То тепер він обійдеться у 1460 злотих? Якщо так, то чому? 

Опубліковано (змінено)

Ну це був би ідеальний варіант, щоб покупцю він коштував в повну ціну в Польщі. Ніхто не забирав собі ПДВ, конкуренція не дозволила б.

А ще не враховуються транспортні витрати, страхування, плюс добу потрібно було знаходитися за межами України і т.д. Насправді є багато статей витрат, а ми судимо лише ціна з ПДВ і без. 

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, arrival22 said:

Ну це був би ідеальний варіант, щоб покупцю він коштував в повну ціну в Польщі. Ніхто не забирав собі ПДВ, конкуренція не дозволила б.

А ще не враховуються транспортні витрати, страхування, плюс добу потрібно було знаходитися за межами України і т.д. Насправді є багато статей витрат, а ми судимо лише ціна з ПДВ і без. 

Трохи не зрозуміло. Виходить, забирали не 23%, а, наприклад, «конкурентні» 15%? Те, що це не чистий заробіток, бо є витрати, про які ти написав, я розумію.

Питання в яку суму зараз обійдеться покупцю умовний телевізор, який коштує в Польщі 1000 злотих без ПДВ? Ти написав «зараз все пдв і ще так само зверху». Виходить 1460 чи я не так зрозумів?

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, yu2007 сказано:

Трохи не зрозуміло. Виходить, забирали не 23%, а, наприклад, «конкурентні» 15%?

Там трохи не так.Ви бачите ціну на сайті і від неї відштовхуєтесь.А люди які возять знають де шукати і з ким домовлятися,то різниця ціни на сайті і за скільки вони купили товар-їх заробіток.А ПДВ і відсотків 5 від ціни сайту,то витрати.Але вам про це тут не розкажуть,для чого травмувати покупця:D і нарешті,кожен повинен отримати винагороду за свою роботу.

Змінено користувачем igrok
Опубліковано
8 minutes ago, igrok said:

Там трохи не так.Ви бачите ціну на сайті і від неї відштовхуєтесь.А люди які возять знають де шукати і з ким домовлятися,то різниця ціни на сайті і за скільки вони купили товар-їх заробіток.А ПДВ і відсотків 5 від ціни сайту,то витрати.Але вам про це тут не розкажуть,для чого травмувати покупця:D і нарешті,кожен повинен отримати винагороду за свою роботу.

Хай так, але відповіді я не отримав. 
Бачу на сайтах кількох польських мереж однакову ціну на ТВ: 1000 злотих без пдв  / 1230 з пдв. Скільки я мушу віддати посереднику за телевізор в Луцьку зараз? І скільки мусив би віддати за нього в докарантинний час? 

Опубліковано (змінено)
16 хвилин тому, yu2007 сказано:

Хай так, але відповіді я не отримав. 
Бачу на сайтах кількох польських мереж однакову ціну на ТВ: 1000 злотих без пдв  / 1230 з пдв. Скільки я мушу віддати посереднику за телевізор в Луцьку зараз? І скільки мусив би віддати за нього в докарантинний час? 

Якщо є непереборне бажання купити трохи дешевше, чекайте відновлення "безперешкодного біометричного подорожування" в Польщу. Зараз "бюджетна покупка" техніки з-за кордону вкрай невигідна.  

Для розуміння можна почати з платежів 20% ПДВ і 10% мито. Дешеві варіанти "привезти" зараз недоступні, можливо і для всіх.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
2 хвилин тому, igrok сказано:

Ви ж уточнюйте з якої суми ці 10% платяться.

Від повної ціни товару, за яку купили.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 hour ago, arrival22 said:

Для розуміння можна почати з платежів 20% ПДВ і 10% мито.

Ну камон))) Невже важко написати конкретну цифру «на виході» (в Луцьку)?

1 hour ago, yu2007 said:

ТВ: 1000 злотих без пдв  / 1230 з пдв.

І ще одне питання. Якщо я везу лише один телевізор ціною до 500 євро і пробув в Польщі добу, мені теж доведеться сплатити на митниці 20% + 10%?

Опубліковано (змінено)
1 час назад, arrival22 сказал:

Якщо є непереборне бажання купити трохи дешевше, чекайте відновлення "безперешкодного біометричного подорожування" в Польщу. Зараз "бюджетна покупка" техніки з-за кордону вкрай невигідна.  

Для розуміння можна почати з платежів 20% ПДВ і 10% мито. Дешеві варіанти "привезти" зараз недоступні, можливо і для всіх.

Ти можеш дати пряму відповідь на питання @yu2007 ? В конкретних цифрах по ціні тв тут, в Луцьку.

Змінено користувачем Юріч
  • +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Ти можеш дати пряму відповідь на питання @yu2007 ? В конкретних цифрах по ціні тв тут, в Луцьку.

Грубо +10-20% від польської ціни. Все залежить від ціни, габаритів і т.д. Якщо цікавить щось конкретне, пишіть в ПП. 

Опубліковано
2 минуты назад, arrival22 сказал:

Грубо +10-20% від польської ціни. Все залежить від ціни, габаритів і т.д. Якщо цікавить щось конкретне, пишіть в ПП. 

Тебе ж запитали за конкретну ціну: 1000 зл без пдв, 1230 зл з пдв. Скільки буде вартувати в Луцьку зараз? 

Опубліковано

А коли це поляки стали додатково ПДВ нараховувати? Це ж не Америка. Де ціни без податків.

Чи в них щось помінялося?

Я знаю, заробіток був отих ~20% які верталися. Ну і + знижки, якщо вдавалося взяти дешевше.

• 2 року потому...
Опубліковано (змінено)

Ризикну апнути тему, хоча надії слабкі :D

У кого телевізор самсунг 7-ої серії відгукніться, маю питання по субтитрах, щось вони мене бісять :D

P.S. або може порадьте куда то мені піти щоб попростіше знайти власників аналогічного телевізора щоб з ними переговорити за мою проблему. На 4pda ?

Змінено користувачем SergLutsk

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...