Перейти до змісту

Скандинавські серіали

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Міст" дуже сподобався, подивився половину 1 сезону.

по стилістиці (не по сюжету) нагадує один хороший німецький серіал https://uk.wikipedia.org/wiki/Пітьма_(телесеріал)

Опубліковано
On 27.05.2020 at 22:48, SergLutsk сказано:

Руторг звичайно ресурс досить сильний, але переважно для популярних речей. Я вже неодноразово попадав в ситуацію, коли на ньому або взагалі не було потрібної мені роздачі серіалу, або ж була, але з 0/1 роздаючих і ніфіга не скачаєш. 

В таких випадках виручав або рутрекер, або ж таки доводилось перепросити у всяких фільміксів

все легальне дивлюсь на рутрекері, все піратське дивлюсь на http://nnmclub.to/

якщо чогось нема на одному - то є на другому, зазвичай

Опубліковано
7 годин тому, vadiq сказано:

"Міст" дуже сподобався, подивився половину 1 сезону.

по стилістиці (не по сюжету) нагадує один хороший німецький серіал https://uk.wikipedia.org/wiki/Пітьма_(телесеріал)

враховуючи коли який серіал вийшов, то я б сказав із точністю до навпаки.

6 годин тому, vadiq сказано:

все легальне дивлюсь на рутрекері,

Легальне і легально, можна дивитися лише на офіційних каналах, типу того ж Netflix, або подібний платний сервіс, або по тєліку.

Все решта - є піратством чистої води! 

можеш навіть не пробувати сперечатися зі мною.

Якщо ти хотів сказати "офіційні релізи", чи щось подібне, то це інша справа.

Опубліковано
On 27.05.2020 at 00:42, Zheny@ сказано:

Валландер  - Класика детективу!

Шукаю що б глянути, а який саме ти тут мав на увазі ? Задав на пошук в форк плеєрі, так мені зо три різних Валландера знайшло, і кожен з різною кількістю серій в сезоні, і за різні роки, але при цьому кругом в країнах присутня Швеція, так що будь-який можна віднести до скандинавського... :blink:

Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

Шукаю що б глянути, а який саме ти тут мав на увазі ? Задав на пошук в форк плеєрі, так мені зо три різних Валландера знайшло, і кожен з різною кількістю серій в сезоні, і за різні роки, але при цьому кругом в країнах присутня Швеція, так що будь-який можна віднести до скандинавського... :blink:

так і є.

Був навіть десь по ТБ.

Опубліковано
13 годин тому, SergLutsk сказано:

Не поняв, ти що хочеш сказати, що будь-який з них це той що ти мав на увазі ? :D

там може бути таке, що серію ділять навпіл.

зараз знайду те, що я качав.

Опубліковано

Цей

Бо бачу, що є ще англійський (передертий у 2008 році) :)

Швеція є, бо мусили знімати під пильним оком, щоб скандинавський не став "суто англійським вбивством", що є ,по суті своїй, окремим жанром!

Опубліковано

Тепер трохи розібрався, дякую. Бо дійсно, дивлюсь - в одній версії мені пропонує 13 серій в першому сезоні, в іншій версії дивлюсь ніби й те саме, але вже 26 серій в першому сезоні :blink:  А потім ще й бачу третю версію, де в країнах присутня Британія, а там вже 3 серії в сезоні, і тоді зовсім шаріки за роліки зайшли.

Опубліковано
7 годин тому, SergLutsk сказано:

Тепер трохи розібрався, дякую. Бо дійсно, дивлюсь - в одній версії мені пропонує 13 серій в першому сезоні, в іншій версії дивлюсь ніби й те саме, але вже 26 серій в першому сезоні :blink:  А потім ще й бачу третю версію, де в країнах присутня Британія, а там вже 3 серії в сезоні, і тоді зовсім шаріки за роліки зайшли.

Той, що я дав, то те, що треба.

Можеш пошукати деінде але, щоб актор був той, що в мене - Кристер Хенрикссон.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
24 хвилин тому, radiolutsk сказано:

подивитись початківцю

А що значить початківець ? Жодного скандинавського серіалу не дивились ? Так тут ніби й не потрібно якоїсь особливої підготовки :) Певно їх головна відмінність від американських це більш повільна, деталізована, вдумлива подача розслідування. Комусь це здасться нудним і не зайде. 

Спробуй один з перших двох в першому пості теми, обидва класні.

Опубліковано
51 хвилин тому, radiolutsk сказано:

Доброго дня, таке питання, який серіал модна подивитись початківцю, в цій темі, завчасно дякую за пораду)

Для початку цей.

Цитувати

Team / Команда - непоганий із політично-кримінальною складовою і хорошими акторами!

Він трошечки більш загальноєвропейський.

Далі дивитися "Мост".

Опубліковано
11 хвилин тому, radiolutsk сказано:

Ага, велике дякую, що думаєте взагалі про основну відмінність, скандинавських серіалів від, американських?

тему варто перечитати

3й пост.

• 1 місяць потому...
  • 7 місяців потому...
Опубліковано
12 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Взяв собі в закладочки на майбутнє 2 серіали, як гляну - відпишусь: "Код100" і "Зыбучий песок".

Я 3, вроді робив.

Ще не скачав.

Опубліковано

Ну що, як і обіцяв - відписуюсь про перший - "Зыбучий песок"

В загальному серіал непоганий, для сімейного перегляду цілком придатний. Але 2 "АЛЕ" !

1) він насправді дуже мало скандинавський, по стилю на 80% нагадує американський "13 причин почему"

2) він дуже мало детектив, в класичному розумінні традиційного скандинавського детективу - він абсолютно не підходить ! Він на 10% детектив, і на 90% - це підліткова драма, в стилістиці згаданого в пункті 1 американського серіалу. Кому не хочеться розуміти підліткових тарганів шведського походження, до яких нам ой як далеко - навряд чи варто починати цей серіал. Якщо очікуєте щось накшталт "Полуночное солнце" - навіть не сподівайтесь, і не близько ! Мені взагалі дивно, що його віднесли до жанру детектива. Не хотів заплювати, насправді він зовсім непоганий, але він дуже мало детектив, і дуже мало скандинавський, якось так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...