Перейти до змісту

Куплю відеокарта і блок живлення

Рекомендовані повідомлення

@xpatrikx Для сучасних ігор треба міняти  всю платформу (плату+процесор). Заміна процесора на нормальний у твоєму випадку неможлива.

Тому відеокарту можеш брати стару, для запуску старих ігор. Відео щось типу AMD 7770 чи аналог NVIDIA 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо не ганяти ультра сучасні ігри, то можливо докупити відеокарту і цього на деякий час точно витстачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Якщо не ганяти ультра сучасні ігри, то можливо докупити відеокарту і цього на деякий час точно витстачить.

немає особливого сенсу, бо якшо все впреться в відеокарту, то буде просто обмеження по фпс, а якшо впреться в проц, і він буде в сотку битись, то будуть фрізи, а це дико бісить, і някого комфортного геймплею не буде. 

п.с. звісно якщо мова не йде про архі древні ігри типу героїв 3 чи косинки. той же кс го дуже погано реагує на ботлнек збоку процесора. (особисто перевіряв на різних платформах)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, x9teen88 сказано:

немає особливого сенсу, бо якшо все впреться в відеокарту, то буде просто обмеження по фпс, а якшо впреться в проц, і він буде в сотку битись, то будуть фрізи, а це дико бісить, і някого комфортного геймплею не буде. 

В такому випадку видалить гру і пошукає на торенті щось прийнятніше під його залізо відповідних років з не менш захоплюючим сюжетом, щоб перебити скуку, бо в мами з татом інколи не вистачає грошей на всі забаганки діток! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Ukrainec сказал:

В такому випадку видалить гру і пошукає на торенті щось прийнятніше під його відповідних років з не менш захоплюючим сюжетом, щоб перебити скуку, бо в мами з татом інколи не вистачає грошей на всі забаганки діток! 

ризиковано, бо можна стати зіркою стб "кохана, ми вбиваємо дітей" і тоді прийдеться встановлювати всі ігри, якшо ви розумієте про що я...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, x9teen88 сказано:

ризиковано, бо можна стати зіркою стб "кохана, ми вбиваємо дітей" і тоді прийдеться встановлювати всі ігри, якшо ви розумієте про що я...

не дуже, я більш думаю що тс хоче собі щосб взяти, а соромно визнати і прикривається сином. 

Якщо до цього в нього стояла затичка gt430 то покупка якоїсь hd6950, hd7850, gt750, gt670 значно розширить діапазон ігор які до цього не можна було освоїти. Поки ними наситисться дивись і школи дитя закінчить і вже само почне вибирати комплектуючі. Так що все відносно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, x9teen88 сказал:

О а це взагалі не проблема) Я як прихильник старої школи вихованя підростаючого покоління можу сміло сказати що є дуууже ефективні методи боротьби з такого роду невихованістю:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 часов назад, Ukrainec сказал:

не дуже, я більш думаю що тс хоче собі щосб взяти, а соромно визнати і прикривається сином. 

Якщо до цього в нього стояла затичка gt430 то покупка якоїсь hd6950, hd7850, gt750, gt670 значно розширить діапазон ігор які до цього не можна було освоїти. Поки ними наситисться дивись і школи дитя закінчить і вже само почне вибирати комплектуючі. Так що все відносно...

Друже, ти вже тут серіал цілий розписав.Ти взагалі розумієш ,що пишеш "прикривається сином".За таке можна і по жбану.Я танки катаю два рази в тиждень Максим по годині ,щоб збити пару зірок,а гра починається з 5 прогашів ,що нерви беруть,от і не граю потім ,можу й 2 тижні не грати,бо часом грає малий 1-2 катки в Ксго,а потім робить уроки "карантинні" зрозумієш що це таке і скільки зараз задають, якщо маєш дітей,але думаю ти б такої уйні не писав.Так ,я аби був геймером ,взагалі взяв собі ПС4 і не парився компом,але на ігри треба час,якого немає. На сьогодні питання закрито.Всім дякую за допомогу.Тему можна закривати.Вирішив міняти повністю все.Цей зламок продам по деталях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, xpatrikx сказано:

Друже, ти вже тут серіал цілий розписав.Ти взагалі розумієш ,що пишеш "прикривається сином".За таке можна і по жбану.Я танки катаю два рази в тиждень Максим по годині ,щоб збити пару зірок,а гра починається з 5 прогашів ,що нерви беруть,от і не граю потім ,можу й 2 тижні не грати,бо часом грає малий 1-2 катки в Ксго,а потім робить уроки "карантинні" зрозумієш що це таке і скільки зараз задають, якщо маєш дітей,але думаю ти б такої уйні не писав.Так ,я аби був геймером ,взагалі взяв собі ПС4 і не парився компом,але на ігри треба час,якого немає. На сьогодні питання закрито.Всім дякую за допомогу.Тему можна закривати.Вирішив міняти повністю все.Цей зламок продам по деталях.

Добре, що допомогли прийняти правильне рішення! Дуже часто мені доводиться мати справу з людьми пк яких я називаю калькуляторами і по причині обмеженого бюджету доводиться відштовхуватись від: древнього заліза, бажання апгрейду і дуже судного бюджету. Добре, що ти з тих кому вистачає на покупку нового пк і тому не треба цих дешевих понтів що б ти міг купити... Я як ніхто все певно розумію. Ти ж так і не озвучив бюджет, тому і не було зрозуміло на що ти готовий. 

32 хвилин тому, xpatrikx сказано:

..якщо маєш дітей,але думаю ти б такої уйні не писав.

...2є, як ніхто знаю. І не треба мені ось цих зайвих ля ля... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, xpatrikx сказано:

Тему можна закривати.Вирішив міняти повністю все.Цей зламок продам по деталях.

Правильне рішення,  зараз можна купити сучасну б/в платформу недорого (в порівнянні із цінами на мобілки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, xpatrikx сказано:

Так ,я аби був геймером ,взагалі взяв собі ПС4 і не парився компом

я працюю віддалено і комп в основному для роботи використовую, хоч на ньому і можна запускати всі сучасні ігри. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Ukrainec сказал:

Добре, що допомогли прийняти правильне рішення! Дуже часто мені доводиться мати справу з людьми пк яких я називаю калькуляторами і по причині обмеженого бюджету доводиться відштовхуватись від: древнього заліза, бажання апгрейду і дуже судного бюджету. Добре, що ти з тих кому вистачає на покупку нового пк і тому не треба цих дешевих понтів що б ти міг купити... Я як ніхто все певно розумію. Ти ж так і не озвучив бюджет, тому і не було зрозуміло на що ти готовий. 

...2є, як ніхто знаю. І не треба мені ось цих зайвих ля ля... ;)

Ляля було у вас,хоча і по ділу також було)))але не про це)Я озвучив бюджет,але зазвичай він звичайно може бути більший,якщо сенс є.Я думав нема,на моє жалізо.Як кажуть не суди по собі,коли пишеш про дітей ,особливо коли маєш своїх.Беру бу ,бо на дитину трачу більше за себе,не шкода,але і сильно балувати не хочу,бо син і так з айфоном ходить а я з Шарпом у двічі дешевшим.З цим я сам, як то кажуть розберусь))Не згадуйте мене лихим словом.Всім гарного дня!  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

GTX 1060 6gb-3500грн
блок для неї 500грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...