Перейти до змісту

Куплю відеокарта і блок живлення

Рекомендовані повідомлення

1 хвилина тому, case_l сказано:

Хто не забирає звук з монітору і використовує full hd, то вистачить, але думаю за 1500 можна знайти не обрубок.

Я  шукав карту для монітору 2К, то нічого краще за rx470 не знайшов.

за 1500 повноцінну знайшов. кажу ж - не встиг.

А  за 1700 - вистачає.

Хоча за такі гроші можна спробувати і на 570 зазіхнути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 87
  • Створено
  • Остання відповідь
1 хвилина тому, Zheny@ сказано:

Хоча за такі гроші можна спробувати і на 570 зазіхнути.

Це та сама 470, але жере більше, бо заводський розгін. Краще вже тоді 480/580

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, case_l сказано:

Краще вже тоді 480/580

там цінник від 2500, якщо 4-гігові.

Вже тоді краще 1060 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 годин тому, xpatrikx сказано:

Вона буде краща за ту що стоїть у мене?фото добавлю,і взагалі у мене жалізо старе...

IMG_20200423_231449.jpg

Я б спершу замінив процесор на якийсь Athlon/Phenom II X3 X4 - материнка тримає такі, і памяті поставив 2*4 ddr3 або 2*4 дрр2 під АМД.

Відео - сильно не розганятись - брати щось типу HD7750 gddr5,  GTX650-750 - тоді якщо нормальний БЖ ват на 350-400 - можна і без його заміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, Fedor4uk сказано:

Я б спершу замінив процесор на якийсь Athlon/Phenom II X3 X4 - материнка тримає такі, і памяті поставив 2*4 ddr3 або 2*4 дрр2 під АМД.

Відео - сильно не розганятись - брати щось типу HD7750 gddr5,  GTX650-750 - тоді якщо нормальний БЖ ват на 350-400 - можна і без його заміни.

100% найрозумніша пропозиція, але підозрюю, що це над розумінням і можливостями клієнта ))) 

якщо комп малому під ігри, то врятує лише продаж отого і покупка чогось нового. 

питання до xpatrikx,  що саме не влаштовує в поточному стані речей, які ігри чи додатки не можеш запустити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Fedor4uk сказано:

і, і памяті поставив 2*4 ddr3 або 2*4 дрр2 під АМД.

А в нього скільки???

Слабке місце  - процесор.  Між іншим, приріст у ФПС є суттєвий, між, скажімо і3 та і7 :)

Так і тут. якийсь обрубок і повноцінний проц, то буде ефект.

Єслі шо, то маю процесора 4 ядерного, можу зняти з комплекта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А в нього скільки???

Слабке місце  - процесор.  Між іншим, приріст у ФПС є суттєвий, між, скажімо і3 та і7 :)

Ти мислиш вже трішки іншими категоріями, зрозуміло, що замінити цей комп на кращий вирішить багато в чому проблему продуктивності, але ми не знаємо масштаби проблеми, а семе для чого і скільки людина осмислює вкласти в це грошей. 
Знаю людей з більш менши середніми доходами, але вкласти в ПК 1300 грн на покупку ССД це щось таке неймовірне! А знаю таких, що працює на 6тис/міс весь в боргах і не шкодує 3тис віддати на відеокарту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти мислиш вже трішки іншими категоріями, зрозуміло, що замінити цей комп на кращий вирішить багато в чому проблему продуктивності, але ми не знаємо масштаби проблеми, а семе для чого і скільки людина осмислює вкласти в це грошей. 
Знаю людей з більш менши середніми доходами, але вкласти в ПК 1300 грн на покупку ССД це щось таке неймовірне! А знаю таких, що працює на 6тис/міс весь в боргах і не шкодує 3тис віддати на відеокарту.

Я все розумію.  Але навіть GT430 при кращому процесорі, дасть тих самих ~8-10 fps +.

Цікаво, навіть, заради експерименту :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А в нього скільки???

Вже бачу що 8. Пора окуляри міняти.

І все ж вузьке місце - проц. Брати якогось Athlon II X3 440-455 і відеокарту гривень за 600 - і ще буде бігати.

Ну або продати це все, докласти ще 2xвиручки за продане - і купити щось на і3-і5 2-3 покоління.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я іноді в захваті від  жіночого підходу апгрейду ПК, бо жінки як правило зважуються на заміну компонентів лише у випадку коли щось десь там перестало працювати лише по причині апаратної поломки. Навіть якщо воно буде висіти, завантажуватися по надцять хвилин вони вперто будуть гвалтувати машину. Жінки більш прагматичні створіння, що не кажіть. Тому на пропозицію заміни компонентів в них виникає логічне запитання: "а що я побачу після того як заміню цю деталь", для них те пояснення, що буде працювати швидже, чи кількість кадрів виросте це не пояснення. Вони переважно розуміють або категоріями буде працювати якась програма або не буде. Якщо жінка зважилась на покупку компоненту, бо який содаток  опрацьовує її завдання скількісь там секунд (і вона їх вже порахувала) то вона обов"язково захоче знати наскільки секунд воно покращиться післязаміни. Я заю одну таку яка ще досі мондує відео на целероні Д.

Натомість чоловіки здаються швидше їх починає дратувати така неквапливість пк і вони раніше починають шукати рішення. Чоловік зважується на апгрейд ПК коли бачить найменшу завмирання. АЛЕ! ВЕЛИКЕ АЛЕ! коли це сім"я і б"юджети рахуються і є обмежені,  і чоловік раптом узгоджує це з жінкою, то відразу постає питання "скільки" і  тут спрацює правило про жінок. 

Тому можна тут нарадити, що хоч чоловіку замінти пк, купити якусь ігрову відяшку за 2к.грн, але якщо його половинка скаже зась, то похер будуть ваші старання)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Я іноді в захваті від  жіночого підходу апгрейду ПК, бо жінки як правило зважуються на заміну компонентів лише у випадку коли щось десь там перестало працювати лише по причині апаратної поломки. Навіть якщо воно буде висіти, завантажуватися по надцять хвилин вони вперто будуть гвалтувати машину. Жінки більш прагматичні створіння, що не кажіть. Тому на пропозицію заміни компонентів в них виникає логічне запитання: "а що я побачу після того як заміню цю деталь", для них те пояснення, що буде працювати швидже, чи кількість кадрів виросте це не пояснення. Вони переважно розуміють або категоріями буде працювати якась програма або не буде. Якщо жінка зважилась на покупку компоненту, бо який содаток  опрацьовує її завдання скількісь там секунд (і вона їх вже порахувала) то вона обов"язково захоче знати наскільки секунд воно покращиться післязаміни.

Значить ти погано знаєш жінок :lol:Жартую.

13 хвилин тому, Fedor4uk сказано:

Ну або продати це все, докласти ще 2xвиручки за продане - і купити щось на і3-і5 2-3 покоління.

Якщо йому вдасться продати це за 2К, йому повезе несказано!

Але для і5, уже треба докласти не ймовірну тисячу (Яку він готовий витратити на відяху), а трохи більше.

Добре, якщо знайде готовий ПК на і3 за 2000. Тоді та ж 1000 на відяху і буде мати профіт.

Але на сьогоднішній день чоловік хоче майже не реальну річ. Я ледво знайшов 2-гігову GT740. За адекватні гроші.

30-40 ФПС на GT610 2 gb, але гра на томознутому  вінті. Не на SSD, було б краще. (все, правда, на мінімум викручене), ну і зборка грає роль!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Значить ти погано знаєш жінок :lol:Жартую.

Жінок може дійсно погано знаю, але ставлення більшості їх до питань апгрейду ПК знаю не з чуток ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Ukrainec сказал:

Я іноді в захваті від  жіночого підходу апгрейду ПК, бо жінки як правило зважуються на заміну компонентів лише у випадку коли щось десь там перестало працювати лише по причині апаратної поломки. Навіть якщо воно буде висіти, завантажуватися по надцять хвилин вони вперто будуть гвалтувати машину. Жінки більш прагматичні створіння, що не кажіть. Тому на пропозицію заміни компонентів в них виникає логічне запитання: "а що я побачу після того як заміню цю деталь", для них те пояснення, що буде працювати швидже, чи кількість кадрів виросте це не пояснення. Вони переважно розуміють або категоріями буде працювати якась програма або не буде. Якщо жінка зважилась на покупку компоненту, бо який содаток  опрацьовує її завдання скількісь там секунд (і вона їх вже порахувала) то вона обов"язково захоче знати наскільки секунд воно покращиться післязаміни. Я заю одну таку яка ще досі мондує відео на целероні Д.

Натомість чоловіки здаються швидше їх починає дратувати така неквапливість пк і вони раніше починають шукати рішення. Чоловік зважується на апгрейд ПК коли бачить найменшу завмирання. АЛЕ! ВЕЛИКЕ АЛЕ! коли це сім"я і б"юджети рахуються і є обмежені,  і чоловік раптом узгоджує це з жінкою, то відразу постає питання "скільки" і  тут спрацює правило про жінок. 

Тому можна тут нарадити, що хоч чоловіку замінти пк, купити якусь ігрову відяшку за 2к.грн, але якщо його половинка скаже зась, то похер будуть ваші старання)))

в мене трішки інше поняття, хай вона сидить за своїм яким хочеш компом, а за своїм сижу я і за таким як я хочу і апгрейд свого і малого компа ні з ким не погоджую)) кажу вам як власник 3х компів в хаті, мій малого і ноута жінки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Ukrainec сказано:

Жінок може дійсно погано знаю, але ставлення більшості їх до питань апгрейду ПК знаю не з чуток ;) 

купа різних бухгалтерій за 15 років... мрак. бабки мозок виносили бо "довго думає" чи "нашо_мені_тая_1еС_я_звільнюся!", або "я_ніхачю_такого_ноута_мені_нада_еппл!"

Тому я теж!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оооо! :0027: а тут вже трішки потрерли...

20 хвилин тому, Zheny@ сказано:

купа різних бухгалтерій за 15 років... мрак. бабки мозок виносили бо "довго думає" чи "нашо_мені_тая_1еС_я_звільнюся!", або "я_ніхачю_такого_ноута_мені_нада_еппл!"

Тому я теж!

Бо це вони мають з чим порівнювати, а якби в дома в них це було і треба було приміром 1000грн своїх заплатити то хрен би хто пискнув ;) Нє ну є подруги які задаються питанням апгрейду, але таких знаю одиниці і то вони з вище середнього достатком. 

також знаю чоловіків які сидять на машинах з c2d і 2гб озу і їх все влаштовує. З дня в день приходять випивають пиво, вмикають який ржачний фільм, приколи на ютубі чи ігри на кшталт CS1.6 чи NFS 2006 і їх нбільше нічого не хвилює, їх все. Їх не цікавлять нові ігри, бо не запускаються на їх пк і вони точно не цікавляться спеціалізованим софом. Тому є різні категорії людей з різними вимогами до пк.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловік хоче гратися. Я вище сказав, щоб гратися, потрібно переглянути бюджет.

Бо ігровими колись були старі (на цей момент) карти. Я можу запропонувати 9800GT, або GTS 250 (що те ж саме :) ) Колись ігрові? Ігрові. Зараз какаха? какаха. Але 1Гб і ігрові ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 24.04.2020 в 13:11, Zheny@ сказал:

А в нього скільки???

ціна? вінду потрібно переставляти після заміни?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гривнів 200-300 має бути. щодо вінди ні не тереба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 годин тому, xpatrikx сказано:

ціна? вінду потрібно переставляти після заміни?

3-ядерний буде за 250-300.

4-ядерний то середня ціна 600 грн.

Є дешевші, є дорожчі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Zheny@ сказал:

3-ядерний буде за 250-300.

4-ядерний то середня ціна 600 грн.

Є дешевші, є дорожчі.

Так у мене й так 3 ядра,чи то лажа?))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, xpatrikx сказано:

Так у мене й так 3 ядра,чи то лажа?))))

старіший.

В мене Феном 2. В тебе просто феном.

Ну і маю 4 ядерний. твій 65 нм мій 45нм.

і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я розумію в тебе виключне право гнобити всіх в барахолці, але мені видяється ти перегинаєш за атлон х4 просити 600грн! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таваріщі, "мощьні" проци по типу феномів2 це все харашо, але ви упустили один момент.

У ТСра материнка ще та какаха з просто нікакущим ВРМ і з заявленою підтримкою проців з ТДП до 95 ват.

Якщо феном2 х4 буде 125 ватним (а таких більшість) то навіть якщо він і заведеться (що врятлі) то він полюбому спалить ВРМ (не зразу) і ТСру до проца прийдеться купляти ще й материнку))

Але це в тому випадку коли пробє мосфет нижнього плеча, а якщо верхнього то процику також буде прівєт))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 24.04.2020 в 10:23, case_l сказал:

з не вбитими у них  1450 , якщо не лякає Mining Edition

https://magazinhelp.olx.ua/uk/obyavlenie/amd-radeon-rx-470-4gb-asus-dvi-IDHEMhf.html

Чи підійде мені така,якщо заміню проц,і блок живлення?Іще питання,як знати чи вона не гріта?)))І який бж потрібен до неї? можливо потрачу 100 дол якщо воно варте буде)) Дякую за відповідь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Я розумію в тебе виключне право гнобити всіх в барахолці, але мені видяється ти перегинаєш за атлон х4 просити 600грн! 

знайди дешевше!  От чесно! Знайди. немає питань - скину ціну якщо знайдеш!

Бо це "можна знайти" на всіх форумах, уже в печінках, і так заїбал0, що просто аж ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...