Перейти до змісту

Dual №2 або мінусний психоз Cherman

Titan  Titanovich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
47 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Аж стомився писати. Наговорився досхочу, тепер буду відпочивати :0003:

Як то везе людям котрі можуть собі дозволити жити повноцінним життям.

Тут декому доводится втомлюватись від роботи, якогось футболу-кеглів-п"янства з реальними співрозмовниками, втомлюватись на особах протилежної статі.Аж жалко робиться себе що відпочивати доводиться від того що або аморально або протизаконно.

Опубліковано

йолки, одразу видно що сьогодні погана погода і всі сидять  на борді,

тема виросла як тісто....

я вже і забув всю прєлість борди :)

• Ха-ха 1
Опубліковано
30 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

я памілявся:

Воно й не дивно)))

....В августе 208 года стало известно, что Вадим Титушко, который избил журналистов в 2013 году, был объявлен в розыск по подозрению в совершении разбойных нападений.))))

Опубліковано (змінено)
57 minutes ago, bublik007 said:

Воно й не дивно)))

....В августе 208 года стало известно, что Вадим Титушко, который избил журналистов в 2013 году, был объявлен в розыск по подозрению в совершении разбойных нападений.))))

Фігасє в них там оракули були в ті часи :sq_ye:

Spoiler

Ага, так і написано - в серпні 208-го))

208.JPG

Хоча в цей рік ще відбулась Битва при Чиби или битва у Красной скалы, по якій зняли дуже навіть непогане однойменне кіно.

Змінено користувачем Ko3bMa
  • Ха-ха 2
Опубліковано

6 часов назад, $ΩLΩMΩN сказал:

З'явився, бо ви мене запросили сюди. .

Ніхто тебе не запрошував. Ти стверджуєш, що тебе пару років на Борді не було, поки тебе не згадали в темі про коронавірус. Дивимся на дати на скріншотах

image.thumb.png.5da9720ab70554eb871142a487ead74b.png

image.png.739c2fd416058b9c96960eeb453c9096.png

Опубліковано
6 годин тому, nickel сказано:

Ніхто тебе не запрошував. Ти стверджуєш, що тебе пару років на Борді не було, поки тебе не згадали в темі про коронавірус. Дивимся на дати на скріншотах

image.thumb.png.5da9720ab70554eb871142a487ead74b.png

image.png.739c2fd416058b9c96960eeb453c9096.png

Визнаю свою помилку. Два повідомлення в рік було. Я вже й навіть забув про це.

Але це підтвердження того,  що поки я не нагадав Cherman про бункер, зі мною всі нормально спілкувались. А потім Cherman почав травити на мене, чи то його друзів, чи то його шісток і вони почали мені всіляких гадості писати, чомусь :(

• Cумний 1
  • -1 1
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Визнаю свою помилку. Два повідомлення в рік було. Я вже й навіть забув про це.

Але це підтвердження того,  що поки я не нагадав Cherman про бункер, зі мною всі нормально спілкувались. А потім Cherman почав травити на мене, чи то його друзів, чи то його шісток і вони почали мені всіляких гадості писати, чомусь :(

Ти за собою ніяких косяків не помічаєш? Думаєш, що всі ці мінуси і "йди в дупу" це не твій результат діяльності на Борді, а Chermana?

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А потім Cherman почав травити на мене, чи то його друзів, чи то його шісток

Шерман, у тебе виявляється шістки є? :blink:

Ану перестань на них давити! 

Опубліковано
19 хвилин тому, Юріч сказано:

Шерман, у тебе виявляється шістки є? :blink:

Ану перестань на них давити! 

такі шістки? У мене було 2 варіанта, друзі або шістки. Значить Дуал ще й шістка Чірмана. Зафіксовано.

• -1 4
Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Ти за собою ніяких косяків не помічаєш? Думаєш, що всі ці мінуси і "йди в дупу" це не твій результат діяльності на Борді, а Chermana?

Те, що я не Зелебобік і не Порохобот - я не вважаю косяком. А мінуси це ж від 3-ох людей з 7 мільярдів. Так це ж близьке до 0 значення.

• -1 2
Опубліковано
13 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Те, що я не Зелебобік і не Порохобот - я не вважаю косяком. А мінуси це ж від 3-ох людей з 7 мільярдів. Так це ж близьке до 0 значення.

Ну так чого ж ти так про них печешся?

16 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

такі шістки? У мене було 2 варіанта, друзі або шістки. Значить Дуал ще й шістка Чірмана. Зафіксовано.

Ти вже висновок якийсь зафіксував? З мого питання? Ще й шутєйного? :blink:

Опубліковано (змінено)
18 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

То хулі ти нензаєш про травлю і гадості в твою адресу? 

Ти перетворив форум в форум однієї людини Соломона. В яку тему не зайдеш, скрізь ти. Кому б не писали, відповідаєш ти. Раніше я заходив на Борду поспілкуватися з людьми, а зараз по факту тільки з тобою і спілкуєшся, хоча бажання такого немає. Ти вже всіх тут заїбав, тому й посилають тебе все частіше, бо ти будь яку тему тупо засираєш великою кількістю своїх постів не по темі, як генератор випадкових слів. Не знаю скільки людей витіснив з форумах дуал, але ти своїм флудом витіснюєш решту. 

Змінено користувачем nickel
  • Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, nickel сказано:

Ти перетворив форум в форум однієї людини Соломона.

Є троха, вібачте, буває ...

Спойлер

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
  • -1 4
Опубліковано
3 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Про кого?

Ну знову. От такими тупими питаннями ти і бісиш людей. До кожного слова ти чепляєшся, виділяєш і ставиш тупі питання. Але я тобі в котрий раз відповім. За мінуси ти печешся, які близьке до 0 значення.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Юріч сказано:

За мінуси ти печешся, які близьке до 0 значення.

Не знаю, що значить печешся але цю тему і їй подібні не я створив.

Мені тут за репутацію пальцем ткнули, ось я і знайшов цю тему. Виявляється на Борді на 2 юзерів нападає психоз.

І ви чомусь перекрутили мою фразу (я помітив, що так робите не тільки ви але ви помічені у цьому вперше).

Я писав, що мінуси від 2 людей з 7 мільярдів  це близьке до 0 значення.

• -1 2
Опубліковано
5 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Не знаю, що значить печешся але цю тему і їй подібні не я створив.

Мені тут за репутацію пальцем ткнули, ось я і знайшов цю тему. Виявляється на Борді на 2 юзерів нападає психоз.

І ви чомусь перекрутили мою фразу (я помітив, що так робите не тільки ви але ви помічені у цьому вперше).

Я писав, що мінуси від 2 людей з 7 мільярдів  це близьке до 0 значення.

Нічого я не перекрутив. Якщо ти не розумієш значення слова "печешся", то поясню. Це означає, що ти переживаєш, думаєш, тебе це турбує, бентежить (потрібне підкреслити). Тому що, якщо б тебе це (твоя "репутація" і мінуси зокрема) не хвилювало, ти б про це тут не писав.

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, Юріч сказано:

Тому що, якщо б тебе це (твоя "репутація" і мінуси зокрема) не хвилювало, ти б про це тут не писав.

Це Чірман мене попросив. Він почав забувати і попросив, щоб я йому нагадував, ось я і нагадую.:0108:

• -1 2
Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Cherman сказал:

Схоже, в тебе в школі з інгліша одні двійки були, що ти навіть транскрипцію не знаєш. Чи ти вчився в школі для розумово відсталих?

Це ж спеціально, щоб тебе задіти і спровокувати на мінуси, на срач і т.д. Шлеш його подалі і він тухне.

Змінено користувачем nickel

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...