Перейти до змісту

Ваші дії, якщо нашій планеті залишиться існувати 1 добу

icetea

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну й фіг з нею з цею планетою, люди зіпсувались на стільки (більшість) що їх давно пора знищити! Аллах Акбар!

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
... а народ навіть не шевелиться. Де паніка ? Де воплі на вулицях ?

Просто не встигли ... повірити. Фальшстарт мабуть.

Що робити перед кінцем світу до якого залишилось 11 годин? Цікаве запитання.

Правда у нашому суспільстві нам не привикати. Нас з усіх інформаційних засобів вже зомбуюють 87 років - що завтра кінець світу.

Нам не привикати, тут на Україні, хто нам буде це повідомляти Марія Деві Христос чи інша людина ким би вона себе на вважала коли буде кінець світу.

Ми до цього вже привикли. :)

На мою думку напитися пива кварту та поставити перед вобою мету не все втрачене.

Це моя особиста думка хто не згідний нехай висловить її тут.

P.S. Життя це матеріальна субстанція а духовне життя не закінчується ....

Опубліковано

Продолжаю жить как жил,потому,что я живу осознавая,что жизнь моя может закончится не через сутки,а в любую секунду.

Если мне скажут,что жить осталось сутки,то это подарок судьбы и большая роскошь.Редко кому такое выпадает.Обычно-ХЛОП!....и свет в конце тонеля.А ведь были планы.

Опубліковано
Страшно становится от того что люди в погоне за материальным не задумываются, что в один день всего этого можно лишиться.А что тогда останется?Каждому своё
устрою большой костер из всех своих нужных и не нужных вещей, наемся клубники и послушаю свою любимую музыку :mdr:

сплошная духовность :)

Опубліковано
Продолжаю жить как жил,потому,что я живу осознавая,что жизнь моя может закончится не через сутки,а в любую секунду.

Если мне скажут,что жить осталось сутки,то это подарок судьбы и большая роскошь.Редко кому такое выпадает.Обычно-ХЛОП!....и свет в конце тонеля.А ведь были планы.

+1 Повністю підтримую

Опубліковано
Страшно становится от того что люди в погоне за материальным не задумываются, что в один день всего этого можно лишиться.А что тогда останется?Каждому своё
устрою большой костер из всех своих нужных и не нужных вещей, наемся клубники и послушаю свою любимую музыку ^_^

сплошная духовность :)

во-во...и я о том же

Опубліковано

Бредова тема ! із циклу - "Що б ви робили як би ....."

А далі як наслідок відповіді відображають ті дії які очікують відносно себе (підсвідомо).

Опубліковано

Армагеддон будет тогда, когда мы сами себя начнем уничтожать. Механизм этот уже запущен. Поэтому продолжаем наблюдать во что превращается наша планета.

Просьба к модераторам -можете закрыть эту тему, а то некоторые и правда подумают что настал "бада бум"

Опубліковано

розумій це як хочеш..

просто хотіла нагадати,щоб іноді задумувались як від нас залежить саме наше існування

Всё..закрываем тему...а то что-то многие настолько серьёзно восприняли тему ^_^

Опубліковано

... закончилось пиво :)

нормальная тема, мне нравиццо :)

и не надо ее закрывать

сама через 7 часов закроется ^_^

Опубліковано
Ваші дії, якщо нашій планеті залишиться існувати 1 добу

Позвоню близким мне людям и просто поболтаю с ними ни о чем. Потом выйду за город и погуляю, полежу на траве, посмотрю в небо. Потом вынесу с работы аппаратуру и позову всех прохожих на бесплатную дискотеку, отыграю им охренительный транс. А потом поеду домой, лягу возле жены и крепко её обниму. ^_^

Опубліковано

хм.. а хто собссна вирішив, що має бути кінець світу???...

напевно постріляла би всіх своїх ворогів і недругів, а потім убилась би сама.

віником

Опубліковано
Shura, есть. ты теперь директор :smile3:

осталось выяснить какого банка - и всех милости просим к нам, за кредитами.

или денег в нашем раю нет? ;)

Опубліковано
осталось выяснить какого банка

Ясне діло - ЗАТ "РайБанк".

Без відмов і прострочок!

З.І. Бо задовбало вже :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...