Перейти до змісту

Думки про армагедець

imp13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тю, а када єт мы работали вместе :) нипомню ничего такого ....

Ты что забыл эти каторжные 15 суток, которые нам впаяли?

Шутю, шутю :D

Я знаю одного винни пуха - с которым после работы в Quake 3 всегда играли, и то целым офисом :)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

прікальнула одна штука: яка купа всіляких оптимістично-підтримуючих астрологічних прогнозів давалась в різних ЗМІ і Сатурн літав як треба і Меркурій у фази заходив, а потім рубанула супер криза, якої ні глобально-бородатий Глоба ні інші - мілкіші віщуни-пройдивидці так і не розгледіли. Трохи оговтавшись штатні астрологи почали виправляти курси планет звіщаючи нам про неминучість настання кризи яка настала.

прікальнула одна штука: яка купа всіляких оптимістично-підтримуючих астрологічних прогнозів давалась в різних ЗМІ і Сатурн літав як треба і Меркурій у фази заходив, а потім рубанула супер криза, якої ні глобально-бородатий Глоба ні інші - мілкіші віщуни-пройдивидці так і не розгледіли. Трохи оговтавшись штатні астрологи почали виправляти курси планет звіщаючи нам про неминучість настання кризи яка настала.

Другий раз можете не читати - нет тормозить, а я спішу

Опубліковано

А шо тут прикольного?На сьогоднішній день 99% астрологів( а ті шо в пресі і на ТБ то і всі 100%)-шулєри і брехуни.Хоча щиро вірять,нібито щось розуміють на планетах і зорях.

Максимум,вони можуть розкласти минуле(на що й ведуться люди),а от майбутнє для них-туман.

Реальних астрологів-одиниці!

• 3 року потому...
Опубліковано

Духовный лидер Ирана намекает на конец света

Духовный лидер Ирана аятолла Али Хаменеи впервые призвал свой народ готовиться к войне и концу света.

Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на «Интерфакс». В недавнем послании иранцам Хаменеи призвал свою паству ждать прихода 12-го, «скрытого», имама Махди, который должен придти во время Последнего суда для спасения мира и установления исламского мирового порядка. «Вопрос об имаме Махди представляет наибольшую важность, и о его пришествии четко сказано в учении нашей священной религии», - сказал Хаменеи. Духовный лидер отметил, что долг иранцев - «готовиться к приходу великого лидера».

Если мы считаем себя воинами двенадцатого имама, то должны быть готовы к войне под руководством Аллаха и с его невидимой помощью мы сделаем так, что исламская цивилизация восторжествует на мировой арене. Это наша судьба», - сказал аятолла.

По сообщению местных СМИ, иранские власти распространяют брошюру «Последние шесть месяцев», побуждая военнослужащих готовиться к приходу имама и к противостоянию Западу. Кроме того, иранская революционная гвардия в воскресенье предупредила США и Израиль, что им придется гадать, какие боеголовки будут нести направленные на них иранские ракеты.

Це як, великий Кабздєц уж блізок?

Аятола це кагбе не Богословська з Колесніченком, без повода будоражити Азію не буде.

У мене з цього приводу поки дві версії:

Версія один (геополітіческа): Все-таки напруженість не спала, і військове вторгнення в Іран набуває все більш осязаємих форм, і настав час ідеологічної підготовки полчищ камікадзів для протистояння агресорам. Або просто для прискорення мобілізації населення до бойових дій.

Версія два (містіческа): Ще більше десятка років тому запало в пам’ять одне з безкінечних пророцтв про третю світову війну: що третю світову війну почне людина в блакитному тюрбані. (і там ще упоміналось про серію вогнищ (конфліктів) ніби по паралелі від близького сходу до Європи) Не з наю з яких причин, але саме цей меседж серед інших твердо засів в памяті. Колись давно я його пов’язував з БінЛАденом, він в багатьох відео-рядах був в блакитному турбані. Але коли почалися перші претензії Нато, Магате до Ірану щодо збагачення урану, я звернув увагу що Ахмадінеджад теж висловлював Заходу погрози в блакитному тюрбанчику. І от теперішня заява ще більше підсилює мої асоціації, шо ми всі умрьом.

Шо дєлать? :0157::0126::0118::_29::0029:

Опубліковано

Який чай, тут потрібні значно сильніші антидепресанти, приводячі до стану надглибокої медитації...

Чернігівське світле? :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...