Перейти до змісту

Ремонт ПБЖ APC

Alexandr92

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня усім!

Шукаю кваліфікований сервіс центр по ремонту  пристроїв безперебійного живлення марки АРС в м.Луцьк?  

(APC Smart-UPS 2200 RM)

Чи варто відразу відправляти у Київ на ремонт?

Опубліковано

Я не майстер, але що трапилось, що одразу ремонт? Можливо, потрібно уже замінити батарею? У своєму міняв сам, замовляв на OLX, головне, розміри знати, для цього потрібно розкрутити UPS

Опубліковано

Трапилось те, що ПБЖ каже "відключена батарея", хоча батарея підключена, контакти в нормальному стані, батарея тримає нормальну напругу. 

Опубліковано

Я колись так через ""нормальну"" батарею, яку сам міряв тестером і яка показувала ""нормальну"" напругу у 12,4 В здуру купив нового UPS. Правда мій був значно дешевший.

Вирішувати Вам, але треба було б спробувати підставити нову батарею. На жаль вона просто так ""на дорозі не валяється.""

Опубліковано
13 годин тому, sss381 сказано:

Я колись так через ""нормальну"" батарею, яку сам міряв тестером і яка показувала ""нормальну"" напругу у 12,4 В здуру купив нового UPS. Правда мій був значно дешевший.

Вирішувати Вам, але треба було б спробувати підставити нову батарею. На жаль вона просто так ""на дорозі не валяється.""

Теж вирішив купити нові акб, оскільки уже пора. А там уже буду дивитись в чому проблема;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...