Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

класно собі той сітікард "набриє" грошей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
8 годин тому, yu2007 сказано:

а краще взагалі на роботі заночувати

ну враховуючи що 11 понеділок, то з пятниці на роботі лишатися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 годин тому, S30 сказано:

Учнівську карточку не проблема отримати в школі. Студентську не вкурсі. Студентський квиток теж не проблема для студента.

Собі (дорослу) вже купив. Так що не бачу причини кричати "Браво". Організація, звісно, через пяту точку, але не зовсім щоб "%опа"

Так ніби завтра лише мають почати продавати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що ж, надія лише на додаток для смартфону...

Безымянный.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Ну що ж, надія лише на додаток для смартфону...

додаток обіцяють до 10 листопада...

але  то таке.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Vikvik Mawr сказал:

додаток обіцяють до 10 листопада...

але  то таке.....

Вже пишуть, що з завтрашнього дня =/

image.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, slw28 сказал:

Директор департаменту економічної політики Борис Смаль зауважив, що підставою для видачі електронного квитка для проїзду у транспорті Луцька є саме студентський чи учнівський квиток.

Потрібно буде мати з собою студентський чи учнівський квиток для підтвердження права пільгового проїзду в транспорті після введення АСОП. Якщо ж такого документа при собі студент чи учень не матиме, доведеться платити повну вартість проїзду, а не пільгову.:sm110:

Дайте мне справку, что у вас есть справка

Уже спростували! Нефіг фейк поширювати - для ВИДАЧІ пільгового квитка - так! Для проїзду - ні. Хіба може на початку треба буде КОНТРОЛЮ показати, щоб підтвердити, що ти студент/учень/пенсіонер. Може, додатка для контролерів, який по карті показує їм фото і дані, ще не зробили, ХЗ. По нормальному має бути так з усіма документами - забув права і техпаспорт, маєш паспорт - ID-картку - копи відсканували, і побачили, що права є, авто на тебе зарегане, і все, ніякої проблеми. Тут - загальмували з ДОДАТКОМ напевне, без паніки.

P.S. Оскільки НЕДАЛЕКО є термінали, до 11-го купувати той шматок пластику не збираюся - якщо не буде жодної маршрутки, не бачу змісту... Або поїду БЕЗКОШТОВНО - немає чим, вибачте, вимушено сів в троль. І ніхто мені нічого не зробить... Dura lex, sed lex.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас все чисто по українськи бабла захотілось срубити вже і зараз, то додатку нема, то якісь там карточки людям впарюють. То якісь там системи ставити будуть, які будуть ламатись і глючити. Потім перевізники продавлять знову здорожчання проїзду і всі прохавають бо діватись нема куди, треба ж якось на роботу добиратись.

Питання до розробників, навіщо картки коли є мобільний телефон у більшості - це смартфон. В кого немає смарта то можуть готівкою розраховуватись - має бути і така альтернатива по любому. В кого є смартфон потрібно щоб розрахунок через нього був дешевшим чим якщо сплачувати готівкою от і вся проблема.

З кожним роком не роздуплених пенсіонерів стає все менше, всі худо бідно мають смартфони та вміють ними користуватись.

Як же ж кумарить той все ідіотизм з картковою системою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, MACCEN сказано:

Як же ж кумарить той все ідіотизм з картковою системою.

Продажем карток і хочуть бабло відбити 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спойлер

Уже спростували! Нефіг фейк поширювати - для ВИДАЧІ пільгового квитка - так! Для проїзду - ні. Хіба може на початку треба буде КОНТРОЛЮ показати, щоб підтвердити, що ти студент/учень/пенсіонер.

я веду мову про учнівські ( посвідчення ) і яка кількість учнів у місті їх взагалі мають.

відповідно на основі чого їх ( пільгові квитки ) учні отримували ,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, slw28 сказано:

я веду мову про учнівські ( посвідчення ) і яка кількість учнів у місті їх взагалі мають.

відповідно на основі чого їх ( пільгові квитки ) учні отримували ,

Давай я тобі ще раз озвучу. Може дойде. В школі організовано (принаймні в тій де вчаться мої) видаватимуть учнівські проїздні картки. Для цього треба лиш стандартна згода на обробку даних і фото.

Дав згоду - отримав шматок пластику. В чому істерика?

Ті хто не має бажання давати згоди ( може релігія боронить) йдуть тихенько купують дитині звичайну дорослу.

Так зрозуміло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так вроді кажуть шо картки можна буде купити прямо в маршрутці.

І не треба зараз в чергах стояти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 хвилин тому, S30 сказано:

Давай я тобі ще раз озвучу. Може дойде. В школі організовано (принаймні в тій де вчаться мої) видаватимуть учнівські проїздні картки. Для цього треба лиш стандартна згода на обробку даних і фото.

Дав згоду - отримав шматок пластику. В чому істерика?

Ті хто не має бажання давати згоди ( може релігія боронить) йдуть тихенько купують дитині звичайну дорослу.

Так зрозуміло?

Істерики немає, незрозуміла тема учнівського посвідчення ( моя дитина вже отримала картку ).Просто неодноразово був свідком, як водії маршруток діставали школяриків (з рюкзаками) при оплаті за проїзд про наявність учнівського.Фактично вони праві, є оголошення в маршрутці також рішення міскої ради.Звідси виникає питання контролю.

картеа звичайна,без фото ( фото ніхто не вимагав).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, slw28 сказано:

Просто неодноразово був свідком, як водії маршруток діставали школяриків (з рюкзаками) при оплаті за проїзд про наявність учнівського.Фактично вони праві, є оголошення в маршрутці також рішення міскої ради

От їх тоді треба було спитати чим їх природа обділила жажібністю чи розумом. Люблять вони повийо до тих хто не може дати адекватну відповідь.

8 хвилин тому, slw28 сказано:

Звідси виникає питання контролю

Тепер при наявності картки це "неїхсобачеділо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю питиння вирішиться ,чому нема чіткої заяви міськради( а не перша--друга пора) .

Водій контролювати небуде.А зайде контролер+мунципал з комплексом "консєржкі" і виникнуть питання. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, slw28 сказано:

А зайде контролер+мунципал з комплексом "консєржкі" і виникнуть питання. 

Які саме питання?

Є карта, проїзд оплачено.

Звісно, якщо такою картою оплатите проїзд Ви, то логічно, що виникнуть питання.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 хвилин тому, WebTraveller сказано:

поповнювати їх буде відразу водій за готівку також?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, alexvvv сказал:

поповнювати їх буде відразу водій за готівку також?

Ні. На картці зразу будуть кошти на 3 поїздки

Тобто карта буде коштувати 35 грн + 3 поїздки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, WebTraveller сказал:

кошти на 3 поїздки

На 2 поїздки + 3 грн залишку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Ghost_manka сказал:

На 2 поїздки + 3 грн залишку

ну чи так. Я точно незнаю) Я маршрутками дуууже рідко катаюсь))

То дружина десь взнавала це

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, S30 сказано:

Які саме питання?

Є карта, проїзд оплачено.

Звісно, якщо такою картою оплатите проїзд Ви, то логічно, що виникнуть питання.:)

На учня вже мабуть непотяну.а на студента запросто:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, axelffox500 сказано:

Якто кажуть змиться злюбиться, тролейбуси їздитимуть на валідатоорах маршутки на кеші, як то є в києві,  а бабкі відмили через турецьку молдаванку прокладку, власником сіті кард є якийсь турок, якшо бабкі пропадуть то й кінці у воду, ніякої відповідальності, оце прошарена схема,  хтось відкатних лямів отримав нормально, позавчора спеціально сів в 15 щоб подивитися ті чудеса, перше це валідатори дешевий китай, взаді пише kentkart, зайшов в гугл  канторка ще та, нічого конкретного, одна водичка, і навіть немає зразків готової продукції  толком, валідатори ті, що на андроїді у них максимум 100 баксів коштують в Китаї,  друге ставили сістєму монтажники з "руками" , кабель в білий грязний короб, на коричний дах старого тролейбуса, таке позорище притаманно певно тільки Україні.

https://www.kentkart.com/ru/

В мене антивірус на посилання лається)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, WebTraveller сказал:

Скоріше до того дійде, бо це закономірне рішення проблеми, коли зайшов, а з оплатою карточкою проблеми :mellow:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 06.11.2019 в 00:32, weldermaster сказал:

Хтось вже купив ту картку?

Купити то одне, але її поповнити...

У вівторок казали, що поповнити можна через 2 дні, сьогодні - в суботу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...