Nokian Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 06:48 #76 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 06:48 Мати власну думку, вміти її чітко висловити. аргументувати її Це ТРИ зовсім різні речі. А от непереборне бажання залишити останнє слово за собою- явна ознака сперечальника, що сперечається чисто заради суперечки.
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 07:59 #77 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 07:59 58 минут назад, Nokian сказал: Мати власну думку, вміти її чітко висловити. аргументувати її Це ТРИ зовсім різні речі. То мені чого не вистачає? 58 минут назад, Nokian сказал: А от непереборне бажання залишити останнє слово за собою- явна ознака сперечальника, що сперечається чисто заради суперечки. Заміть, Вітя, це не я сказав. І ти весь такий просвєтльонний і всевидячий, ніяк не можеш зупинитися сперечатися з сперечальником. Але ти не переживай, це не в тобі справа, це нікель такий. В чужом глазу соринку видим в своем бревна не замечаем.
Nokian Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:31 #78 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:31 Один юзер напевно сприймав моє небажання відповідати йому за явний свій трумф., Чи за образу. До речі власну думку можна мати, але не хотіти її висловлювати. Або не всім висловлювати . Ну і ще , одне з самого головного. Людина ніколи не розкаже сама собі про себе так, як це зроблять інші люди. Тому навіть самі розумні шахісти мають тренерів ( ну явно не таких розумних), і платять їм великі гроші. Великі багачі та особистості наймають психологів..Знову ж за великі гроші. А я це роблю безкоштовно))))))) Міг би і просто подякувати.
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:52 #79 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:52 13 минут назад, Nokian сказал: Один юзер напевно сприймав моє небажання відповідати йому за явний свій трумф., Чи за образу. Чотаржу. "Один юзер" - це ти мене намагаєшся так принизити, розмовляючи зі мною як з третьою особою? Чи робиш вигляд, що спілкуєшся не зі мною? Де твоє "небажання відповідати"? Ти ж змовчати не можеш, жоден мій пост не залишився без твоєї відповіді (я про цей діалог). Я замахався стібатися. 13 минут назад, Nokian сказал: До речі власну думку можна мати, але не хотіти її висловлювати. Або не всім висловлювати . Це ти зараз задню включив, тіпа нікель має свою думку, але не хоче висловлювати? Ну ок, слів защітан. 13 минут назад, Nokian сказал: Ну і ще , одне з самого головного. Людина ніколи не розкаже сама собі про себе так, як це зроблять інші люди. Тому навіть самі розумні шахісти мають тренерів ( ну явно не таких розумних), і платять їм великі гроші. Великі багачі та особистості наймають психологів..Знову ж за великі гроші. А я це роблю безкоштовно))))))) Міг би і просто подякувати. Вітя в нас бартер, якщо ти досі не зрозумів. Ти мені на трісочки в оці вказуєш, а я на твої колоди. Так що подяки не жди.
Ha3aP Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:52 #80 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:52 1 година тому, Nokian сказано: Все, більш не пишу. Кхе
jack74 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:57 Автор #81 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:57 @nickel бл., ти все ж і сюди свою "кухню" припер і Нокіана "куриш"
nickel Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:57 #82 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 08:57 3 минуты назад, Ha3aP сказал: Кхе Рік в "політиці" ні слова. "Один юзер" думав, що не балабол.
fedot Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 10:20 #83 Опубліковано 16 Вересня, 2019 в 10:20 Досить вже тему фігньою засирати...Або в флейм, або в приваті виясняйте, хто кому клон
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.