Перейти до змісту

Втопив телефон

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вітаю,телефон Xiaomi Mi A1 попав в воду.Вірніше,я з ним впав в ставок:D.Відразу вимкнув,акум виняти не зміг.Це вже все,чи може хтось порадить толкового майстра?Дякую.

Опубліковано

Просто просушіть  жіночим феном, погрійте на сонці, тільки екраном донизу. В мене zte z11 пролежав у відрі з водою хвилин 30. А коли на нього позвонили, то навіть дзвінок приймав. Спочатку трохи глючив, типу сам вимикався, потім наладилась нормальна робота. Проте батарея стала погано тримати заряд. Потім був ще випадок, що в снігу пролежав годин 11-12 (загубив, як з поїзда виходив), ті самі процедури і запрацював. Коли вже став вимагати зарядку кожні 2-3 години, замінив батарею і вже з півроку ніяких глюків. Батарею міняв на Винниченка 14, можете туди занести.

Опубліковано
1 час назад, frv сказал:

Просто просушіть  жіночим феном, погрійте на сонці, тільки екраном донизу. 

так не треба робити :) з теперішньою жарою можна перегріти на сонці, феном можна задути каплі подальше, а також випари від води призведуть до більшої корозії на платі. Кращим варіантом буде, покласти телефон в цукор,  можна також в сіль, або рис.
У вашому варіанті краще відати нормальному майстрові на чистку, навіть якщо робить, то корозія може добити телефон з часом.

Опубліковано

топлені телефони, однозначно потрібно нести до майстра, і не займатися тупою сушкою в рисі чи цукрі, чи феном

якщо батарея виймається - то вийняти. все.

Опубліковано

Дякую всім!!В рисі лежав майже добу.Зараз повезу в майстерню,порадили на Чехова,де Самсунг.

Опубліковано

ужас, ніби дорослі люди.... і ніки не жіночі .... фен.... рис... сіль це взагалі капець

Спойлер

- хворий, я вам призначу грязеві ванни

- лікарю, а мені це допоможе?

- не впевнений,  але тіло до землі звикатиме

Опубліковано

Позвонили і сказали-1500(робота +запчастини.)Я сказав не робити,краще новий куплю.Хто має Xiaomi mi A3 ,чи варто купляти?Щось роздільна здатність екрану замаленька,а так нічого по характеристикам,це на мій розсуд,не спеціаліста.

Опубліковано

Я не ризикую брати А3 на вітрину.

Дуже не впевнений,що його купуватимуть.

Хіба що який ярий фанат чистого андроїда,але таких все менше стає.

Опубліковано

По ремонту утопленика,то за 500,хай 700-800 грн можна знайти плату цілу з донора,і весь ремонт.

Якщо екран нормальний залишився.

Опубліковано

Я завтра заїду в майстерню,там,здається,щось і про екран мова була.

6 хвилин тому, Nokian сказано:

Хіба що який ярий фанат чистого андроїда

Та якось звик,а що порадиш взяти?Хотілося б Xiaomi .І знову,бо звик.

Опубліковано
2 годин тому, igrok сказано:

Позвонили і сказали-1500(робота +запчастини.)Я сказав не робити,краще новий куплю.Хто має Xiaomi mi A3 ,чи варто купляти?Щось роздільна здатність екрану замаленька,а так нічого по характеристикам,це на мій розсуд,не спеціаліста.

Xiaomi Mi A3 4/128GB Blue (Global Version)-264
Xiaomi Mi A3 4/128GB Grey (Global Version)-264
Xiaomi Mi A3 4/128GB White (Global Version)-264
Xiaomi Mi A3 4/64GB Blue (Global Version)-223
Xiaomi Mi A3 4/64GB Grey (Global Version)-223
Xiaomi Mi A3 4/64GB White (Global Version)-223

Опубліковано
54 хвилин тому, AnryABC сказано:

Xiaomi Mi A3 4/64GB White (Global Version)-223

Дякую,ціни я знаю,вони від гарантії залежать,а так приблизно однакові.Я про роздільну здатність екрану-НД.

Опубліковано
52 минуты назад, igrok сказал:

Дякую,ціни я знаю,вони від гарантії залежать,а так приблизно однакові.Я про роздільну здатність екрану-НД.

В принципі, телефон непоганий. Але врахуйте, що там сканер в екрані і працює він так собі..

Опубліковано
11 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Але врахуйте, що там сканер в екрані і працює він так собі..

Це я прочитав,як по мені,то не зручне розташування.А те,що глючить,так то не знав.

Опубліковано
1 минуту назад, igrok сказал:

Це я прочитав,як по мені,то не зручне розташування.А те,що глючить,так то не знав.

Я б не сказав, що він глючить. Просто спрацьовує трішки менше за звичайні сканери відбитків.
Можна ще почекати Honor 9x в якому є і слот під флешку, і NFC, але ціна у нас буде кусатись :(

Опубліковано
3 хвилин тому, Ghost_manka сказано:

Можна ще почекати

Та ні,завтра хочу взяти.Але НД екран мене напрягає.Зараз читаю про Xiaomi Redmi Note 7 .Як би нічого так.

Опубліковано
10 часов назад, igrok сказал:

Та ні,завтра хочу взяти.Але НД екран мене напрягає.Зараз читаю про Xiaomi Redmi Note 7 .Як би нічого так.

Беріть Note 7, шийте кастомний чистий Андроїд і не парьтесь)

Опубліковано
13 минут назад, Ghost_manka сказал:

Беріть Note 7, шийте кастомний чистий Андроїд і не парьтесь)

Можна і не шити, і телефон чудовий і прошивка. Єдиний мінус - відсутність NFC.

Опубліковано
8 минут назад, alexvvv сказал:

він актуальний у нас?

Я вважаю - так. Але навіть якщо я помиляюся і зараз він, наприклад, для тебе не актуальний, а стане актуальним через рік, то в тебе в телефоні він не з'явиться ні через рік ні через два, тому хочеться завжди взяти плюшок з запасом.

Опубліковано
9 хвилин тому, nickel сказано:

Я вважаю - так. Але навіть якщо я помиляюся і зараз він, наприклад, для тебе не актуальний, а стане актуальним через рік, то в тебе в телефоні він не з'явиться ні через рік ні через два, тому хочеться завжди взяти плюшок з запасом.

Хз, якщо для оплат, то кажуть можна в чохол телефона покласти nfc чіп від банківської карточки. 

Опубліковано
1 минуту назад, alexvvv сказал:

Хз, якщо для оплат, то кажуть можна в чохол телефона покласти nfc чіп від банківської карточки. 

В чохол вся карта влізе, не обов'язково з неї чіп видирати. Так можна з собою і фотоапарат носити, але ж зручніше коли він є в телефоні. Сперечатися про доцільність не бачу смислу, бо ж "на вкус и цвет...", але я б від НФС не відмовився. В такому випадку я б назвав Редмі Ноут 7 ідеальним апаратом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...