Перейти до змісту

Авто сигналізація

zverexe

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 часа назад, MANJAK11 сказал:

Там всі в чорному списку які в основному продаються. Яку ж тоді ставити??

Опубліковано
9 часов назад, zverexe сказал:

Там всі в чорному списку які в основному продаються. Яку ж тоді ставити??

походу ставити якусь з найновыших моделей. Буде якийсь час, поки не попаде в список

Опубліковано

а в ідеалі, то має бути комплекс захистів. Якщо за перші декілька хвилин грабіжник не справляєтся, то зазвичай кидає авто, ну хіба в глухому місці стоїть і грабіжник має час та натхнення чи модель авто надто дорога чи ексклюзивна

Опубліковано
32 минуты назад, MANJAK11 сказал:

а в ідеалі, то має бути комплекс захистів. Якщо за перші декілька хвилин грабіжник не справляєтся, то зазвичай кидає авто, ну хіба в глухому місці стоїть і грабіжник має час та натхнення чи модель авто надто дорога чи ексклюзивна

так, згідний. Ні авто не ексклюзивне чи дороге. Просто хочеться хоть якось себе убезпечити 

Опубліковано
6 годин тому, zverexe сказано:

так, згідний. Ні авто не ексклюзивне чи дороге. Просто хочеться хоть якось себе убезпечити 

Сіга ставиться щоб відлякати зловмисника , та проінформувати власника. Протиугонна ф-ція надається в ній тригерами та джеками.  

Опубліковано
6 годин тому, MANJAK11 сказано:

Все вірно- сіга + іммо+ різні механічні локи.

Опубліковано
4 часа назад, EleKtrik сказал:

Все вірно- сіга + іммо+ різні механічні локи.

мехінчні локи типу блокіратор руля чи педалей? Бачив ще ставлять мультілок на коробку

Опубліковано
1 минуту назад, zverexe сказал:

мехінчні локи типу блокіратор руля чи педалей? Бачив ще ставлять мультілок на коробку

механічні блоки це типу замок капота

Опубліковано
11 годин тому, MANJAK11 сказано:

механічні блоки це типу замок капота

Капот, кп...  наразі навіть штіфти в дверки ставлять:D

• 1 рік потому...
Опубліковано

Потрібна допомога із сигналізацією Starline E66 BT eco.

Поставили в автосалоні (машина на гарантії). Коли біля машини, або часто відкриваєш і закриваєш (через невеликі проміжки часу) все працює ідеально. Але якщо відійти далеко від машини, брелок втрачає звязок з машиною в коли повертаєшся, він її не відкриває, блимає типу пошук сигналу і не бачить машини. Допомагає відкрити і закрити декілька раз машину з ключа (двері не відкриваю, бо буде сирена) і тоді сигналізація знімається і далі працює без проблем поки знову не залишиш машину на тривалий час.

В чому може бути проблема?

Опубліковано
12 годин тому, Arden сказано:

Потрібна допомога із сигналізацією Starline E66 BT eco.

Поставили в автосалоні (машина на гарантії). Коли біля машини, або часто відкриваєш і закриваєш (через невеликі проміжки часу) все працює ідеально. Але якщо відійти далеко від машини, брелок втрачає звязок з машиною в коли повертаєшся, він її не відкриває, блимає типу пошук сигналу і не бачить машини. Допомагає відкрити і закрити декілька раз машину з ключа (двері не відкриваю, бо буде сирена) і тоді сигналізація знімається і далі працює без проблем поки знову не залишиш машину на тривалий час.

В чому може бути проблема?

може попробуй перепідв'язати брелок, в мене був відв'язався то допомогли на гарячій лінії

Опубліковано

Думаю проблема з відсутністю живлення, типу не туди під'єднали. В мене була подібна ситуация з доводчиками вікон. Як приїхав поставив авто на сігналку, то десь хвилин 5 ще можеш брелоком закрити вікна, далі все, живлення пропадало. То я, як машина постоіть, сигналку знімаю, потім ставлю, в цей час центральний перемикажєтся, мабуть давало живлення на доводчики, і все в мене знов 5 хвилин щоб підтягнути вікна, далі все живлення пропадало. Але це моя аматорська думка звичайного водія :) не більше, а раптом допоможе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...