Перейти до змісту

Зробіть так, щоб "Warn 2%" нафіг не відображалась

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Warn 2%" - воно відображається тільки в тебе. інші користувачі його не бачать. так само ти не бачиш попереджень у інших користувачів не тому, що їх нема, а тому, що вони є видимі тільки для того користувача, якого попереджають і модератора......

Опубліковано

Ромаха, якщо не хочеш, щоб з 2% стало 3% - то подібні звернення треба робити в приват, а не на широкий загал.

Опубліковано

romaxa11, свой warn ты получил вполне заслуженно, поэтому какие могут быть претензии? кроме тебя их видит только модератор раздела, так что релакс

Опубліковано

В мене теж є варн, і по більше твого :)

Ну і що? Переживаєш за репутацію ? Вона залежить ВИКЛЮЧНО від тих хто читає те, що ти пишеш!

Опубліковано

Да ладно, будеш "назначений", я тож маю, за якісь пост не в том топіку + ругань непомнюзачто.

Шрами украшают, кстате :D

Опубліковано

Шось я не бачу поваги до користувачів зі сторони Адміністрторів і Модераторів...

Опубліковано
Фігасе. На фотці честь отдає Олег Константинович Седов - капітан «Крузенштерна»

А так на відкормленого Шкодера похож... :)

Опубліковано

щось мені підказує, що ця тема знову перетвориться у "Свавілля модераторів" Чи не об'єднати їх?

Чи у потрібне місце перенесіть!

Блін, на кожному кроці всі ниють.. в того варнінг в того РО, той в БАН-і акаунти плодить..

Опубліковано

Женя, в принципі, є така мулька. Попередження адміни і модери дають дещо частіше, ніж амністію. Попередження дав - і забув. А юзер може півроку, рік адекватно себе вести, і навряд чи модер згадає, що варто було б зняти ворн. Хоча коли в мене було пара процентів - то я через деякий час "непорушень" написав модерам в лічку, і вони нормально поставились. Ходжу тепер з чистою кармою :D

Опубліковано
карма то 0, а история нарушений то осталась

"не берiть дурного в голову"

перманент можно и с первогор раза получить

що потрібно було доказати :D

Опубліковано

Поясніть мені необразованому, що то за ВАРН і звідки він береться. Так як я зрозумів його ставлять модери. Правильно?

І що значать кнопки Жалоба і поднять. Ну і алгоритм їхньої роботи.

Опубліковано

блін а я думав, що я один такий ну тоді пофіг лупіть 3% і більше. Просто було якось незручно коли всі такі чистенькі, а так. Єдине нафіга тоді репутація і warn - щось не подобається став -1, а тут ще і warn +1%.

А ти shkoder всеж-таки підпільний заклятий патріот сусідньої держави :D

Опубліковано
блін а я думав, що я один такий ну тоді пофіг лупіть 3% і більше.

не напршуйся, бо таки вліплять.

Просто було якось незручно, коли всі такі чистенькі, а я так.

Ото менталітет...

Нагадує анекдот:

"Прийшов новенький чорт в пекло на роботу і питає:

- А чого біля отого котла з євреями шість чортів стоять, а біля котла з українцями жодного?

- бо євреї, як їх залишити без нагляду, хоч одного тай з котла випхають, а той усіх інших повитягує. А в українців - і сам не вилізе, і іншим не дасть"...

Єдине нафіга тоді репутація і warn - щось не подобається став -1, а тут ще і warn +1%.

репутяція - для користувачів, а warn - для модераторів.

Опубліковано
блін а я думав, що я один такий ну тоді пофіг лупіть 3% і більше.

обычно изменение ворн-левела сопровождается отправлением в РО или в баньку. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...