Перейти до змісту

Потрібен зварювальник

WebTraveller

Рекомендовані повідомлення

Потрібно зварити щпалеру для винограду. 

Форма літери "Г". Приблизно таке:

Viber_2019-05-15_11-04-27.thumb.png.a83257f1682d9d3266cc132404b0004e.png

Ширина конструкції 4 метри, 3 веркальні труби 40х25, між ними зварити три перемички горизонтальні, одна з такої ж труби (40х25) + дві з труби 25х25. Ну і верхня частина літери "Г" (3 труби по 0.5 метра) приварити
Таких конструкцій потрібно 3 штуки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись користувався послугами по зварці бордівчанина @v.vitalijovich
Попитайтеся, можливо зробить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, FOX сказал:

Колись користувався послугами по зварці бордівчанина @v.vitalijovich
Попитайтеся, можливо зробить.

Цей юзер востаннє був на форумі в червні минулого року, тобто рік назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матеріал твій?

Я б наприклад таку роботу зробив за 3000 грн., не менше (звичайно без врахування матеріалу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, DrHammer сказал:

Матеріал твій?

Я б наприклад таку роботу зробив за 3000 грн., не менше (звичайно без врахування матеріалу)

1000грн, не більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, weldermaster сказал:

1000грн, не більше.

То якщо на "дядю робіш" , шо електоди+ кругі ( солярку зливаєш  ) то да за саму роботу 1000 грн...

Сів заправив машину, поїхав на металобазу-вернувся( 100 грн солярка), нашикував заготовкі відрізні + шліфувальний круг(+-150 грн ну то явно не про атамани і всяку їм подобну хірню), електродів 8-10 шт( +-40 грн( ЕСАБовсткі стільки вартують)

Електроенергія хай 30 грн, завести то все замовнику в межах міста хай знову +- 100 грн

1000-420 грн= 580 грн за роботу... Роботи так на всідку +-3 години...

Але ж знову, якшо все на "халявку" то да 1000 ще і забагато....

П.С. я би радив автору теми, купити якійсь за +- 100у.е. кмтаєць і самому подібну ( мелочовку робити)...

Або найти якогось фахівця який за "пару рублів" то "зробіт" ну от навіть

weldermaster, зголосився за менше ніж 1000 , хай зробить, всі тільки від того і виграють..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, HelloBoy сказано:

П.С. я би радив автору теми, купити якійсь за +- 100у.е. кмтаєць і самому подібну ( мелочовку робити)...

Не варіант,  автор точно таким займатись не буде.  Тут потрібна послуга , і розхідники всі згадані в ціну повинні включені бути,  бо не буде замовник їздити і купувати то все.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто чоловік хоче датм гроші і через певний проміжок часу щоб йому привезли "під двері" готовий виріб?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 годин тому, weldermaster сказано:

1000грн, не більше.

Любиш в мінус працювати? Ну тафай-тафай )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, DrHammer сказал:

Любиш в мінус працювати? Ну тафай-тафай )))))

Ну чому в мінус? З мого першоджерела 1000грн це без враxування матеріалу, сама робота. Подібне варив собі додому, також під виноградник. На день роботи. Навіть в сусідній Польщі 12-14 злотиx в годину, та ж 1000грн.

Але якщо автор теми xоче все під ключ (власний метал, покраска, доставка на обєкт, монтаж на обєкті), то звичайно що буде інша ціна. Ми ж не знаємо що і як планує сам автор теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, weldermaster сказал:

Ну чому в мінус? З мого першоджерела 1000грн це без враxування матеріалу, сама робота. Подібне варив собі додому, також під виноградник. На день роботи. Навіть в сусідній Польщі 12-14 злотиx в годину, та ж 1000грн.

Але якщо автор теми xоче все під ключ (власний метал, покраска, доставка на обєкт, монтаж на обєкті), то звичайно що буде інша ціна. Ми ж не знаємо що і як планує сам автор теми.

а ну ну якіце "спавачі" в польші за 12-14 злотих в час працюють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Матеріал куплений, чекає.

Зварника знайдено. за 1500 грн домовились

А були унікуми, які 6 тищ хотіли за роботу)) На ренж-роверах напевно сварку возять))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, WebTraveller сказал:

Матеріал куплений, чекає.

Зварника знайдено. за 1500 грн домовились

А були унікуми, які 6 тищ хотіли за роботу)) На ренж-роверах напевно сварку возять))

У скільки обійшовся матеріал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, nickel сказал:

У скільки обійшовся матеріал?

3 тисячі вроді, точно не пам"ятаю, бо місяць назад ще купляв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну впринципі логічно. Один з методів встановлення вартості роботи, це 50% від вартості матеріалу. Матеріалу на 3 тисячі, значить робота - півтори.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, MANJAK11 сказал:

ну впринципі логічно. Один з методів встановлення вартості роботи, це 50% від вартості матеріалу. Матеріалу на 3 тисячі, значить робота - півтори.

Не завжди ця формула працює. В мене було декілька випадків такого собі жлобства замовника. Привезе різносортного металолому з металобази і xоче канфєтку і щоб по ціні роботи найдешевше. А з б.у. металом працювати втричі важче. З такиx я беру по повній праграмі, там може бути і 300%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

36 минут назад, MANJAK11 сказал:

Від майстра залежить. Знайомий бере 1:1, а якщо робота складна, то й дорожче. Судячи з креслень, автор знайшов майстра по адекватній ціні, маю надію, що і якість буде адекватна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 хвилин тому, nickel сказано:

Знайомий бере 1:1,

От що в  за дибільний спосіб ціну роботи визначати? 

В різних конструкціях різне співвідношення матеріаломісткості і трудоємкості.  І ціна на метал гуляє.  Коли ціна знижується,  то  теж дешевше бере за роботу? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 26.07.2019 в 22:59, Unknown сказал:

От що в  за дибільний спосіб ціну роботи визначати? 

Ти то чого нервуєшся? І що за дибільна манера цитувати пів речення, якщо ціле повністю відповідає твоїй тезі, про співвідношення матеріаломісткості і трудоємкості?

Цитата

В різних конструкціях різне співвідношення матеріаломісткості і трудоємкості. 

Я те саме написав в другій половині речення, яке ти цитував - а якщо робота складна, то й дорожче. Плиточники раніше також так брали, але дешеву плитку навіть важче класти, бо вона може бути крива.

Цитата

І ціна на метал гуляє.  Коли ціна знижується,  то  теж дешевше бере за роботу? 

Так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, nickel сказано:

Ти то чого нервуєшся? 

Я спокійний.

Що за орієнтир такий "вартість матеріалу"? Я процитував саме те,  що вважаю неадекватним.  Чого наприклад не прив'язуватися орієнтовно хоча б до погонних метрів (сантиметрів)  зварних швів і різів металу,  то кількості точок зварки,  тощо.  Додатково можна якісь коефіцієнти застосовувати від складності загальної.  При одній і тій же вартості матеріалу обсяг роботи в рази може гуляти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Unknown сказал:

Чого наприклад не прив'язуватися орієнтовно хоча б до погонних метрів (сантиметрів)  зварних швів і різів металу,  то кількості точок зварки,  тощо.  

Тобі хтось заважає так робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого ти пристав?,  я висловив обгрунтовану думку про неадекватність підходу типу 1:1, чи 1:2, чи 1:0.5....  тобто без врахування реального завдання.  Який сенс в такій оцінці вартості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Unknown сказал:

Чого ти пристав?,  я висловив обгрунтовану думку про неадекватність підходу типу 1:1, чи 1:2, чи 1:0.5....  тобто без врахування реального завдання.  Який сенс в такій оцінці вартості?

Ти взяв пів речення, спотворивши його зміст і назвав це "дибільним способом оцінки роботи". В оригіналі ж було сказано "Знайомий бере 1:1, а якщо робота складна, то й дорожче". В отому "якщо робота складна, то й дорожче" знайомий і закладає коефіцієнти за складність, за кількість зварних швів і т.д.  Букви бачиш, слова читаєш, а суть написаного не розумієш. Я одним реченням написав все те саме, що й ти. 1:1 - це його мінімальна ціна. Якщо клієнта така ціна не влаштовує, то немає змісту далі про щось говорити, рахувати коефіцієнти, шви, сантиметри. Все просто. Але бачу не для тебе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, nickel сказано:

Букви бачиш, слова читаєш, а суть написаного не розумієш

Все я розумію,  і свою думку щодо даної схеми висловив... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...