Перейти до змісту

Українці спиваються.

volks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

От давайте без підйобів) Звичайної, я звісно образно. Від дорогого алко теж можна норм зранку отримати головняк. Але в рази менше.

Бог з Вами, які, як Ви пишете, під....))) Гумор, ні як не більше. Все залежить від організму. Комусь і 100 коняча доза, і в цьому нічого образливого чи принизливого нема. Хтось може літрами, а хтось і ні....

• Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Только что, bublik007 сказал:

Бог з Вами, які, як Ви пишете, під....))) Гумор, ні як не більше. Все залежить від організму. Комусь і 100 коняча доза, і в цьому нічого образливого чи принизливого нема. Хтось може літрами, а хтось і ні....

Думаю кожен знає свою дозу, і від різного алко ( а іноді одного і того самого) часто ефект різний. А взагалі, краще не пити.

Опубліковано
4 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

А взагалі, краще не пити.

А це, як пишуть, зовсім інша історія, для теми- "Українці не п'ють":)

Опубліковано
3 годин тому, case_l сказано:
3 годин тому, case_l сказано:

Виходить у нас спитись дуже важко, бо алкоголь поганий і голова болить, не те що за кордоном. Треба ізвращатись із дубовими бочками чи ще якоюсь фігньою.

Навпаки,легко дуже.Голова болить,що треба робити?Правильно-*клин клином*.А про ізвращенія,теж правильно,вони там геть дурні,такі гроші викидають на фігню всяку.Шмурдяка випив і все,порядок.

Опубліковано
1 година тому, Waver сказано:

Тато любить все по простому, як колись, я йому так і влаштував...)))

Фігасобі, по-простому)))) Шикарний краєвид))))) гірчичка Торчин)))))

Опубліковано
2 годин тому, Waver сказано:

Тато любить все по простому, як колись, я йому так і влаштував...)))

По простому в українців, це коли пляха термоядерної Козацької ради або Хлібного дару і закусон по мінімуму (в крайньому випадку пара барбарисок). А тут Grey Goose (французька горілка преміум-класу, одна із кращих в світі, хто не в курсі) і закуска непогана. Я сам вже давно не вживаю міцного алкоголю, максимум келих вина на свято, але вибір твого батька підтримую. Всім би так.

Опубліковано
3 годин тому, Waver сказано:

коньяку ніколи не любив, ніколи він мені не йшов, бо це дійсно майже шмурдяк і в штатах продається по ціні якісної горілки

Коньячні спирти,не велика витримка,цукор,карамель.-* Также на этапе ассамбляжа к коньяку может добавляться сахар и карамель. Это официально разрешено. Хотя карамелизация не особенно приветствуется, как дешевый способ добиться определенного вкуса, и применяют ее, как правило, к самым недорогим маркам коньяка - VS. **( V.S. - выдержка не менее двух лет. )

Опубліковано

Ех, хотів сьогодні спитися, та не судилося - кинув ввечері плящину пшеничного нефільтрованого Оттінгер у морозилку, щоб схолонуло швидше, та й забув. Замерзло...:mellow:

Опубліковано
9 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Ех, хотів сьогодні спитися, та не судилося - кинув ввечері плящину пшеничного нефільтрованого Оттінгер у морозилку, щоб схолонуло швидше, та й забув. Замерзло...:mellow:

спирт не замерз

Опубліковано
10 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Як варіант - Даже єслі спірт замьорзнєт - 

всьо равно єго нє брошу,

буду гризть єго зубамі

потому што он хороший.

Опубліковано
3 хвилин тому, iiron сказано:

Як варіант - Даже єслі спірт замьорзнєт - 

всьо равно єго нє брошу,

буду гризть єго зубамі

потому што он хороший.

То варіант для тих, хто вже спився, а я ж тільки в процесі.

Опубліковано
4 годин тому, Waver сказано:

це був Hennessy VSOP. Ось тоді мені дійсно сподобався коньяк.

V.S.O.P., Reserve - выдержка не менее четырех лет. Але не тільки витримка+2 роки,але в них вже цукор і карамель не бодяжать.Ось і смак проявляється.

Опубліковано

Взагалі то карамель в коньяк дають для кольору.

Ну і що б отримати літр коньячного спирту,треба перегнати 9 літрів білого вина.

А потім витримувати в дубових бочках.

Тому коньяк  зроблений по класичній технології  завше буде достатньою дорогим.

А от витримувався він в бочках,чи переганявся крізь дубову стружку під тиском,це вже може сказати лише той,хто його робив.

Конкретну партію.

Ну і як завжди в торгівлі,ціна не завжди Прямо пропорційна якості.

А ось реальній ( не всім доступній) інформації,майже завжди.

Опубліковано

Між іншим коньяк сам по собі рахується дуже важким для організму, типу через великий вміст тих самих сивушних масел без яких він і не бувби коньяком. Тому його і пють повільно і не багато, бокальчик другий за вечір)

Опубліковано

Які сивушні масла у двічі перегнаному вині?

І п'ють коньяк не бокалами,а коньячним рюмками.

Походу в нас алкогольній культурі,як і фінансовій- ніхто не вчить .

Нема традицій.

Тому так і живемо.

Опубліковано
7 годин тому, Nokian сказано:

Гугл каже, що в коньячних спиртах є ізоаміловий спирт і метанол. З-поміж вас двох, я більше довіряю йому.

Опубліковано

Початок теми: Українці спиваються.... П'ємо шмурдяки.... Елітний алкоголь.... Файна горілка.... експерти по мобілкам))))) 

Опубліковано
38 хвилин тому, Віталій СК сказано:

існують якісь питання, в яких ти не є експертом?

Все він вірно пише,а про* ізікі*(ізоаміловий спирт),то інша справа.

32 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Гугл каже, що в коньячних спиртах є ізоаміловий спирт і метанол. З-поміж вас двох, я більше довіряю йому.

Його частково відділяють на великих підприємствах методом *дробління перегонів*.А все інше *улітає* при витримці в бочках.А якщо хочеш пити не витримані дистилянти,то існує метод *Габрієля*.Там мінімум 20% продукта в каналізацію.http://forum.homedistiller.ru/index.php?topic=117730.0 Я вже вище писав,що  нову бочку американці наповнюють *шмурдяком* з кукурудзи.А з роками виходить бурбон.

Опубліковано
8 часов назад, Nokian сказал:

І п'ють коньяк не бокалами,а коньячним рюмками.

Походу в нас алкогольній культурі,як і фінансовій- ніхто не вчить .

Нема традицій.

Тому так і живемо.

Ну раз таке діло не коньячними рюмками а сніферами. Щоб вдихати ті самі пари. Особисто не люблю коньяк, накраще що пив це якийсь Мартель, не моє.

Опубліковано
2 годин тому, Віталій СК сказано:

А Гугл каже ,що в організмі кожної,навіть непитущої ,людини ,щодня утворюється ендогенний спирт?

А про метелики в животі та джмелі в голові Гугл може розказати?

Гугл може знайти нашу українську пісню ,,Як засядем браття коло чари,,

Але він не розуміє і не відчуває її

Хоч можливо це і поки що.

Опубліковано
54 хвилин тому, Nokian сказано:

А про метелики в животі та джмелі в голові Гугл може розказати?

Про метелики-не впевнений, а от про джмелі в голові-може:)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...