Перейти до змісту

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку»

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ніч у Луцькому замку стане мистецьким шоу вдруге

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» пройде в ніч з 29 по 30 червня на території замку Любарта міста Луцька. Цьогоріч головною ідеєю проведення мистецького заходу буде авторська пісня і співана поезія. Про це на прес-конференції 17 червня повідомив заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом’юк, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Серед учасників свята – лауреати Всеукраїнського фестивалю авторської пісні та співаної поезії, зокрема Олександр Смик, Ольга Богомолец, Сергій Шишкін та Сергій Мороз. Очікуються і виступи львівського театру «Воскресіння», білоруського гурту середньовічної музики «Стари Ольса», гурту «Гайдамаки» і молодого луцького гурту «В.О.Д.А.». «В перервах ми все ж продовжимо традицію і демонструватимемо авторські фільми наших кіномитців – Олеся Саніна, Степана Коваля, Тараса Томенка», – сказав пан Пархом’юк.

Упродовж ночі (арт-шоу буде тривати з 21-ї по 6-ту ранку) відбуватимуться театралізовані екскурсії замком, презентація жанрів українського мистецтва та страв і напоїв за давніми рецептами. Бажаючі зможуть проїхатись містом у кінних фаетонах.

"Волинська правда"

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Блин я туда ХОЧУ! Кошмар круто! Гайдамаки. Отпад, я иду, а кто ещё? Давайте компашку соберём, и скушно не будет!

Опубліковано

Минулого року не була, але були знайомі. Казали, що було нудновато. Та перший блін, якто кажуть...

Реклама іде активна. По Аверсу цілий сюжет показали.

Квитки будуть до 30 грн.

Побачимо.

Опубліковано
Блин я туда ХОЧУ! Кошмар круто! Гайдамаки. Отпад, я иду, а кто ещё? Давайте компашку соберём, и скушно не будет!

там і нудно??? та там ітак купа знайомих буде - 100% )))

будемо надіятись, що Сільвер з фаєршоу знову не злажає :blink:

Опубліковано

"Нудно" не те слово, а лажа повна минулого року була. Краще б спонсорів пошукали, і щось нормальне організували, а не тупо по 30 грн. з людей брати. Плюс до того, ще й окремо за екскурсію по замку платить треба :)

Опубліковано

Тоесть чтоб посмореть на Гайдомаков и послушать их музыку нужно платить отдельно?

Опубліковано

От і я про те ж: могли б у ціну квитка вкласти екскурсії та прогулянки в каретах.. :smile3: а то щоб потрапити на оглядові майданчики замку ще шукай людей і ще й за екскурсію плати... повна лажа!! А їжа теж не менш дорога. Короче, я розчарована!!!!

Опубліковано
От і я про те ж: могли б у ціну квитка вкласти екскурсії та прогулянки в каретах

Скоріш за все цього не зробили, того, що не всім цікава екскурсія чи прогулянка на кареті.

Опубліковано
От і я про те ж: могли б у ціну квитка вкласти екскурсії та прогулянки в каретах

Скоріш за все цього не зробили, того, що не всім цікава екскурсія чи прогулянка на кареті.

Я не думаю, що багато кому вдавалось побувати на оглядовому майданчику Вїзної вежі замку! І мало хто катався на кареті :)

Опубліковано

скоріж за все тому, що наще волинське жлобство - унікальне явище природи :D

Опубліковано

Квитки продаються в "Просвіті" і в самому замку.

А платити окремо тра буде за карети, вихід на башту, екскурсію по підземеллю, ну і за хавку :smile3:)

До того ж перед відкритою ніччю буде концерт в парку Лесі Українки. Початок о 19. Будуть "Фліт", "Вода" і т.д.

Опубліковано
Квитки продаються в "Просвіті" і в самому замку.

А платити окремо тра буде за карети, вихід на башту, екскурсію по підземеллю, ну і за хавку :smile3:)

До того ж перед відкритою ніччю буде концерт в парку Лесі Українки. Початок о 19. Будуть "Фліт", "Вода" і т.д.

А ніч в замку о якій починається? :)

Опубліковано

"Ніч" в замку розпочнеться о 21:00.

Має бути на-аааабагато цікавіше ніж минулого разу - бачив репетиції Ластівки.

Сам буду там і всім раджу.

Опубліковано
А ніч в замку о якій починається? :smile3:

Читай уважно 1 -й пост

Упродовж ночі (арт-шоу буде тривати з 21-ї по 6-ту ранку)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...