Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 минут назад, Basil сказал:

Ну так це тільки підтверджує, що мочить. Ну вивезуть вони те паливо, але це сльози у порівнянні з тим, що вивезли за всі роки, поки труба була в руках Медведчука чи хоча б за роки правління Петі. Я розумію, що тобі як порохоботу, все, що робить Зе буде не так. Але мене зараз більше цікавить, що сталося, що він мочить кума Путіна, якщо навіть Петя боявся його чіпати.

• Відповідей 7,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 минут назад, weldermaster сказал:

Ще за Фірташа треба братися. І інших.

Наступний — Фірташ. Чому олігарх може потрапити під санкції РНБО разом з Медведчуком і Козаком

Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Ну вивезуть вони те паливо,

А заблокувати той вивіз, чи конфіскувати для тих же ЗСУ? Не варіант?

Опубліковано
Только что, Basil сказал:

А заблокувати той вивіз, чи конфіскувати для тих же ЗСУ? Не варіант?

Все погано, дуже погано, зрада. Я знаю.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Все погано, дуже погано, зрада. Я знаю.

країна половинчастих рішень...

я так розумію, що якщо є звинувачення у фінансуванні тероризму, то мають бути кримінальні арешти і посадки... ні?

Опубліковано

я так розумію, що якщо є звинувачення у фінансуванні тероризму, то мають бути кримінальні арешти і посадки... ні?

Будуть. Не все відразу. 

Опубліковано

Ужас. Дивно, що Петю все влаштовувало.

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

Ужас. Дивно, що Петю все влаштовувало.

залізний довід... головне стрілки вчасно перемкнути...

Опубліковано
1 минуту назад, Basil сказал:

залізний довід... головне стрілки вчасно перемкнути...

А я тобі хіба щось доводив?

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

А я тобі хіба щось доводив?

вам шоу крутять, бо рейтинг катастрофічно падає, а ви ведетесь...

Опубліковано
25 хвилин тому, Basil сказано:

можна подумати, перед вами - шоколадний особисто сповідався ...

Опубліковано
1 минуту назад, Basil сказал:

То ти хочеш паливо для ЗСУ з тв-шоу отримати чи як?

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

можна подумати, передвами шоколадний - особисто сповідався ...

продовжуйте переводити стрілки...

Опубліковано

Цікава думка:

https://twitter.com/__M_s_n__/status/1363564850295828480

1. А зараз буде тред (з лінками на офіційні документи) який наочно показує, що так звані санкції проти Медведчука і Марченко і взагалі ця вся історія - це просто шоу для дИбілів Перш за все подякую Elena Illina з фейсбуку що колупнула це трохи глибше, а я в свою чергу ще глибше

4. В декларації знаходимо розділи 7, 8, 9 і бачимо купу фірм пов'язаних з медведчуком і Марченко Олена нарахувала, що їх рівно 100 Тобто, за офіційними даними поданими медведчуком, родині медведчука належать 100 фірм, з яких 13 фірм зареєстровані в Україні

5. А тепер відкриваємо додатки указу проти Медведчука і Марченко, беремо звідти перелік фірм і бачимо що там всього 18 фірм і севастопольський університет

6. Звіряємо список фірм, які подав в декларації Медведчук і список фірм, які значаться в указі за результатами РНБО і бачимо 2 співпадіння: - новошахтинський завод нафтопродуктів - роузвуд шиппінг А тепер популярно:

7. З 100 фірм які вказав Медведчук в своїй декларації Зеленський наклав санкції на 2 фірми!!!

9. Але це ще не все: Обидві фірми на які наклав санкції Зеленський є резидентами росії. І їм пох на ці "санкції" На жодну з українських компаній, що належать сім'ї медведчуків санкції не накладено

14. Тобто, що ми маємо: а) в декларації НАЗК не вказано купа активів, які належать Медведчуку. НАЗК не реагує. Їм пох І це важливі активи, бо, як мінімум, на одному з них дорога нерухомість Медведчука б) проти жодної української фірми Медведчука не накладено жодних санкцій

17) Для розуміння: санкції не були метою Якщо б вони були метою, то як мінімум в списку фігурувало б все що в декларації І шукали би, шерстили би все що поза декларацією. Тим більше воно "на виду" А вони просто використали історію інформаційно нічого по-факту не зробивши

21) Там важливим є пункт який передбачає блокування активів Відтепер дійсно, Марченко не зможе зняти з банку свої власні кошти, не зможе продати будинок, авто, частку в фірмі Це є так З першого погляду, так Але їх основна ком.нерухомість, як я вже показував, оформлена на фірми

23) тобто, все що РЕАЛЬНО заборонили Марченко з медведчуком - це продавати те що вони не збирались продавати: свою хату, свої частки в бізнесі і тд

24) на їхній бізнес на їхні реальні доходи ці санкції НІЯК не впливають ВЕСЬ ЇХНІЙ БІЗНЕС ПРАЦЮЄ БЕЗ ЗМІН

Опубліковано

3 нових аеропорти в 2020 р. вже пообіцяв.

Настала черга нових обіцянок на 2021 р.  - Зеленський планує відновити 150 культурних об'єктів за три роки

https://espreso.tv/news/2021/02/22/quotvelyka_restavraciyaquot_zelenskyy_planuye_vidnovyty_150_kulturnykh_obyektiv_za_try_roky

Опубліковано
1 хвилина тому, AnimaNoir сказано:

От вам не вгодиш. Немає санкцій - погано. Є санкції - теж погано. То це зрада таки чи перемога?)

Якщо щось зробив порох - це перемога, якщо хтось інший - це зрада, навіть якщо на перший погляд виглядає перемогою.

Опубліковано

Чому Зеленський різко пішов проти Путіна і Медведчука?

Спойлер

Третій тиждень Зеленський і його команда дивують увесь світ своєю антиросійською політикою і риторикою.
Зачинені три телепомийки, санкції проти Козака і родини Медведчука, оголошена підозра Шарію.
Сотні версій, чому це відбувається саме тепер. Що ж сталося із Зеленським, Єрмаком і їхньою командою?
Одні кажуть, що це все – Байден, другі – що у Найвеличнішого сталевими виявилися горішки, треті - Зеленський йде вабанк і хоче ще довго бути у президентському кріслі.
Моя версія набагато прозаїчніша.
Bellingcat от-от має опублікувати своє розслідування про «вагнерівців» і те, хто ж «злив» цю спецоперацію в оточенні Зеленського.
От, уявіть собі: Bellingcat звинуватить у цьому Зеленського і Єрмака. А ті у відповідь на стіл «козирі» – три телеканали Медведчука, санкції проти кума та куми Путіна. І тема зрадництва буде амортизована.
Погодьтеся, в нинішній ситуації краще вже бути ворогом Путіна і Медведчука, аніж державним зрадником, який завалив спецоперацію із затримання важливих свідків агресії Росії на Донбасі.

Опубліковано
34 хвилин тому, Basil сказано:

який завалив спецоперацію із затримання важливих свідків агресії Росії на Донбасі.

вагнрівці важливіші за бан медведчуку? 

Опубліковано
33 минуты назад, Basil сказал:

Чому Зеленський різко пішов проти Путіна і Медведчука?

Показать контент

Третій тиждень Зеленський і його команда дивують увесь світ своєю антиросійською політикою і риторикою.
Зачинені три телепомийки, санкції проти Козака і родини Медведчука, оголошена підозра Шарію.
Сотні версій, чому це відбувається саме тепер. Що ж сталося із Зеленським, Єрмаком і їхньою командою?
Одні кажуть, що це все – Байден, другі – що у Найвеличнішого сталевими виявилися горішки, треті - Зеленський йде вабанк і хоче ще довго бути у президентському кріслі.
Моя версія набагато прозаїчніша.
Bellingcat от-от має опублікувати своє розслідування про «вагнерівців» і те, хто ж «злив» цю спецоперацію в оточенні Зеленського.
От, уявіть собі: Bellingcat звинуватить у цьому Зеленського і Єрмака. А ті у відповідь на стіл «козирі» – три телеканали Медведчука, санкції проти кума та куми Путіна. І тема зрадництва буде амортизована.
Погодьтеся, в нинішній ситуації краще вже бути ворогом Путіна і Медведчука, аніж державним зрадником, який завалив спецоперацію із затримання важливих свідків агресії Росії на Донбасі.

Та пох на тих вагнерівців. Це мєлка риба. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...