Перейти до змісту

Шостий президент України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

та то не тільки у вас а в 73% було цікаво, що буде, якщо артиста вибрати у президенти.

Хоча я зовсім не дохтор, але такий різкий перехід від теми нашої дискусії на тему сєпарка до 73% мене насторожує мяко кажучи:)

Змінено користувачем iiron
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, iiron сказано:

я зовсім н6е дохтор

значить всі діагнози, які ви комусь ставите - фальшиві.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

значить всі діагнози, які ви комусь ставите - фальшиві.

Само собою.Де ти бачив пацієнта твого профілю згідного з діагнозом?Хоч одного фальшивого Наполеона, Адольфа, Іссу?Вони всі справжні:).

• Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, iiron сказано:

Де ти бачив пацієнта

То ви все-таки доктор чи ні? Чи просто сепарок?

• -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То ви все-таки доктор чи ні? Чи просто сепарок?

Ну раз з тобою так довго спілкуюсь то як ти думаєш?Не кожен сепарок зможе так довго спілкуватись з далбайобом психічно хворим, тут треба розуміння і співчуття.Хоча(щоб добававити інтриги -  одне іншому не особо заважає):)

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, iiron сказано:

Ну раз з тобою так довго спілкуюсь то як ти думаєш?

тут треба розуміння і співчуття

Дякую за розуміння. Але спитаю третій раз: ви підтримуєте тереторіальну цілісність України і визнаєте окупацію частини території України - Росією.

• -1 4
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за розуміння. Але спитаю третій раз: ви підтримуєте тереторіальну цілісність України і визнаєте окупацію частини території України - Росією.

Пацієнт Solomon, третій раз(що дость дивно) кажу - після того як ви мені підкажете на основі чого виникло це питання.Ви ж чомусь не цікавитесь чи я космонавт, а на рахунок сепарка є сумніви.Дайте мені відповідь де в моїх постах політика і практика відокремлення, відділення частини території держави з метою створення суверенної держави, дезінтеграцію країни, переходу до складу іншої держави  чи набуття статусу дуже широкої автономії. Загальне визначення сепаратизму є те, що це пропаганда стану культурного, етнічного, племінного, релігійного, расового, національного або гендерного відділення від ширшої групи. Радикальність сепаратизму обумовлюється географічним положенням, жорсткістю та ієрархічністю внутрішньо регіонального суспільства, економічним і соціальним становищем даного регіону на поточний момент, а також сили центральної влади і я відраз у пом"якшу діагноз відповім.Невже так складно зрозуміти(нагадаю що то третій раз)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пацієнт Solomon, третій раз(що дость дивно) кажу

Злив зараховано.

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злив зараховано.

Молодець, викрив.Викравальник з тебе гуд.Але ж ти викравальник -  допомагальник.Допомагай давай тепер:0016:.

1223371191_.thumb.jpg.9d8e4a31879a1adf9f67676bfd63b200.jpg

Уточніть будь ласка, злив з вашого боку чи з мого?Бо я задав просте питання(три рази), а відповіді не отримав, хоча ви самі мали би бути зацікавлені надати мені відповідь щоб підтвердити свої розумові здібності, єрудицію і викривальні можливості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодець, викрив.Викравальник з тебе гуд.Але ж ти викравальник -  допомагальник.

головне - результат.

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне - результат.

Результат я бачу один - черговий раз Solomon підтвердив свій далбаїбізм діагноз даний йому немалою кількістю юзерів.

• Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, iiron сказано:

Результат я бачу один - черговий раз Solomon підтвердив свій далбаїбізм діагноз даний йому немалою кількістю юзерів.

А ви підтвердили, що ви сепарок.

• -1 6
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви підтвердили, що ви сепарок.

Можете мені пальцьом тицьнути де щоб я провів роботу над помилками і більше не палився, ато з ФСБ будуть ругатись на мене?

Хоча не треба, бо мене ще більше виругають за те що звертаю увагу на далбайобів.

• Дякую! 1
  • Ха-ха 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, iiron сказано:

Можете мені пальцьом тицьнути де щоб я провів роботу над помилками і більше не палився, ато з ФСБ будуть ругатись на мене?

Штирлица раскрыли.
— Да, — подумал он, — надо было застегнуться перед тем, как выйти из туалета.

• -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зеленський щось буде робити? Чи шоу триватиме?

Конституційність закону про мову: КСУ проведе закрите засідання 3 листопада

"Продовження розгляду справи за конституційним поданням 51 народного депутата України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" (закрита частина пленарного засідання)".

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 30.10.2020 в 08:55, xc90 сказал:

Просто зафіксуємо, хто ж подав вищезгадане звернення до КС.

44 депутати - ОПЗЖ;
2 депутати - За майбутнє;

1 - позафракційний.

Як казав класик - "Думай те"

І вони ж вивели своїх посіпак під стіни КСУ))) 

• -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі з КСУ цікава ситуація.

• Рішення винесли майже без підготовки( існує думка,що це рішення їм вже підготували і вклали)
  • Рішення вроді як аргументоване і стосується кілька прогалин в законі,тобто їх можна доробити і прийняти парламентов за 2-3 тижні і проблема вичерпана
  • але зе скликає РНБО і дає свою абсолютно неконститутаційну постанову,яку вимагає протягнути через ВР
  • якщо ВР це зробить то ми маємо країну в якій клали болт не на рояль, а на конституцію. І це один крок до Північної  Кореї або розколу країни.
  • якщо судді підуть у відставку добровільно( зараз з суддями "працює" СБУ та інші),то новий склад КСУ буде таким- 6 чоловік від зе,ще 6 чоловік від ВР(читай від зе) і ще 6 чоловік - від з'їзду судів( читай люди  Вовка-Портнова)
  • подання  робили ОПЗЖ і за майбах( читай Портнов і Колома)
  • "протест" проти КСУ "очолили" Парасюк,Зімін,Семенченко(читай Портнов і Колома)

Нагадаю,що до 11 грудня парламент(читай ЗЕ) має прийняти статтю 375 ( про кримінальну відповідальність за ухвалення завідомо неправосудних судових рішень) у новій редакції. Якщо парламент цього не зробить судді мошуть з 11 грудня приймати будь-які неправомірні  рішення і не нести за це ніякої відповідальності.
  • +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, zaHARE сказано:

"протест" проти КСУ "очолили" Парасюк,Зімін,Семенченко(читай Портнов і Колома)

Є пруф? Я за цими людьми не слідкую, але на протесті було багато інших достойних людей. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, sergkots сказал:

Є пруф? Я за цими людьми не слідкую, але на протесті було багато інших достойних людей. 

тому і в лапках

• -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суд в Мілані розглянув апеляцію у справі Віталія Марківа та вирішив його виправдати.

Він повертається до України, повідомила омбудсменка Людмила Денісова.

"Віталій виступив у суді. Виступив стримано, гідно і емоційно. Він сказав, що сторона захисту навела достатню кількість підтверджень його невинуватості. Ще раз підкреслив, що він військовослужбовець і знає, що таке дисципліна та гідність. І всі звинувачення проти нього безпідставні", - розповів про перебіг суду і останнє слово Марківа Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ, який поїхав на процес до Мілана.

Після суду він пообіцяв поїхати до Марківа у в'язницю і забрати його до України.

Президент Володимир Зеленський назвав звільнення Віталія Марківа перемогою справедливості.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Selbeor сказал:

Це дійсно перемога!

Але яким боком до цього зЄля?

дежавю )) Скільки разів це питання задавалось, коли постились подібні *перемоги* пороха :0016:

• Ха-ха 3
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 minutes ago, Selbeor said:

Але яким боком до цього зЄля?

на твою думку - це пєціна заслуга?

Доля нацгвардійця стала предметом переговорів президента Володимира Зеленського з лідерами Італії та з Папою Римським, а МВС України підготувало до апеляції матеріали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 часов назад, MANJAK11 сказал:

дежавю )) Скільки разів це питання задавалось, коли постились подібні *перемоги* пороха :0016:

12 часов назад, Bliksss сказал:

на твою думку - це пєціна заслуга?

Коли немає чим аргументувати, то приплітаєте Пороха:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...