Перейти до змісту

Шукаю Майстра(Фахівця) щоб переложити старий паркет!

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! є кімната десь 12-13 м2 ! в якій положений дубовий паркет! Шукаю людину яка би цей паркет переклала...

в ідеалі шукаю людину яка перекладе, поциклює, зашпаклює і полакує...

Ціна договірна! 

тел. нуль6три577594нуль

Опубліковано

цікаво яка була ціна? а то простіше було перекласти ламінат, наприклад мені сказали за циклювання й рихтування старого паркету 5000 грн десь, з матеріалами, я за 10 тисяч вклався з ламінатом не самим дешевим з роботою та плінтусами

Опубліковано
1 година тому, MACCEN сказано:

цікаво яка була ціна? а то простіше було перекласти ламінат, наприклад мені сказали за циклювання й рихтування старого паркету 5000 грн десь, з матеріалами, я за 10 тисяч вклався з ламінатом не самим дешевим з роботою та плінтусами

ага,

і Лувр ззовні  оббити вагонкою

Опубліковано
18 часов назад, Zevs_Isver сказал:

ага,

і Лувр ззовні  оббити вагонкою

кому що, звичайно якщо паркет класний то краще його відреставрувати, вскрити лаком щоб була видна фактура дерева тоді це дивиться гарно та додає деякого уюта

Опубліковано
В 27.02.2019 в 15:54, MACCEN сказал:

все залежить від стану паркету, стяжки і на що положений....

дуже велика купа факторів...   міняти класний дубовий паркет на ламінат?! Ви серйозно?)))   

а перкетна доска вартує як нормальний паркет, + потрібно під неї ідеальна стяжка(а це вибивати, виносити, приносити і заливати нову) + основа під паркетну доску+ за вкладання.. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...