Перейти до змісту

broker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропоную послуги митного брокера (без посередників) по розмитненню авто:
- Прорахунок вартості розмитнення відповідно до каталогу Schwackenet;

- Допомога при знятті з обліку;

- Допомога в підготовці документів для розмитнення;
- Супровід на митниці.

Тел.(viber, whats app, telegram): 063 457 64 71

Опубліковано

Вартість розраховується по шваці, принаймі в Луцьку. Тому, для розрахунку вартості, треба надати техпаспорт (бріф), або хоча б таку інформацію: він, дата першої реєстрації, об'єм та тип двигуна. Також треба зазначити - авто виїздне чи ні.

Послуги: 300-350$, зняти авто з реєстрації: 250-300$, прорахунок вартості: одне-два авто порахую безкоштовно.

Опубліковано

Не кислая цена брокерских.

В УЖГОРОДЕ стартует от 60 евро, средняя 3000-3500 грн. Ну и снятие с учета полячки в кассу около 800грн, литовки около 20 евро, остальное заработок.

Опубліковано
10 часов назад, broker сказал:

Вартість розраховується по шваці, принаймі в Луцьку. Тому, для розрахунку вартості, треба надати техпаспорт (бріф), або хоча б таку інформацію: він, дата першої реєстрації, об'єм та тип двигуна. Також треба зазначити - авто виїздне чи ні.

Послуги: 300-350$, зняти авто з реєстрації: 250-300$, прорахунок вартості: одне-два авто порахую безкоштовно.

напевно пекельно важка праця раз так щедро оплачується

Опубліковано
3 часа назад, Такер сказал:

напевно пекельно важка праця раз так щедро оплачується

а ви подивіться на світ

аже давним-давно більше заробляють як раз ті, у кого праця не пекельно важка

Опубліковано

Сьогодні був на митниці, почув що нарахували додатову вартість розмитнення за спорт модифікацію машини. А я думаю собі якого чорта? В вартість має враховуватись тільки ціна машини, об'єм, вік і тип двигуна - все. Це вже не перший раз чую що вони крутять цінами як хочеш. Навіть якщо в машини є ABS це теж впливає на ціну. Я аж офігів

Опубліковано
12 часов назад, romanc сказал:

Не кислая цена брокерских.

В УЖГОРОДЕ стартует от 60 евро, средняя 3000-3500 грн. Ну и снятие с учета полячки в кассу около 800грн, литовки около 20 евро, остальное заработок.

Ну так, ніхто нікого не примушує - є бажання - можно звернутися і в Ужгород. А з іншого боку, незрозуміло, чтого тоді люди з Закарпаття та Львівщини їдуть розмитнюватись до нас... Да і, якщо ви вважаєте, що у вартість послуг входить тільки заробіток брокера, то напевно, або ви давно немали справ з державними структурами, або вам дуже щастило в цьому...

P.S. Якщо у вас дійсно є людина, яка може знімати авто з обліку за 800 грн та 20 євро, то можемо домовитися  -  клієнтів на таку послугу вистачає, а от з виконавцями, які б це дійсно робили якісно - не дуже...

6 часов назад, MACCEN сказал:

Якщо є така ціна, значить готові люди платити. Так що справа кожного платити або ні.

Така ж думка - вирішує кожен сам, що йому робити...

Опубліковано
28 минут назад, broker сказал:

Ну так, ніхто нікого не примушує 

Така ж думка - вирішує кожен сам, що йому робити...

а є якась альтернатива тому? всіх поставили в рамки 200-400 $ за послуги брокера. Скажіть, це така важка двогодинна праця, що за неї треба відвалити заробіток місячної праці людей!? 

Відкрити доступ до каталогу і розробити методичку для самостійних дій населення щодо розмитнення і обходитись від прокладок. Не подобається слухати незадоволені  репліки людей? -йдіть рекламувати свої послуги до тематичних вайбер груп євроблях. 

Опубліковано
42 минуты назад, broker сказал:

... Да і, якщо ви вважаєте, що у вартість послуг входить тільки заробіток брокера, то напевно, або ви давно немали справ з державними структурами, або вам дуже щастило в цьому...

то просвітіть тут скільки получає з суми брокер, а скільки відкату.

І не потрібно ставити під одну лінію порядні або більш менш порядні державні установи поряд з митницею. Дефакто митниця вже давно не державна установа.

Опубліковано
12 часов назад, Такер сказал:

а є якась альтернатива тому? всіх поставили в рамки 200-400 $ за послуги брокера. Скажіть, це така важка двогодинна праця, що за неї треба відвалити заробіток місячної праці людей!? 

Відкрити доступ до каталогу і розробити методичку для самостійних дій населення щодо розмитнення і обходитись від прокладок. Не подобається слухати незадоволені  репліки людей? -йдіть рекламувати свої послуги до тематичних вайбер груп євроблях. 

В принципе можно и самостоятельно растаможить, в Мукачево был прецедент.

В Ужгороде сейчас решалы больше зарабатывают на очередях на съем машины с учета в Михайловцах и Собранцах( города Словакии, в которых зарегистрирована большая часть блях), берут 350евр, при том что в кассу 180. Хотя уже выложили, где можно зарегистрироваться в очередь через инет.

Опубліковано
В 04.01.2019 в 21:32, Такер сказал:

Не подобається слухати незадоволені  репліки людей? -йдіть рекламувати свої послуги до тематичних вайбер груп євроблях.

Почнемо з того, що ви пишете в темі, яку створив я, тому пропонувати мені іти в інші, якось навіть не логічно...)) Хочеться вам поскаржитися на життя - пишіть, я вам не заважаю...

В 05.01.2019 в 10:06, romanc сказал:

Відкрити доступ до каталогу

Каталог - це комерційний он лайн ресурс - ніхто вам доступ до нього не закриває. Хіба, що німці не хочуть безкоштовно надавати свої послуги -  то може напишіть на них скаргу... А якщо серйозно, то нащо ви мені тут про це розказуєте - це, що, брокери придумали проводити оцінку по шваку, чи може митниця..? Ось до них і звертайтеся...

розробити методичку для самостійних дій населення щодо розмитнення

Знову - зверніться до керівництва ДФС, нехай вони і розроблять методичку, чи ви знову хочете, щоб хтось за вас це зробив... Тим більше, все прописано в митному кодексі і відповідних постановах та наказах. І знову ж, ніхто вам не заважає розмитнюватись самому, тільки нащо ви мені про це кажете - робіть... Чи я повинен вас навчати це робити - якщо вам це потрібно - вчіться... 

а є якась альтернатива тому? всіх поставили в рамки 200-400 $ за послуги брокера

Цікава постановка питання... )) Вас не влаштовує - шукайте дешевше, я завжди так роблю, коли мене не влаштовує вартість послуг, які мене цікавлять, і якщо дешевше не знаходжу, то, або відмовляюсь або плачу...

Скажіть, це така важка двогодинна праця, що за неї треба відвалити заробіток місячної праці людей!? 

Ну якщо ви рахуєте, що це так просто, і немає за що платити, то чого б вам не зробити це самому, тим більше, до закінчення пільги є ще півтора місяці - є час навчитися...

Опубліковано

Сьогодні розмитнив авто, ціна вийшла 1900дол + 300дол "добровільно примусовий внесок". Ще плюс сюди послуги брокера 300 дол.

Завтра маю їхати на сертифікацію, сказали що це 2500 і тоді постановка на облік. Хтось знає які платежі робляться під час постановки на облік? Я нічого толкового не можу в інтернеті знайти

Опубліковано
22 хвилин тому, broker сказано:

якщо ви рахуєте, що це так просто, і немає за що платити, то чого б вам не зробити це самому

300-350$ за послуги брокера то неадекватна вартість! А платять люди тільки тому, що самому дійсно вкрай складно розібратись і всі документи подати.  Всі брокери зговорились,  або хтось на них зверху впливає і неадекватні ціни за кілька годин роботи виставляють. Ще недавно (до постанови КМУ) брокерська компанія брала 100$ за роботу,  зараз уже 250$.

"Вказівка зверху". З якого саме верху неясно... 

100$ - то адекватно,  а от 300 - то жорсткий перебор. 

До цього закону 300-400$ брокери часто брали за послуги,  але якась частка йшла митнику за заниження митної вартості для "економії" на податках. Зараз,  на скільки я розумію,  митникам суттєво зажали можливості гратися митною вартістю,  але,  ймовірно,  вони шукають способи,  як взяти своє... 

Опубліковано
8 хвилин тому, Amor сказано:

Хтось знає які платежі робляться під час постановки на облік? Я нічого толкового не можу в інтернеті знайти

Три відсотки від митної вартості у Пф  + гривень 700 за послуги і огляд експерта. В мрео все просто,  заїдь вранці в Струмівку,  і все зробиш. 

Опубліковано
4 минуты назад, Unknown сказал:

Три відсотки від митної вартості у Пф  + гривень 700 за послуги і огляд експерта. В мрео все просто,  заїдь вранці в Струмівку,  і все зробиш. 

Митна вартість це вартість авто чи ще додатково нараховані податки?

Опубліковано
9 минут назад, Amor сказал:

Митна вартість це вартість авто чи ще додатково нараховані податки?

Це вартість авто, по якій воно було розмитнено, без податків.

Опубліковано
3 часа назад, broker сказал:

то чого б вам не зробити це самому, тим більше, до закінчення пільги є ще півтора місяці - є час навчитися...

простояти в чергах весь цей час?!

Опубліковано
2 часа назад, Unknown сказал:

Якщо авто ввозиться за кордону, з оціненої вартості автомобіля платиться акцизний збір, ввізне мито та ПДВ. Ця сума плюсується до оціночної вартості і таким чином визначається збір у Пенсійний Фонд.

Опубліковано
9 годин тому, volks сказано:

Якщо авто ввозиться за кордону, з оціненої вартості автомобіля платиться акцизний збір, ввізне мито та ПДВ. Ця сума плюсується до оціночної вартості і таким чином визначається збір у Пенсійний Фонд.

Теоретик,  то авто на облік ставив? Не пиши дупниць!  Нічого там не плюсуєсься. 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...