Перейти до змісту

Продам смартфони XIAOMI нові, Рік Гарантії.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 19.12.2025 в 00:14, Waver сказав:

китайські версії

В деяких моделях китайські версії кращі, процесор кращий чи nfc є, можна багато писати... ;)

Опубліковано
В 19.12.2025 в 15:27, vampirich сказав:

великі мережі ліваком торгують

Є таке є, ябко той самий... багато приколів має, клієнти не мовчать :)

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 20.12.2025 в 00:27, Zheny@ сказав:

схуялі така різниця?? 

Питання не до мене, а до банку, 

Упс, трохи  неправильно еквайринг порахував.

30400 терміналом. 

Кароч, Женя, хотів тобі знижку зробити, але в світлі закондавства, готівкою 30400 так само буде.

Не я такий, система така.(

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано (змінено)
В 20.12.2025 в 10:49, sergkots сказав:

Ти в курсі що закон порушуєш?

Закон забороняє продавати  горілку НИЖЧЕ певної фіксованої ціни. 

Що забороняє мені ставити ЛЮБУ ціну на мій товар?

Змінено користувачем Nokian
Опубліковано
В 20.12.2025 в 17:12, WebTraveller сказав:

А іфон 17 ейр яка ціна?

Та я вже тобі контакти плівочників на авто взнав. Ти так і не передзвонив(

Опубліковано

І де ж ті контакти?

Я мав тобі в голову залізти і сам їх прочитати? :D

Останнє твоє повідомлення було "Є контакти по знайомству" і на цьому все

Опубліковано (змінено)
В 20.12.2025 в 19:59, Nokian сказав:

Закон забороняє

Роз'яснення податкової:

відповідно до частини двадцять дев’ятої статті 38 Закону України від 30 червня 2021 року № 1591-IX «Про платіжні послуги» торговцям забороняється:

....

3) встановлювати різні ціни на ті самі товари чи послуги у разі здійснення розрахунку за них у безготівковій формі порівняно з розрахунком готівковими коштами

---------

Спойлер

Блжад, і ця людина, включивши серйозного окуня, щось постійно  намагається довести в різних темах, при тому не орієнтуючись ніхріна в базових принципах своєї сфери - торгівлі і надання послуг

Змінено користувачем vampirich
  • +1 4
Опубліковано (змінено)

Так як від Нокіана так і нічого не почув, а мовчання розцінюю як знак згоди, то продовжимо флудити тут...

Маю делікатне питання... чи можна в Україні чи з України, так капітально, по максимуму, "віддячити" хоча би в гуглі, якщо є назва бізнесу, фізична адреса, та навіть персональні фото дибіла? Чи в Україні за це є кримінальна відповідальність? Бо мимо я пройти не зміг, а це було в Лос Анжелесі, в мордяку йому висказав все що хотів і навіть більше, прокляв його та його дітей, але воно добре розуміло мою провокацію і тільки тихо кліпало баньками... ну і сфоткав фашиста в лоб на всяк випадок. В общим, мінуси життя за кордоном - говорити можеш все що хочеш, свобода слова, а більше ніц...  запостив серед своїх у фейсбуці - одразу знесли бо можуть забанити всю групу... Але, не можу все навіть тут писати (документувати) але там же, в той же день познайомився з командою Турків і одним Гватемальцем, посиділи разом в ресторанчику, і ту ніч той хряк в своїй фурі певно довго не спав... 

IMG_4238.jpg

IMG_4233.jpg

IMG_4237.PNG

Трохи пробив, компанію він відкрив всього на одну свою фуру і як за звичай в такому випадку - зареестрував на домашню адресу.

Screenshot 2025-12-21 at 10.56.30 AM.png

Screenshot_20251221_111653_Maps.jpg

Змінено користувачем Waver
Опубліковано
В 21.12.2025 в 08:44, WebTraveller сказав:

І де ж ті контакти?

Я мав тобі в голову залізти і сам їх прочитати? :D

Останнє твоє повідомлення було "Є контакти по знайомству" і на цьому все

Є приват

Опубліковано
В 21.12.2025 в 11:26, vampirich сказав:

Закон забороняє

Роз'яснення податкової:

відповідно до частини двадцять дев’ятої статті 38 Закону України від 30 червня 2021 року № 1591-IX «Про платіжні послуги» торговцям забороняється:

....

3) встановлювати різні ціни на ті самі товари чи послуги у разі здійснення розрахунку за них у безготівковій формі порівняно з розрахунком готівковими коштами

---------

Приховати контент

Блжад, і ця людина, включивши серйозного окуня, щось постійно  намагається довести в різних темах, при тому не орієнтуючись ніхріна в базових принципах своєї сфери - торгівлі і надання послуг

Ціна в мене одна, Різні знижки.Кешбек вже заборонили?

Покажи мені, де регламентується  заборона,чи розмір знижки?

Вчергове, які тупі та примітивні доколупування. 

Вчергове  ВЕЛИКИМИ буквами. 

ДЕЯКИМ ЛЮДЯМ Я НІЧОГО НЕ ДОВОДИВ І ДОВОДИТИ НЕ ЗБИРАЮСЯ.

ЯК І ВІДПОВІДАТИ. 

Опубліковано
В 21.12.2025 в 18:03, Waver сказав:

Так як від Нокіана так і нічого не почув, а мовчання розцінюю як знак згоди, то продовжим флудити тут...

Маю делікатне питання... чи можна в Україні чи з України, так капітально, по максимуму, "віддячити" хоча би в гуглі, якщо є назва бізнесу, фізична адреса, та навіть персональні фото дибіла? Чи є за це кримінальна відповідальність? Бо в мордяку я йому висказав все що хотів і навіть більше, прокляв його та його дітей, але воно добре розуміло мою провокацію і тільки тихо кліпало баньками... ну і сфоткав на всяк випадок. В общим, мінуси життя за кордоном - говорити можеш все що хочеш, свобода слова, а більше ніц...  запостив серед своїх у фейсбуці - одразу знесли бо можуть забанити всю групу... Але, не можу все навіть тут писати (документувати) але там же, в той же день познайомився з командою Турків і одним Гватемальцем, і ту ніч воно певно довго не спало... 

IMG_4238.jpg

IMG_4233.jpg

IMG_4237.PNG

Компанію відкрив на одну свою фуру і як за звичай в такому випадку - зареестрував на домашню адресу.

Screenshot 2025-12-21 at 10.56.30 AM.png

Screenshot 2025-12-21 at 11.02.05 AM.png

Ось що, по правильному ворогів не проклинають( по крайній мірі чоловіки).

По правильному за них ставлять свічку .

Ну це довга тема .

В моїй прокльонів та різних підлянок не треба.

Створи свою для таких речей, будь ласка..

Опубліковано (змінено)
On 12/21/2025 at 11:41 AM, Nokian said:

Ось що, по правильному ворогів не проклинають( по крайній мірі чоловіки).

По правильному за них ставлять свічку .

Ну це довга тема .

В моїй прокльонів та різних підлянок не треба.

Створи свою для таких речей, будь ласка..

Після всього шо вони, кацапи, зробили, і особливо таких що це все підтримують... я їх за нормальних людей не рахую і кажу їм це в очі навіть в америці. Але, це все дрібниці, бо є речі про які навіть не можна згадувати...

Ну і, про інше... тепер ти розумієш, як це, м'яко кажучи - "флудити" в чужих темах і висмоктувати про людей різну херню зі свого пальця... і як це, коли це та цей флуд повертається до тебе та хто тепер "крутить педалі"?

• +1 1
Опубліковано
В 21.12.2025 в 19:52, Waver сказав:

Після всього шо вони зробили, і особливо таких що це все підтримують... я їх за людей не рахую.

Є така приказка , що зробити, коли тебе хтось надто ображає.

,, Розпечи пальця  та сунь йому в дупу,,

Опубліковано
On 12/21/2025 at 12:14 PM, Nokian said:

Є така приказка , що зробити, коли тебе хтось надто ображає.

,, Розпечи пальця  та сунь йому в дупу,,

Навіщо пхати пальця в дупу кацапу? Шо за фетиш такий?:D

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
В 20.12.2025 в 19:59, Nokian сказав:

В 21.12.2025 в 19:32, Nokian сказав:

Ціна в мене одна, Різні знижки.Кешбек вже заборонили?

Покажи мені, де регламентується  заборона,чи розмір знижки?

Так що забороняє ставити любу ціну чи любий розмір знижки? Спочатку ліпиш про одне, коли, як котеня, тикають мордою в каку, начинаєш ліпити зовсім про інше.

І це чудовий приклад  героя анекдоту "за гривню купив, за 3 продав, на ці 2 відсотка і живу"

Навіть не знаєш що таке ціна

"Ціна товару — це його грошовий вираз вартості, сума грошей, за яку продавець готовий продати, а покупець — купити одиницю товару чи послуги"

Тобто якщо якщо в тебе телефон зазвичай вартує 30 000 а зі знижкою 28 000 - то 28 000 і є його ЦІНА. Якщо для різних умов покупки у тебе покупець може заплатити різну суму - то це у тебе різні ЦІНИ на один і той же товар.

Це раз. Два - при оплаті з кешбеком і без нього покупець платить одну й ту ж ЦІНУ на касі. Але у випадку кешбеку потім якась сума повертається на рахунок покупця, але повертає її не продавець.

Я впевнений що є способи обійти це, той же атб постійно робить акції типу "ціна при оплаті картою АТБ"

Але різниця у тому, що їх юристи завчасно все проаналізували і прописали все так що хрін податкова хрін докопається, а як у тебе раптом виникне таке питання з податковою то оце ліпіння горбатого про "ціну одну, знижки різні", навіть без розуміння що таке ціна - то їх це не вразить.

ВЧЕРГОВЕ ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ. КОЛИ ЛЮДИНА НАВІТЬ ТЕРМІНІВ БАЗОВИХ ЗІ СВОЄЇ СФЕРИ НЕ РОЗУМІЄ АЛЕ ПОСТІЙНО ВИСЛОВЛЮЄ СВОЮ ЕКСПЕРТНУ ДУМКУ У ВСЬОМУ ТО ЦЕ ПЗДЦ

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

Інколи, не треба і кацапів, серед своїх таких довбойобів вистачає... є у нас в Чикаго один такий, теж дуже любив постійно, майже кожен день, різну херню у фейсбуці в наших Українських групах писати, особливо любив наїжати на тих хто не міг дати відсіч і особливо полюбляв гнати на жінок та дівчат... аж поки його не підловив, тепер взагалі пропав, вже другий рік ніде не появляється... фотка була його, пост його, тепер і мемчик його, і це тільки один з багатьох. Соромно певно, особливо коли хоч один раз в рік відвідуєш Українську церкву, працюєш в Українців та з Українцями, користуєшся Українськими сервісами, познайомитись з Українцями чи Українками хочеш... а тебе всюди впізнають бо знають що ти колись всім писав в тому ж інтернеті та хто ти є...

462554130_896087512467406_162892089309896413_n (2).jpg

Опубліковано
В 21.12.2025 в 22:03, vampirich сказав:

Так що забороняє ставити любу ціну чи любий розмір знижки? Спочатку ліпиш про одне, коли, як котеня, тикають мордою в каку, начинаєш ліпити зовсім про інше.

І це чудовий приклад  героя анекдоту "за гривню купив, за 3 продав, на ці 2 відсотка і живу"

Навіть не знаєш що таке ціна

"Ціна товару — це його грошовий вираз вартості, сума грошей, за яку продавець готовий продати, а покупець — купити одиницю товару чи послуги"

Тобто якщо якщо в тебе телефон зазвичай вартує 30 000 а зі знижкою 28 000 - то 28 000 і є його ЦІНА. Якщо для різних умов покупки у тебе покупець може заплатити різну суму - то це у тебе різні ЦІНИ на один і той же товар.

Це раз. Два - при оплаті з кешбеком і без нього покупець платить одну й ту ж ЦІНУ на касі. Але у випадку кешбеку потім якась сума повертається на рахунок покупця, але повертає її не продавець.

Я впевнений що є способи обійти це, той же атб постійно робить акції типу "ціна при оплаті картою АТБ"

Але різниця у тому, що їх юристи завчасно все проаналізували і прописали все так що хрін податкова хрін докопається, а як у тебе раптом виникне таке питання з податковою то оце ліпіння горбатого про "ціну одну, знижки різні", навіть без розуміння що таке ціна - то їх це не вразить.

ВЧЕРГОВЕ ВЕЛИКИМИ БУКВАМИ. КОЛИ ЛЮДИНА НАВІТЬ ТЕРМІНІВ БАЗОВИХ ЗІ СВОЄЇ СФЕРИ НЕ РОЗУМІЄ АЛЕ ПОСТІЙНО ВИСЛОВЛЮЄ СВОЮ ЕКСПЕРТНУ ДУМКУ У ВСЬОМУ ТО ЦЕ ПЗДЦ

Дякую, що відкрив мені очі на базові речі. 

А чим ти займаєшся? 

Чим ще просвітиш оточуючих.

Опубліковано
В 21.12.2025 в 20:54, Waver сказав:

Навіщо пхати пальця в дупу кацапу? Шо за фетиш такий?:D

Ця приказка взагалі про ситуацію, коли в тебе нема варіанта симетричної відповіді. Тобто твій суперник добре це знає  і виводить тебе на емоціну гойдалку.

І якщо ти поведешся на його провокацію, то зробиш гірше В ПЕРШУ ЧЕРГУ СОБІ.

Адже пальця розпікаєш свого і робиш боляче собі.

Не грай в чужу гру,якщо противник провокує тебе на одну відповідь- дай таку, яку він не очікує.

Найбільша твоя перемога, це над собою, це залишатися в мирі та злагоді саму з собою. 

Це відразу відчувається іншими. Без жодних слів.

Для цього потрібні принципи. 

Один з них - відноситися до всіх людей ( навіть до воргів)- як до людей.

• Ха-ха 1
Опубліковано

Якщо ти не подорослішаєш, з тобою відкрито і щиро потроху перестануть спілкуватися всі.

А ти так і не зрозумієш чому.

Так і житимеш в світі, де всі один одного найобують.

Поки не зрозумієш- що все це лише ТВОЄ бачення.

Або не зрозумієш.

Вибір за тобою.

Опубліковано (змінено)

Ти ще хочеш продовження? Тільки дай в цей раз відповідь прямо, без свого звичного та притаманного тобі викручування, ухиляння та маневрування словами та фразами...

Screenshot_20251222_151944_Chrome.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...