Перейти до змісту

Вечерняя кулинарная покатушка!


difoto

Рекомендовані повідомлення

Буду проміжок часу без інету. Маякніть, будь ласка, на моб. на котру і де збір. Коли домовитеся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

буду в 12 у Леси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

опачьки, буду позже

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.00 стартуем от Леси на Рованцы. Подтягивайтесь :0003:

P.S.: о95 шесть92 четыре8 66

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

опаньки, кто здесь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори
тут фотки
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут фотки

ОМГ! Но лучше гнать, чем быть гонимым ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

тут фотки

ОМГ! Но лучше гнать, чем быть гонимым ;)

да исправил, исправил ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кулінари блін, всю рибку розлякали )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут фотки

У вас було так весело :):smile-zachot: , шкода що не получилось приїхати раніше, але самим стійким велике дякую за приємні враження перед сном :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В среду готовим бограч!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+ 1 , як добре що є друзі на світі, зустріли, розказали, запросили, одним словом люблю вас

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм...на фото все таке апетитне...що я мабуть підтянусь до вас завтра :)

тіки час і місце? берізки на котру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місце розливайки БОГРАЧА????? і на котру?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Місце розливайки БОГРАЧА????? і на котру?

Рованці. Будем заканчивать фигню со средой

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм...на фото все таке апетитне...що я мабуть підтянусь до вас завтра :)

тіки час і місце? берізки на котру?

Завтра вторник.

Сбор обычно, либо в Центре, либо уже там, где разливают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу предупредить, что рецепты по ссылкам выложены с нарушением технологической цепочки и технологии приготвлении продуктов, вообще.;)

Правда, насколько заметила, основным ингридиентом в процессе, являлось большое количество вина во внутрь, в таком случае, в итоге, пойдет любая бурда.:)

Я в Закарпатье не раз пробовала блюдо под названием "Бограш" и главными ингридиентами там были паприка и... фасоль, конечно же. Ее в этих ссылках нет вовсе.

Вобщем, хочу сказать, что знаю, как вкусно сварить Бограш. Чуть шо - обращайтесь)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спочатку збирамся (вегетаріанці курят у сторонє)... Берем казанок, велику дерев"яну ложку, продукти і виїжжаєм на Раванці. Приносим дрова і розпалюєм вогнище , в цей час розкладаєм бутербродики із салом і часником, бо поки будем готувати, то по півдеца перехилити краще під сальце. тепер – сам процес...

нагріваєм добре казанок і висипаєм у нього порізане немаленькими шматками м"ясо (телячі реберця та свинну м"якоть). Переготаєм м"ясо, щоб не прилипло. Воно "пустить сік", а треба, щоб він випарувався. Не солити, не перчити, попередньо не маринувати. Ребра мають бути ті, де більше хрящів.

*В процесі випиваєм два по півдеца

--коли "соки" випарувалися, наливаєм олію (кладем смалець), додаєм кільцями порізану цибулю, смажим. Як цибуля вже майже підрум"янилася, додаєм порізану кільцями (півкільцями) моркву і корінь петрушки. Коли пом"якнуть, сиплем солодкий червоний перець і розчиняєм його в олії. Якщо компанія не має нічого проти кмину, то додаєм його на цьому етапі, щоб трохи присмажився. Чорний перець (мелений, горошок -- можна обидва). Доливаєм води, щоб накрила м"ясо. Додаєш дві парадички і стручок-два гіркого перцю. Солиш.

*Тут випиваєм ще півдеца.

--коли то все добре покипить і м"ясо вже майже готове, додаєм картоплю, доливаєм воду. Хвилин через десять додаєм кльоцки (хз де ми то візьмем). Перевіряєм на солоність, перченісь, досолюєм, доперчуєм. Додаєм дрібно посічену петрушку і кріп. Доварюєм. Коли картопля вже зварилася (і ні в якому разі не раніше!) наливаєм червоного сухого вина (не знаю скільки -- як відчується) і десь з децу горілки. Даєм покипіти ще кілька хвилин і знімаєм казанок з вогню

*Випиваєм заслужену героїчною працею децу.

--бограч знятий з вогню нехай постоїть на землі хвилин десять і все. Подаєм на стіл (на пеньок, ковдру....) у непласмасових(!) мисках(намьок поняли всє?), наливаєм всім по півдеца (про себе не забути главно!), виголошуєм тост "ЗА БОГРАЧ!!!"

А так вєрно?

ЗІ в бограчі найбільше має бути МНЯСА! Він має буть густим та гострим! Хто назве бограч супом - получає черпаком по *бальніку с разварота!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МЛЯ.

Ц все сьогодні, чи таки завтра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

........................

............................

ЗІ в бограчі найбільше має бути МНЯСА! Він має буть густим та гострим! Хто назве бограч супом - получає черпаком по *бальніку с разварота!

Одобряю.

Совсем другое дело!

Но фасольку бы я все ж добавила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МЛЯ.

Ц все сьогодні, чи таки завтра?

В среду готовим бограч!

Як би всі тут слиною не давились, все ж таки завтра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ху.. думав сьогодні.

Завтра буду точно. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

МЛЯ.

Ц все сьогодні, чи таки завтра?

Завтра-завтра. С тебя рюкзак бухла :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Адміністратори

Завтра І я буду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...