Vika Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 07:49 #576 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 07:49 Буду проміжок часу без інету. Маякніть, будь ласка, на моб. на котру і де збір. Коли домовитеся
Zevs_Isver Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 08:17 #577 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 08:17 буду в 12 у Леси
Адміністратори t0rik Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 09:20 Адміністратори #578 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 09:20 опачьки, буду позже
Cotja Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 09:36 #579 Опубліковано 24 Серпня, 2011 в 09:36 В 13.00 стартуем от Леси на Рованцы. Подтягивайтесь P.S.: о95 шесть92 четыре8 66
Адміністратори t0rik Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:10 Адміністратори #580 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:10 опаньки, кто здесь?
Cotja Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:17 #581 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:17 Шелдон... Шелдон... Шелдон...
Адміністратори t0rik Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:24 Адміністратори #582 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:24 тут фотки
lilechka Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:29 #583 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:29 тут фотки ОМГ! Но лучше гнать, чем быть гонимым
Адміністратори t0rik Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:47 Адміністратори #584 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 07:47 тут фотки ОМГ! Но лучше гнать, чем быть гонимым да исправил, исправил ))
promouterus Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 09:41 #585 Опубліковано 25 Серпня, 2011 в 09:41 кулінари блін, всю рибку розлякали )))))
Gal4on0k Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 07:24 #586 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 07:24 тут фотки У вас було так весело , шкода що не получилось приїхати раніше, але самим стійким велике дякую за приємні враження перед сном
difoto Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 08:02 Автор #587 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 08:02 В среду готовим бограч!
Gal4on0k Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 09:04 #588 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 09:04 + 1 , як добре що є друзі на світі, зустріли, розказали, запросили, одним словом люблю вас
KO3AKCIPKO Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 15:39 #589 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 15:39 хм...на фото все таке апетитне...що я мабуть підтянусь до вас завтра тіки час і місце? берізки на котру?
Kostefan Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 17:46 #590 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 17:46 Місце розливайки БОГРАЧА????? і на котру?
Адміністратори t0rik Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 19:50 Адміністратори #591 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 19:50 Місце розливайки БОГРАЧА????? і на котру?Рованці. Будем заканчивать фигню со средой
odna Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 19:51 #592 Опубліковано 29 Серпня, 2011 в 19:51 хм...на фото все таке апетитне...що я мабуть підтянусь до вас завтра тіки час і місце? берізки на котру? Завтра вторник. Сбор обычно, либо в Центре, либо уже там, где разливают.
odna Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:26 #593 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:26 Хочу предупредить, что рецепты по ссылкам выложены с нарушением технологической цепочки и технологии приготвлении продуктов, вообще. Правда, насколько заметила, основным ингридиентом в процессе, являлось большое количество вина во внутрь, в таком случае, в итоге, пойдет любая бурда. Я в Закарпатье не раз пробовала блюдо под названием "Бограш" и главными ингридиентами там были паприка и... фасоль, конечно же. Ее в этих ссылках нет вовсе. Вобщем, хочу сказать, что знаю, как вкусно сварить Бограш. Чуть шо - обращайтесь)))
difoto Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:08 Автор #594 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:08 Спочатку збирамся (вегетаріанці курят у сторонє)... Берем казанок, велику дерев"яну ложку, продукти і виїжжаєм на Раванці. Приносим дрова і розпалюєм вогнище , в цей час розкладаєм бутербродики із салом і часником, бо поки будем готувати, то по півдеца перехилити краще під сальце. тепер – сам процес...нагріваєм добре казанок і висипаєм у нього порізане немаленькими шматками м"ясо (телячі реберця та свинну м"якоть). Переготаєм м"ясо, щоб не прилипло. Воно "пустить сік", а треба, щоб він випарувався. Не солити, не перчити, попередньо не маринувати. Ребра мають бути ті, де більше хрящів.*В процесі випиваєм два по півдеца--коли "соки" випарувалися, наливаєм олію (кладем смалець), додаєм кільцями порізану цибулю, смажим. Як цибуля вже майже підрум"янилася, додаєм порізану кільцями (півкільцями) моркву і корінь петрушки. Коли пом"якнуть, сиплем солодкий червоний перець і розчиняєм його в олії. Якщо компанія не має нічого проти кмину, то додаєм його на цьому етапі, щоб трохи присмажився. Чорний перець (мелений, горошок -- можна обидва). Доливаєм води, щоб накрила м"ясо. Додаєш дві парадички і стручок-два гіркого перцю. Солиш.*Тут випиваєм ще півдеца.--коли то все добре покипить і м"ясо вже майже готове, додаєм картоплю, доливаєм воду. Хвилин через десять додаєм кльоцки (хз де ми то візьмем). Перевіряєм на солоність, перченісь, досолюєм, доперчуєм. Додаєм дрібно посічену петрушку і кріп. Доварюєм. Коли картопля вже зварилася (і ні в якому разі не раніше!) наливаєм червоного сухого вина (не знаю скільки -- як відчується) і десь з децу горілки. Даєм покипіти ще кілька хвилин і знімаєм казанок з вогню *Випиваєм заслужену героїчною працею децу. --бограч знятий з вогню нехай постоїть на землі хвилин десять і все. Подаєм на стіл (на пеньок, ковдру....) у непласмасових(!) мисках(намьок поняли всє?), наливаєм всім по півдеца (про себе не забути главно!), виголошуєм тост "ЗА БОГРАЧ!!!"А так вєрно?ЗІ в бограчі найбільше має бути МНЯСА! Він має буть густим та гострим! Хто назве бограч супом - получає черпаком по *бальніку с разварота!
Lexx_Giant Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:30 #595 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:30 МЛЯ.Ц все сьогодні, чи таки завтра?
odna Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:34 #596 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:34 ....................................................ЗІ в бограчі найбільше має бути МНЯСА! Він має буть густим та гострим! Хто назве бограч супом - получає черпаком по *бальніку с разварота!Одобряю. Совсем другое дело!Но фасольку бы я все ж добавила...
SysR Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:46 #597 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:46 МЛЯ.Ц все сьогодні, чи таки завтра? В среду готовим бограч! Як би всі тут слиною не давились, все ж таки завтра.
Lexx_Giant Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:47 #598 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:47 Ху.. думав сьогодні. Завтра буду точно.
Адміністратори t0rik Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:02 Адміністратори #599 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:02 МЛЯ. Ц все сьогодні, чи таки завтра? Завтра-завтра. С тебя рюкзак бухла
Адміністратори kmd Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:23 Адміністратори #600 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:23 Завтра І я буду
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.