Перейти до змісту

Стрілка №1

prg

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виходячи з

Доречі, це може і окрема тема, але... Можна зібрати деякий контингент бажаючих попрактикуватися чи позмагатися в стрільбі і поїхати до тиру.

І необов"язково там мисливцем бути, аби була законна зброя в кожного. :0011: За місце (тир) можу домовитися, буквально позавчора на цю тему розмовляв з власниками.

Отож, кучкуймося! :)

2ZED: спортивна стрільба це свого роду полювання за мішенями, так що... :)

та

о! я так хочу постреляти так що записуйте +1,

Пропоную організувати вилазку в тир позмагатись , відсвяткувати відкриття підрозділу, відпочити, шашлик-машлик пиво вод.... :)

Так як це перша вилазка і ще з власником тиру всі нюанси неузгоджені кількість учасників обмежується (я думаю в перший та останній раз) :)

Склад:

ORV+LILIYA+kinder=3чол

Bus+друга половина=2чол

PRG+друга половина+kinder=3чол

і...

я пропоную адміністрацію форому (в подяку за організацію), якщо вони проявлять бажання

але все може бути так що записуємось

Організаційні питання:

1. Організація тиру, розмова з власником, організація додаткових знарядь - на Bus

2. Зброя, дозволи на зброю, гарний настрій - на кожного учасника :)

3.Доїзд до тиру і назад до 4 чол макс. - PRG

4.Інше по ходу обговорення...

План заходу:

Змагання, стрільба 2-3 години потім шашлик та все інше до вечора, а далі по індивідуальному плану хто куди :)

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я підтримую все вище написане

+1

перше питання беру на себе, крім додаткових знарядь.

друге питання для кожного індивідуально - в мене з цим порядок.

третє - по ходу справи вирішиться.

Тепер про дату - напевно всім буде зручно в суботу? чи може в неділю краще? В кого які побажання?

Я - якщо в суботу, то в другій половині дня, якщо в неділю, то можна і раніше.

А якщо понеділок вихідний, то напевно краще таки в неділю. 100пудово!

Опубліковано

Треба опрідилитись що за зброя буде , а звідси витікає які і скільки набоїв на "носа"

а ще серйозне питанн МІШЕНІ паперові??????? де взяти ?

в мене правда є з 10 старих моніторів на "растрел", але нескромне питання хто потім уламки буде прибирати? якщо найдуться такі то візьму кучу

Опубліковано
Може на суботу всетаки ?

Я за , тобі осталось "дожати" Женіка

Опубліковано

Мішені нарив в інеті на 25м, 50м, 100м (також нашов на пістолет якщо буде з чого стріляти) надрукую на принтері сам. Ще тра спитати в магазинах зброї може там ще чим допоможуть.

Тра обсудити "культурну" частину заходу : пиво, шашлик ітд (наскільки я памятаю LILIYA мяса неїсть)

та бюджет по набоям, після обіду буду занти ціни на патрони (визначитись треба сьогодні бо затра останній день роботи магазинів зброї)

Опубліковано

В суботу можу з мальком. Я -за суботу.

В неділю просто на замки виїзжаю. В мене ще до речі є місця на замки 325 грн. (2 дні з проживанням. Куратор - Наталка тел 8 0977771244)

Опубліковано
В суботу можу з мальком. Я -за суботу.

В неділю просто на замки виїзжаю. В мене ще до речі є місця на замки 325 грн. (2 дні з проживанням. Куратор - Наталка тел 8 0977771244)

Яж писав все впирається в Женіка якщо дожмете я за суботу (просто Женік домовляється за тир)

такщо звони йому

Опубліковано

Мішені нарив в інеті на 25м, 50м, 100м (також нашов на пістолет якщо буде з чого стріляти) надрукую на принтері сам. Ще тра спитати в магазинах зброї може там ще чим допоможуть.

Тра обсудити "культурну" частину заходу : пиво, шашлик ітд (наскільки я памятаю LILIYA мяса неїсть)

Руслан, в тебе недостовірна інформація, я їм все, що можна їсти :rolleyes: , так що на мою долю шашликів не заріттца! :P

Опубліковано
Руслан, в тебе недостовірна інформація, я їм все, що можна їсти :rolleyes: , так що на мою долю шашликів не заріттца! :P

Ок на тебе берем двойну норму

Ти ружо Ромкине вже почистила :)?

Опубліковано

Ти ружо Ромкине вже почистила :P?

не ка...я думала воно саме чиститься :rolleyes:, за всю історію існування того ружжа мені довірили його потримати аж 1 раз!

Опубліковано

І так "Вісті з полів" :)

патрони дробові від 3,00грн

патрони до нарізного 223REM від 2,50грн

патрони до гумострілів від 6,00грн

Опубліковано

Мишеней есть у меня картонных А3 формата, по чему пострелять найдем. нужны подмишенники, или в тире есть?

суббота или воскресенье смогу более предметно ответить завтра :)

в наличии мелочь пузатая .177 калибра, стол под бенчрест, передний упор, комплект мешков, килограмм мишеней, железные вороны для филд-таргета.

комплектация - я и жена.

жутко хочу попробовать .223Rem, имею зуб на Remington 700 VS SF II в этом калибре

патроны в тире по факту или закупаться надо заранее?

ЗЫ. А тир то где?

Опубліковано
Мишеней есть у меня картонных А3 формата, по чему пострелять найдем. нужны подмишенники, или в тире есть?

суббота или воскресенье смогу более предметно ответить завтра :friday:

в наличии мелочь пузатая .177 калибра, стол под бенчрест, передний упор, комплект мешков, килограмм мишеней, железные вороны для филд-таргета.

комплектация - я и жена.

жутко хочу попробовать .223Rem, имею зуб на Remington 700 VS SF II в этом калибре

патроны в тире по факту или закупаться надо заранее?

ЗЫ. А тир то где?

Патрони і все інше треба брати самим, тир за містом 17 км, розрахований для любого нарізного, але приспособ ніяких нема треба щось думати

Опубліковано

Маленька об'ява

Сьогодні 13/06/08 Bus проведе переговори з власником тиру

тоді і будуть названі точні години і день коли нас приймуть там

УВАГА! може таке статись що день вилазки буде понеділок

Опубліковано

Поки підведем попередні підрахунки учасників:

ORV+LILIYA+kinder=3чол

Bus+друга половина=2чол

PRG+друга половина+kinder=3чол

Zed+друга половина=2чол

Поки разом 10 чол

Опубліковано
Патрони і все інше треба брати самим, тир за містом 17 км, розрахований для любого нарізного, але приспособ ніяких нема треба щось думати

какой ствол там имеется(марка и модель), владеешь информацией, чтобы правильных патронов к нему купить? Опять же, макс колво патронов на тело оговаривается?

Про приспособы я ж говорю - я полностью автономный, есть стол, упоры и все необходимое на одно стрелковое место. а если постелить брезент то и на 2 стрелковых места для высокоточной стрельбы - сида с упора и лежа. Не думаю что будет больше 2 нарезных весел.

Опубліковано
какой ствол там имеется(марка и модель), владеешь информацией, чтобы правильных патронов к нему купить? Опять же, макс колво патронов на тело оговаривается?

Там є тир та начальник тиру :ok2:

Все інше стволи ітд беруть учасники.

Щоб небуло незрозумінь давайте розпишем зброю чия і хто буде

1. Вепрь-супер 223REM - PRG

2. Hatsan Optima 12кал. - PRG

3. Форт 6Р (гумостріл) - PRG

4..............................- Zed

5............................. Bus

6..............................ORV

Не стісняємось пишем :smile3: щоб правильно все спланувати

Zed як я зрозумів в тебе пневмат?

По набоям я як і казав треба обсудити щоб і задоволення отримати і по фінансам не внапряг всім було. Якщо взяти 10 чол (грубо бо діти скоріше пас хоча............в нас на корпоративному відпочинку діти тільки і стріляли з пневмата та гумостріла - дорослих непідпускали :)) і при середній ціні патрона 3грн, та 10 пострілів на душу , то вийде 300грн з банди

Опубліковано
Щоб небуло незрозумінь давайте розпишем зброю чия і хто буде

Зі мною буде наступне:

1. МЦ-21 (гладкоствол, 5-заряд, 12кал)

2. ПСМ-Р (9мм, резина)

3. Можу ще захопити ІЖ-27 (2ствл, вертикал., 12кал), але напевно то буде лишнє...

Набої кожен хай бере скільки може/має/хоче.

І не забувайте про дозвільні документи з собою! (якщо тип вашої зброї це потребує)

Опубліковано

Зведені попередні дані по зброї

1. Вепрь-супер 223REM - PRG

2. Hatsan Optima 12кал. - PRG

3. Форт 6Р (гумостріл) - PRG

6.Stoeger 2000 12кал 5ти зарадка -ORV

5.МЦ-21 (гладкоствол, 5-заряд, 12кал) - Bus

6.ПСМ-Р (9мм, резина) Bus

7.ІЖ-27 (2ствл, вертикал., 12кал), але напевно то буде лишнє... - Bus (а може ні ? :_07:)

8..............................- Zed (??????? поки невідомо)

по дробовому я думаю як і в ORV так і Bus так і в мене ще з прошлого сезону залишилось куча набоїв - кожен бере що має , а там як я памятаю немаленько їх має бути (діти жінки награються)

а 223REM тра купити бо буде цікаво, як ніяк нарізне і з 100м можна так і з 300м

Zed як по твої зброї що за "расходка" і скільки тра на "відведення души"? бо я думаю нам теж буде цікаво

Опубліковано
DarkMonk + 3 :)

Серёга +3 це ти жінка і дитина ?

і буш на машині?

і пропиши зброю

Опубліковано

На рахунок місця стрілки, тобто тиру, я домовився.

День стрілки - понеділок, 11:00 в м.Рожище.

Мішені треба брати з собою (все крім скла). Можна паперові, можна пластик, дерево, пивні банки, + мішки для сміття. Стріляємо, прибираємо після себе, відпочиваємо і ділимось враженнями.

Стіл з зажимом для пристрілки зброї є в наявності. Підзорна труба теж, але якщо буде присутня довірена особа власника труби (тиру). Тому труба під питанням. Я візьму бінокля, хоч він і не супер який, але все ж таки краще ніж очі. :)

ТО ORV: В тебе ж теж є бінокль, не забудь взяти з собою!

Довжина тиру 300м, думаю вистачить.

Меню для відпочинку "після" озвучить prg, вносьте свої побажання.

Фото тиру.

post-290-1213351258.jpg

post-290-1213351372.jpg

post-290-1213351404.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...