Перейти до змісту

Продам Samsung A7 2017

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

Продам Samsung A7 2017. 

Є повний комплект . - зарядка,  гарнітура, коробка, чехол.

Є дефект - впав пішла тріщина на склі, потрібно міняти. Сенсор працює добре. 

https://hotline.ua/mobile-mobilnye-telefony-i-smartfony/samsung-galaxy-a7-2017-black-sm-a720fzkd/?gclid=CjwKCAjw9sreBRBAEiwARroYm-iIGCR6a-yqiMb4t1o_NIBkasmW-FZiW3F5p9P51rsbnQkvliXjrRoCPxEQAvD_BwE

Ціна 5500 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5000 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фото тріщини?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як скло замінете то можливо і продасте за ваш цінник, а так тільки на запчастини, там заміна коштує практично як телефон 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, nemec сказано:

як скло замінете то можливо і продасте за ваш цінник, а так тільки на запчастини, там заміна коштує практично як телефон 

Взагаліто замінити потрібно лише скло без сенсора, а це до 1000 грн. І ця модель набагато краща чим модель 2018 року, там старий розєм  і нема швидкої зарядки. За більш ніж рік часу з телефоном не було ніяких проблем, і зараз нема. Все працює як і працювало.  І кращий чим Xiomi чи Хуайвей за ці ж гроші, навіть якщо новий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, shvezigor сказал:

Взагаліто замінити потрібно лише скло без сенсора, а це до 1000 грн. І ця модель набагато краща чим модель 2018 року, там старий розєм  і нема швидкої зарядки. За більш ніж рік часу з телефоном не було ніяких проблем, і зараз нема. Все працює як і працювало.  І кращий чим Xiomi чи Хуайвей за ці ж гроші, навіть якщо новий.

1. взагаліто, скло міняється разом з сенсором це типу модуль окремо не замінюється і коштує від 100 баксів без роботи 

2. модель 2017 нічим не краща за 2018. Дизайн, тайп С, і швидка зарядка для вас це мінуси?
3. і перед тим щоб говорити що самсумнг кращий за той самий сяомі і хуавей то треба і тим і тим користуватись адекватно, не звертаючи уваги на бренд. Можуу сказати як користувач самсунг і сяомі, то нічого поганого в сяомі я не побачив, як на мене то є ціна-якість. Те що коштує в сяомі 6к то в самсунга 10к якось так. (мав А5 2016 замінив на МІ 5+ 3/32 думав спочатку теж що буде щось не так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 часов назад, shvezigor сказал:

І кращий чим Xiomi чи Хуайвей за ці ж гроші, навіть якщо новий.

Ха три рази. Xiaomi MI Note 3 на 660му снепдрегоні і з 6 ГБ ОЗУ дивиться на цей самсунь як на кусок гівна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви всі такі знатаки),  хтось вас заставляє купувати ? Я користуюсь смартфонами ще з 2008 року, тому не потрібно мені розказувати що краще а що ні. Мав справу з Хiomi якість не так як не крути. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попит все розставить по місцям.

Олх в допомогу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Nokian сказал:

Олх в допомогу

Там теж не дадуть і близько скільки хоче ТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так допоможе правильно виставити ціну 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Nokian а кіко зараз буде коштувати А7 2018, і чи хороший то тєлєпон ваапщє,що скажеш в двух словах???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

30 минут назад, yura-patriot сказал:

.... А7 2018, ... чи хороший то тєлєпон ваапщє,що скажеш в двух словах???

Сорі за моїх 5ть копійок. При тому що, на даний час, на ринку є продукція сяомі ніякий самсунь не є хорошим (від слова зовсім) за таку суму в яку їх цінять. Виняток хіба що флагмани.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Litovets сказано:

Сорі за моїх 5ть копійок. При тому що, на даний час, на ринку є продукція сяомі ніякий самсунь не є хорошим (від слова зовсім) за таку суму в яку їх цінять. Виняток хіба що флагмани.

Ти ним хоч користувався ? Якість самого матеріалу набагато краща, плюс оболчка набагто приємніша чим в Хіомі.

Такі як ви призвели до того що даний форму скоро відімре... Ви все критикуєте і все вам не так. Скро він буде лише ваш і ви собі будете тут крутитись. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС, ти  даремно кіпішуєш.

Якщо стоїть завдання продати телефон, і повигідніше - тобі треба відразу точно попасти в ціну

Інакше буде довго і в кінці кінців  дешевше, ніж дали б відразу.

Юра, можу викласти свю думку, але вона буде  трохи розлога , і тому лише з дозволу ТС.

Або в окремій темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 годин тому, nemec сказано:

1. взагаліто, скло міняється разом з сенсором це типу модуль окремо не замінюється і коштує від 100 баксів без роботи 

2. модель 2017 нічим не краща за 2018. Дизайн, тайп С, і швидка зарядка для вас це мінуси?
3. і перед тим щоб говорити що самсумнг кращий за той самий сяомі і хуавей то треба і тим і тим користуватись адекватно, не звертаючи уваги на бренд. Можуу сказати як користувач самсунг і сяомі, то нічого поганого в сяомі я не побачив, як на мене то є ціна-якість. Те що коштує в сяомі 6к то в самсунга 10к якось так. (мав А5 2016 замінив на МІ 5+ 3/32 думав спочатку теж що буде щось не так)

скло міняється окремо

але вартувати буде точно не 1000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, flashmax сказано:

скло міняється окремо

але вартувати буде точно не 1000 грн

1200 грн. 

І торг ніхто не відміняв.  Якби був зацікавлений покупець, то про все б домовились би.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, shvezigor сказано:

1200 грн. 

І торг ніхто не відміняв.  Якби був зацікавлений покупець, то про все б домовились би.

торг зазвичай невеликий, тому люди бачачи дуже завищену  ціну - просто проходять мимо

зменшіть ціну до мінімума - може хтось і зацікавиться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, flashmax сказано:

торг зазвичай невеликий, тому люди бачачи дуже завищену  ціну - просто проходять мимо

зменшіть ціну до мінімума - може хтось і зацікавиться

Зазвичай кого цікавить, той пропонує свою ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4500

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Це A700F? Якщо під реставрацію - 50 баксів максимальна ціна. Я більше не дав би. Краще відразу ставити модуль - менше проблем. А щоб поміняти скло на Super AMOLED дисплеї - можна сам дисплей вїб..и, там така міліпіздріческа відстань між склом і сенсором що струна може їх пошкодити. А якщо і вдасться переклеїти - клей може жовтіти, пятна коричневі з часом. Хочете таку ціну продати ? Купіть в китаї модуль, зробіть, тоді ваша ціна стає оправданою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Andriotti сказал:

А якщо і вдасться переклеїти - клей може жовтіти, пятна коричневі з часом. 

На іпхоні 5 колись мені міняли скло - десь через рік з правого краю зявились плями.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, Litovets сказано:

На іпхоні 5 колись мені міняли скло - десь через рік з правого краю зявились плями.

нарахунок переклейки , зараз це робиться без проблем.  і працює на ура.
щодо ксяомі. кожен купує у міру своїх можливостей , але рівняти ксяомі і самсунг.  (лол) найдіть мені модель ксяомі яка буде хоч чимось рівня самсунгу с8.   стиль ,виконання, дизайн.  про начінку немає що говорити (про 6гб опори. поржав, ви хоть половину забиваєте? ) особисто мав телефон з 3гб опори, я незнав чім його заморочіти, на*уя там 6 навіть не представляю.

п.с після екранім самсунга інші просто "екрани" .   
п.с.с особиста думка , 
п.с.с.с  да можна вставити бо це борда:closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нікого не переконую і навіть не збираюсь переконувати. 

Купуйте що хочете і тіштеся на здоров'я. 

Я висловив всього лише своє імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...