Перейти до змісту

Xiaomi Mi Box 3

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, Saddy сказано:

привіт. чи можна на MiBox S поставити та зробити підписку на мегого (цікавить онлайн тв)?

Пишіть в ПМ. Допоможу Вам підключити любу підписку Мегого в рази дешевше номінальної вартості.

Опубліковано
Только что, arrival22 сказал:

Пишіть в ПМ. Допоможу Вам підключити любу підписку Мегого в рази дешевше номінальної вартості.

Дякую, але приставку ще не купив)

Опубліковано
4 хвилин тому, Saddy сказано:

Та от думаю яку приставку взяти, в тв немає hdmi, та і пишуть про відвали вайфай в mi box....

Без HDMI вибір нажаль суттєво звужується. Mi Box знайомі мають, нічого про відвали не розказували.

Опубліковано

Брав пів року тому уцінку з брейна якогось китайчика alphacore. 1/8 Да, слабенька, спочатку аж тірало зі злості. Але після відключення гугловщини і ручного підналаштування користуюсь без проблем і радий що взяв(470грн)) Але вже для якогось серфінгу в браузері, ігор вже не годиться. А мегого, ютуб вансед(без надоїдливої реклами), hd videobox працюють без жодних нарікань. Віфі метрів за 5 через стіну не обриває. Навіть жінка тижня за 2 звикла) 

Зараз навіть уявити не можу як би з т2 без любої приставки... 

Опубліковано
1 час назад, Saddy сказал:

Та от думаю яку приставку взяти, в тв немає hdmi, та і пишуть про відвали вайфай в mi box....

Бери T95Z Max 3/32гб. Брав в цього продавця в листопаді минулого року, коштувала 61$, по акції вийшла за 55, зараз подешевшали. Є вихід АВ, тобто можна підключати до ТВ без HDMI. В мене тюльпани збоку, то щоб малий не пообривав втикнув черех перехідник в СКАРТ ззаду телевізора. Пультом можна керувати приставкою і ТВ, спеціальними програмованими кнопками (вкл/викл ТВ, звук +/-, вимкнути звук і вибір входу). Пульт від телевізора ще ні разу не брав до рук. Два пульти мене вбивали, коли юзав попередні приставки.

Опубліковано
Только что, Saddy сказал:

кабель АВ в комплекті?

Ні. Комплект:

-1х T95Z MAX tv Box

-1x пульт дистанционного управления

-1x Питание

-1x Кабель HDMI

-1x Руководство пользователя

Кабель і перехідник СКАРТ залишилися від попередніх приставок.

Опубліковано

не реклама

поставив і налаштував вже не одну таку приставку

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/smart-tv-box-mars-t96-4k-IDFjRTl.html

але бажанно докупити таку фігню бо рідний пуль гавно

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/air-mouse-pult-c120-s-giroskopom-klaviatura-mysh-android-smart-s120-IDDwrvK.html

і того за 880 гривень досить пристойна штука виходить

ще таку срань ставив теж сподобалась

https://www.olx.ua/obyavlenie/besprovodnaya-klaviatura-dlya-android-windows-rus-ang-s-podsvetkoy-IDF7Wq4.html

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 04.09.2019 в 21:46, nickel сказал:

Бери T95Z Max 3/32гб. Брав в цього продавця в листопаді минулого року

як з температурою? не гріється?

Опубліковано
5 минут назад, Saddy сказал:

як з температурою? не гріється?

Ні. Місяцями працює без перезагрузки, не підвисає. За весь час лише декілька разів перегружав через якісь глюки. 

Опубліковано
On 04.09.2019 at 21:46, nickel сказано:

Бери T95Z Max 

Все добре в цій приставці, але було б ще круче якби мала вже юсб 3.0 а не 2.0. Все таки з сучасними розмірами фільмів 4К та розмірами флешок то цей параметр був би не зайвим. А так все інше клас.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Можливо хтось користувався H96 Max чи ще щось схоже,дуже великій вибір є таких приставок.Цікавить сама проста 16г на 2 озу,для МЕГОГО і YouTube,як у них з wi-fi справи та взагалі.Буду вдячний.

Опубліковано
12 годин тому, spqr сказано:

Можливо хтось користувався H96 Max чи ще щось схоже

Гадаю краще пошукайте тему з ними на 4пда, там на порядок більше користувачів і відповідно оцінок якості девайса. Знову ж таки модифікацій існує дуже багато.

А якщо коротко, то більшість бюджетних девайсів (до60$) мають не надто надійний прийом вайфай, і якщо хочете мати точнішу інформацію, тоді спочатку доведеться визначитись з точною модифікацією, тоді знайти її на 4пда, і перечитати там 25 сторінок відгуків, і лише тоді отримаєш якусь більш-менш середню оцінку якості прийому. Бо часто навіть з одним і тим же девайсом один користувач пише що все гуд з вай-фаєм, все літає, а інший на тій же сторінці пише що ледве 10% швидкості прийому витягує. :)

Але в одному сходяться всі одноголосно - якщо хочете спокою, краще придумайте як кинути кабель :)

Опубліковано
16 минут назад, SergLutsk сказал:

Гадаю краще пошукайте тему з ними на 4пда, там на порядок більше користувачів і відповідно оцінок якості девайса. Знову ж таки модифікацій існує дуже багато.

А якщо коротко, то більшість бюджетних девайсів (до60$) мають не надто надійний прийом вайфай, і якщо хочете мати точнішу інформацію, тоді спочатку доведеться визначитись з точною модифікацією, тоді знайти її на 4пда, і перечитати там 25 сторінок відгуків, і лише тоді отримаєш якусь більш-менш середню оцінку якості прийому. Бо часто навіть з одним і тим же девайсом один користувач пише що все гуд з вай-фаєм, все літає, а інший на тій же сторінці пише що ледве 10% швидкості прийому витягує. :)

Але в одному сходяться всі одноголосно - якщо хочете спокою, краще придумайте як кинути кабель :)

Я вже їх з десяток поміняв, але в жодної не було проблем з вайфаєм. Жодну через кабель не під'єднував. Правда в мене і роутер і приставка в одній кімнаті стоять. Частіше трапляється проблема з перегрівом. Одна й та сама модель в різних продавців може бути в одного з охолодженням (металева пластина), а в іншого - без. Я колись з однією помучився, навіть від відеокарти радіатор приклеїв і не допомагало. Але це була єдина проблемна приставка з того десятка, яким користувався. Якщо не гонитися за розміром і не брати "свистків", які прямо в гніздо HDMI вставляються, то в основному проблем ніяких не виникає. Хоча брав одного свистка в металевому корпусі знайомому, то він не жалівся. Але до покупки треба дійсно покурити 4ПДА, щоб не взяти проблемну від народження приставку.

В мене зараз така:

В 04.09.2019 в 21:46, nickel сказал:

T95Z Max 3/32гб. Брав в цього продавця в листопаді минулого року, коштувала 61$, по акції вийшла за 55, зараз подешевшали. Є вихід АВ, тобто можна підключати до ТВ без HDMI. В мене тюльпани збоку, то щоб малий не пообривав втикнув черех перехідник в СКАРТ ззаду телевізора. Пультом можна керувати приставкою і ТВ, спеціальними програмованими кнопками (вкл/викл ТВ, звук +/-, вимкнути звук і вибір входу). Пульт від телевізора ще ні разу не брав до рук. Два пульти мене вбивали, коли юзав попередні приставки.

Опубліковано

в світлі блокування сигналів супутників, цікавить досвід використання iptv через приставку. Хто і що юзає? Чи нормально функціонує? Чи стабільний сигнал при 100мб і хорошому сигналі(чи не тормозить відео)?

Опубліковано
Только что, zverexe сказал:

в світлі блокування сигналів супутників, цікавить досвід використання iptv через приставку. Хто і що юзає? Чи нормально функціонує? Чи стабільний сигнал при 100мб і хорошому сигналі(чи не тормозить відео)?

Халявні списки можуть тормозити, а "в світлі блокування сигналів супутників", кількість користувачів зросте і тормоза стануть частішими і сильнішими. Я дивлюся ІПТВ, лише коли заглючить Мегого, халявне ІПТВ як резервний канал поки влаштовує, що буде далі не знаю.

Опубліковано
18 часов назад, spqr сказал:

Можливо хтось користувався H96 Max чи ще щось схоже,дуже великій вибір є таких приставок.Цікавить сама проста 16г на 2 озу,для МЕГОГО і YouTube,як у них з wi-fi справи та взагалі.Буду вдячний.

Здається після цієї новини, вбудована в приставку програма Ютуб перестала працювати, але попросила оновитися. Оновлення стало як нова програма і навігація в ньому пультом відверто хрінова. Для мишки, можливо, нормальна, але пульта майже не слухається. Стара програма керувалася з пульта, мишку, за рік користування приставкою, навіть не вмикав.

В Мегого є декілька додатків в Плеймаркеті. Для приставок використовую "Мегого для медиаплееров", він добре керується з пульта, але має дещо обмежений функціонал в порівнянні з іншим додатком Мегого: немає запису ТВ, для перегляду в зручний час, немає оффлайн перегляду фільмів, можливо ще щось, не вникав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...