Перейти до змісту

Де краще замовити вікна?

INVICTUS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
32 хвилин тому, rrid сказано:

реальність - вона така... потрійний склопакет потіє трохи менше, можливо, ніж подвійний ;)

якщо вентиляції бракує - в результаті ті ж граблі..

Ну логічно,  що при певній вологості рано чи пізно все "потіє", але хочеться цю межу відсунути повище... 

Щодо монтажу згідній,  його якість дуже сильно впливає на фінальний результат! 

Проти запотівання суттєво допомагають мікропровітрювачі у верхній частині вікна.  Фактично холодне, а тому "сухе" повітря,  значно знижує відносну вологість в зоні скла. Але для цього також потрібна працююча батарея під вікном,  а не тепла підлога. 

Змінено користувачем Unknown
  • Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
49 хвилин тому, zverexe сказано:

хто що скаже про вікна стеко? Чи все таки краще рехау?

всерівно, що порівнювати ... з пальцем

звісно, що Рехау

54 хвилин тому, Arden сказано:

Пропонують по хорошій ціні kbe 70st plus. Хтось вкурсі що за вікна?

KBE - німецький профіль, ніби кажуть хороший

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
On 28.05.2019 at 15:35, Arden сказано:

Пропонують по хорошій ціні kbe 70st plus. Хтось вкурсі що за вікна?

брав КБЕ?

Опубліковано
22 часа назад, timomaas сказал:

брав КБЕ?

Так, зупинилися на цьому варіанті, тому що були найвигіднішим співвідношенням ціна/якість.

Поки важко щось сказати, тактильно трошки програють Salamander, Саламандра така більш важча. Подібні мені на WDS.

Але дуже класно встановили і безкоштовно розібрали балконний блок (входило у вартість монтажу).

По якості самих вікон конктретного нічого не скажу. Але зараз квартира сохне після штукатурки ротбантом, то коли були закриті один день - не запотівали.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Передбачаючи що написана мною тут інформація може не збігатися з думкою або споживачів або самих тих чи інших фірм. Тому попереджаю що висловлена думка -

лише з власного і реального досвіду.

А і також вибачте за багато букв, я і так як тільки зміг то скоротив, але кого цікавить дана тема то думаю здолає :)

Оскільки я не олігарх то не мав можливості одним махом зробити всюди ремонт і відповідно за раз замовити всі потрібні мені вікна.

Тому випробування ремонтом і як наслідком заміною вікон я проходив довгі роки з 2006 по 2014рр.

За цей час я "протестував" :) на власному досвіді, п'ять  Луцьких фірм з монтажу вікон. 

Свій рейтинг почну від найгіршого до кращого:

5. "Атлант плюс" що на вул. Соборності, це найгірший з усіх найгірших досвідів що мені траплявся у сфері будівельних послуг:

а] хамовитий менеджер в офісі, який оформляв моє замовлення,

б] неадекватний замірщик вікон який робив заміри в мене на об'єкті, а потім чорті які розміри переніс в рахунок, що самому прийшлось бігати з рулеткою і в телефонному режимі все переміряти 

в] і нарешті монтажники, приїхали з стійким перегаром в яких руки тремтіли та ще і росли з відомого всім місця.

Одним словом я не задоволений ні послугами ні вікнами цих фірмачів, багато людей відмовив і відмовляю від них.

4. не пам'ятаю назви фірми і не впевнений чи вони зараз там находяться, короче на  вул.Єршова ТЦ «Глобус» останні поверхи там де офіси різні знімають. ну "таке" як говорять купи - продай фірма, нічого особливого.

3. ТМ КОРСА  коли вони були в ТЦ "Троянда" в той час як замовляв вікна страх як хотілося REHAU :) це зараз я розумію що це неадекватно переплачені гроші за бренд і маркетинг звичайного куска пластмаси з навороченими кільканадцятими камерами в середені. Тоді  вікна REHAU в Луцьку пропонували КОРСА і «Болена». Вибрав Корсу бо в них офіс крАсівий, великий :) і мені видалось що вони більш надійніші, а Болена сидять так скромненько в Новій Лінії думаєш прийдеш на другий день, а їх уже немає:) Хоча досі жалкую що вибір зробив в сторону Корси, ціна на порядок в них вища ніж в їхніх конкурентів, в деталях не подобається саме складання віконної конструкції.

2. Wintera головний офіс на вул. Конякіна були ще магазинчики їхні на Шевченка біля Нашого Краю і на пр. Волі, робив замовлення на пр. Волі але здається їх уже там немає. Не знаю можливо нормальне враження про них склалося тому що я від тих вікон які в них замовив багато не вимагаю бо вони встановлені в холодному приміщені, а можливо що це не посередники, тобто самі виробляють і самі ж продають. В цілому все нормально, єдиний мінус і незручність тоді було, що зазвичай всі беруть завдаток при замовлені і решту грошей віддаєш монтажникам після установки, ці ж ні - дугу половину суму грошей ти мусиш піти в банк заплатити при цьому ще і банківські послуги, а потім цей чек ще віднести і показати менеджеру в магазині.

1. ВІКНО ЦЕНТР на  Кондзелевича, вікна їхні які у мене вже більше як десять років стоять виглядають як нові, ніде нічого не просіло, ущільнювач цілий, механізм як часи працює, і самий найбільший для мене показник якості це в дрібниці  - захисні кришечки які знаходяться зовні і закривають дренажний отвір [хто в темі той і зрозуміє] вони досі білі і не пожовтіли на сонці.

• +1 2
  • 10 місяців потому...
Опубліковано

Доброго дня! Підніму тему, хтось найближчим часом замовляв встановлення вікон? Чи задоволені якістю і сервісом, поділіться інформацією, фірмами, відгуками, враженнями, контактами.

• 6 місяців потому...
Опубліковано
1 час назад, turbo сказал:

Up

Хочу замінити вікна на балконі - де порадили б?

Олексій ввів в асортимент вікна

звертайтеся 

О98-344-9О-1І

О95-2ОО-І5-3З 

• Дякую! 1
  • 2 року потому...
Опубліковано

Мирного дня! Обираю вікна та вхідні двері в приватний будинок з мансардою, стіни з газоблоку 30см товщиною, бюджет обмежений, хочу ціну/якість та тепло в будинку. Пропонують в паливну та гараж вікна да двері:

REHAU ED60 | WinkHaus activPilot/рама віконна 64/60 / рама віконна 64/60 / стулка віконна 60/60 /
Штапик 24мм, скління 4-16-4i.

На будинок вікна та двері:

REHAU ED70 | WinkHaus activPilot |рама віконна 64/70 П1.5мм / рама віконна 64/70 П1.5мм / Імпост рами/ED78/70 П1.5мм / стулка віконна Z60/70 П1.5мм / Штапик 40мм, скління 4і-14Ar-4-14Ar-4і ||.

Чи достатньо такого варіанту, можливо є цікавіші варіанти в близькому бюджеті?

Щиро дякую!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...