Перейти до змісту

Потрібна допомога в виборі пристрою для фото

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 хвилин тому, Юріч сказано:

Ви ж подивіться його спочатку.

на жаль, я на цей гостинний форум заходжу аж з Житомира! так що маю вірити на слово

Опубліковано
10 минут назад, Oberegy сказал:

на жаль, я на цей гостинний форум заходжу аж з Житомира! так що маю вірити на слово

Шкода, що не в Луцьку. Я б хотів все таки таку річ з рук в руки продати, щоб людина подивилась, можливо дати якийсь час на манібек...

Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

Шкода

отож! я чого тут такі теми створюю, бо завжди толкову відповідь отримую.  А фотік нічого так. Смарта  з доброю оптикою я не потягну, та й не треба поки, в мене старенький Леново паше ще. Але задовбалась вже скакати біля кожних сережок, щоб нормально сфоткати. То Ви принципово в Луцьку тільки продаєте?

Опубліковано
10 минут назад, Oberegy сказал:

Ви принципово в Луцьку тільки продаєте?

Чесно, дуже мало щось продаю, тільки особисті речі, тому ті пересилки не люблю. А раптом Вам не сподобається чимось сонька, хто за пересилки має платити?

Опубліковано
1 хвилина тому, Юріч сказано:

раптом Вам не сподобається чимось сонька

а може не сподобатись? 

Опубліковано

найміть на пробу предметної зйомки когось із місцевих фотографів за адекватний прайс.

фотік - не панацея, потрібно вміти поставити світло, вибрати фон, доповнення, постобробка і тд.

коли підглянете зі сторони як це робиться, можна мізкувати, чи потягну я сам подібний результат (за вкладеннями у техніку і швидкістю освоєння грамотних навиків)

Опубліковано
13 минут назад, Oberegy сказал:

а може не сподобатись? 

Навіть не знаю, як і що відповісти на дане запитання. Люба річ, навіть нова, може тій чи іншій людині не сподобатись, і кожній по своїм, тільки їй відомим, причинам.

Опубліковано
6 хвилин тому, Deemon сказано:

когось із місцевих фотографів за адекватний прайс

ну коли я вийду на такий рівень продажів, щоб мати на це гроші, то так, це найкращий варіант. А поки мушу власними силами, що поробиш. Крім того, я не роблю промисловими масштабами, вироби одиничні, зробила, фоткаю, виставляю. Це як асортимент зробити, то тоді є сенс. Тим більше, що навіть цей мій фотік колись щось міг, думаю, таки йому прийшла пора. До того ж, знаєте, скільки запросять за фото? в нас ж народ купує дзеркалку і мнить зразу себе фотографом міжнародного рівня.

Опубліковано
6 хвилин тому, Юріч сказано:

Навіть не знаю

давайте зробимо паузу. Я так завжди чиню  - як річ моя, вона від мене нікуди не дінеться. Ви подумаєте, я подумаю.

Опубліковано
4 минуты назад, Oberegy сказал:

давайте зробимо паузу. Я так завжди чиню  - як річ моя, вона від мене нікуди не дінеться. Ви подумаєте, я подумаю.

Ок.

Опубліковано

відчитуюсь, панове. Викупила от таку штукенцію Canon PowerShot G9 за смішні гроші в себе в Житомирі. Поки вивчаю, але фотік непоганий, судячи з відгуків і оглядів. Але  треба освоювати, бо так зразу нахрапом його не візьмеш. Всім дякую за поради.

121.jpg

Опубліковано
1 час назад, Oberegy сказал:

відчитуюсь, панове. Викупила от таку штукенцію Canon PowerShot G9 за смішні гроші в себе в Житомирі. Поки вивчаю, але фотік непоганий, судячи з відгуків і оглядів. Але  треба освоювати, бо так зразу нахрапом його не візьмеш. Всім дякую за поради.

121.jpg

Ну так не серйозно. Де фото апарата, яка ціна "смішних грошей"?

Опубліковано
8 годин тому, Юріч сказано:

Ну так не серйозно

свій не фоткала, але він такий самісінький, смішні гроші 1500 грн, продавали терміново. Він трішки складний в освоєнні, але навіть на АВТО робить хороші фото. Мені треба саме для роботи, без заморочування. Макро, щоб чітко все і без танців з бубном. Коли не треба робити 20 фоток, потім довбатися у фотошопі. Для інших фото є смарт, маю на увазі сімейні, з подорожей. В них не так важлива навіть чіткість, як фіксація подій. А от з фото для інтернет-магазину складніше, там треба і колір передати, і щоб гламурненько. Ще лайтбокс чи як там його забабахати і все. Тринога є. Ну і навчитись добиватися найліпшої якості

479119746_1_644x461_fotoapparat-canon-powershot-g9-kiev.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...