Перейти до змісту

Це прикол чи правда автостанція припиняє роботу?

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зайшла на сайт автостанціі в пошуках інформаціі,а тут таке повідомлення

Увага ! Увага! Увага!
Автовокзал №1 м. Луцька вул. Конякіна, 39 припиняє роботу о 15-00 06.08.2018р. у зв"язку з надзвичайною подією - незаконним захопленням частини території автовокзалу підприємцем Геруном. Відновлення роботи відбудеться після усунення наслідків незаконних дій Геруна ГУ Національної поліції у Волинській області.

хто що знає?

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не можуть управу найти, а люди мають страждати.

Порішають напевно що автостанція перейде тому Геруну чи кому там тихенько і всі будуть задоволені, комусь може й пару чемоданів перепаде явно не гривень.

Опубліковано

за рік там буде новий житловий комплекс... країна дурнів,

Прикольна назва для житлового комплексу- Країна Дурнів.

а взагалі реакція лише одна.

Давним давно автостанцією заволоділи якісь спритні ділки  .

Результат їхньої роботи видно наочно. Бардак бардаком.

Виникає законне питання- Де влада?

Чому  такі підприємства критичної інфраструктури  належать х ..зна кому , керуються х.. зна чим  і врешті решт почало там творитися х..знає що.

Це зараз депутати розїхалися на канікули  ( під час війни, між іншим), ну і виникла спокуса прихватити, те що погано лежить.

Так добряче прихватити.

Просто в країні пора вже почати садовити прихватизаторів.

Почати з їхніх покровителів, алігаторів місцевих та всеукраїнського масштабу.

Опубліковано
16 хвилин тому, Nokian сказано:

за рік там буде новий житловий комплекс... країна дурнів,

Точно?  Точно буде ?Точно ЖК ?

Бо я чомусь впевнений, що без автостанції там ні базару, ні слону і нічому іншому - не світить!

Від слова абсолютно.

Базар на 50-75% залежить від автостанції, від приїжджих. І "слон" і всі хто поруч.

Виручка в базарників впаде, контейнери попродають, доходи від оренди впадуть. З завичкою люди ще ходитимуть,  А от приїжджі уже нічого не куплять.

Не стане народ на базар через все місто добиратися. Бо й добратися буде проблемою. 

Із прямих маршрутів тролейбус 5-ка,  яка їздить 1 раз на указ.

І 3 маршрутки.

Які так само їздять бог зна як.

та й громада не дасть. Автостанція там останніх років 40 (майже) - в чому сенс?

Опубліковано

почитав новини - нічого не розумію по деталям, але розумію одне -  у Луцьку черговий вибух дебілізму влади та  керівників окремих структур, прикро та сумно за місто з тисячолітньою історією(((

Опубліковано
Щойно, halmer сказано:

завтра в 9 ранку скажуть чи закриють чи не.

Опубліковано
Щойно, Oli сказано:

Змінили дату, на  завтра

на 9 ранку.чи знов змінили?

як писало по новинах в день 700 відправлень з автостанціі.яка кількість людей.де охорона?

ще цікаво нашо там диспечер.стикався з ним раз 5.може тільки мені так повезло.питання де маршутка прибуде чи не сьогодні?відповідь постійно я не знаю.

Опубліковано
Щойно, halcogen сказано:

Та не закриють! Куди вони підуть працювати? Вони ж крім автовокзалу нічого не бачили і не вміють.

це точно

Опубліковано
1 час назад, petro22 сказал:

ще цікаво нашо там диспечер.стикався з ним раз 5.може тільки мені так повезло.питання де маршутка прибуде чи не сьогодні?відповідь постійно я не знаю.

Де парашутка не знають, але була не була завжди повідомляли.

Опубліковано
Щойно, Ha3aP сказано:

Де парашутка не знають, але була не була завжди повідомляли.

я автобус ждав біля рц промінь.мала прибути в 21.20.ждав до 22.00 не прибув.сходив на автостанцію зайшов до диспечера в 22.25 диспечер відповіла не знаю де ваша автобус.в 22.50 дзвонили до диспечера відповіла немае автобуса.не прибував.на наступний день підійшов на автостанцію стоіть автобус.спитав в шофера коли він прибув.він сказав 22.35.спитав чи він відмічаеться,сказав шо відмітився шо прибув.так само і други автобуси запізнювалися дзвонили на ас до диспечера казала немае такого,або незнаю.це за прибуття.за відправку каже шо чекайте чи вже відбув

Опубліковано
Щойно, seolutsk сказано:

пише в новинах супермаркет відкрити хочуть.

Опубліковано
17 минут назад, halcogen сказал:

Всі питання з автостанцією будуть рішати "великі дяді" і наша писанина тут нічого не змінить. Так було і буде.

Да по-моєму вже "рішили".

Опубліковано

Блін я писав он там вище.  Без автостанції, там ніякий супермаркет не матиме ніякого вихлопу!

Поруч і порт-сіті і там-там. Які також відчують на собі відсутність автостанції.

Опубліковано

На волиньньюз пишуть шо магазин хочуть відкрити в якомусь підземному сортірі, хто вкурсі де він? Бо я навіть і не чув за нього.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...