Перейти до змісту

не очень гарячая вода

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчера вечером горячая вода несколько раз становилась холодной, а потом снова нагревалась до нормальной температуры (при постоянном напоре).

на тот свет свое достояние и славу не заберут.., все что им будет нужно, это ямка метр на два и ящичек под их рост.

Но до того времени почему бы им не пожить на широкую ногу? :)

• Відповідей 700
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Вчера вечером горячая вода несколько раз становилась холодной, а потом снова нагревалась до нормальной температуры (при постоянном напоре).

Це вже стає нормою. Набридло. Гарячою воду назвати важко  :)

Опубліковано

Хочу з вами поділитись радістю !

Я таки побудував хату та недочекавшись теплої води на 33-му уже переїзжаю у власну оселю.

Там уже тепло як у Ташкенті і водичка просто супер !

Чого і вам бажаю !

Опубліковано

В нас і того не було (Кравчука).

Опубліковано

До конфлікту поміж луцькою мерією і ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» долучиться і Волинська ОДА. Сьогодні, 22 вересня, під час апаратної наради губернатор Микола Романюк пообіцяв, що питання забезпечення гарячою водою мешканців 33-го 40-го мікрорайонів Луцька буде вирішене найближчими днями. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».

Як ішлося під час наради, область має суттєві заборгованості за газ, зокрема найбільші – ДКП «Луцьктепло» (13,1 мільйона гривень) і ТзОВ «ЕК «Луцьктеплоенерго» (6,8 мільйона гривень). Наразі рахунки «Луцьктепло» заблоковані, і всі кошти, які туди поступають, спрямовуються на погашення заборгованості перед «Луцьктеплоенерго». Власне, ліміт газу, який виділяється Волині, буде удвічі менший за минулорічний.

Зрештою, «під роздачу» від губернатора потрапило управління промисловості і розвитку інфраструктури ОДА, яке є «в ролі статиста». «Ми будемо ждати, поки Шиба з Кропивою будуть в Інтернеті переписуватися?» – поцікавився Микола Романюк.

Водночас він пообіцяв, що зараз вивчає ситуацію, до якої долучилися КРУ і прокуратура. «Я певен, що ми його (питання – «ВН») знімемо найближчим часом», – зазначив губернатор.

Під час апаратної наради начальник «соціального» управління ОДА Володимир Кец наголосив, що ДКП «Луцьктепло» – cеред найбільших боржників по зарплаті. Наразі заборгованість там становить понад 1 мільйон гривень.

©

P.S. каммєнти під статтею рулять :)

Опубліковано
Сьогодні, 22 вересня, під час апаратної наради губернатор Микола Романюк пообіцяв, що питання забезпечення гарячою водою мешканців 33-го 40-го мікрорайонів Луцька буде вирішене найближчими днями.

оці обіцянки  "найближчими днями" вже дістали,

і Шиба обіцяв так же, і Кропива дав слово по телебаченню  таке ж

і ще один побрехунчик появився

Сил немає.....

Опубліковано

Я так смотрю в нашей стране можно все купить.., вопрос лишь в цене.

Может Луцк целиком купить?! ;) Какой-нибудь западный инвестор, или солидная кмпания, может себе позвонлить купить такой городок, просто они об этом незнают... С нашим правительством мы далеко пойдем!

Кстати, сегодня пошла по ностоящему горячая вода. (ул. Кравчку, вблизи Варшавского рынка).

Опубліковано

Як стало відомо «Волинській правді» з джерел, що заслуговують на довіру, завтра, 24 вересня, в сесійній залі Верховної Ради України буде озвучено депутатський запит, що стосується питання неподання гарячої води лучанам з котельні на вулиці Карбишева, 2, що належить ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яку очолює одіозний бізнесмен Олександр Кропива.

Наразі достеменно не відомо, чи це буде одноосібний запит одного з депутатів-волинян, чи колективний запит волинських нардепів. Однак джерела інформують, що запит адресуватиметься Генеральному прокурору України та голові Верховного Суду України.

В запиті ставитиметься питання щодо правомірності дій керівництва ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яку очолює одіозний бізнесмен Олександр Кропива, та притягнення винних до кримінальної відповідальності. Окрім того, порушуватиметься питання щодо власності на котельню, яку, як вважають міський голова Богдан Шиба та абсолютна більшість депутатів міської ради, було «прихватизовано» з грубим порушенням закону.

©

Опубліковано
Я так смотрю в нашей стране можно все купить.., вопрос лишь в цене.

Может Луцк целиком купить?! ;) Какой-нибудь западный инвестор, или солидная кмпания, может себе позвонлить купить такой городок, просто они об этом незнают... С нашим правительством мы далеко пойдем!

Кстати, сегодня пошла по ностоящему горячая вода. (ул. Кравчку, вблизи Варшавского рынка).

Ти не дивуйся, більшість лісів і озер в області розкуплено. Хочеш заїхати на відпочинок в ліс, а тобі скажуть тут приватна власність. Мораторій на землю діє, але в оренду на багато років можна брати все. А усілякі заводи по кримінальним схемам вже давно типу обанкрочено і приватизовано. Один з таких прикладів ми відчуваємо зараз на собі. Ви вірите, в те, що Кропиву і Кривицького посадять? Я думаю ні. Єдиний вихід в таких випадках чинити самосуд. Собакам - собача смерть.

Опубліковано

Да уж.., Шибу уже пытались посадить за ДТП, по вине которого погибли люди.., но как видите страж народа... Законы для них не писаны, вернее в нашей стране правительство само показало что законы можно нарушать, причем безнаказанно!

А вот что касается горячей воды, вчерашняя радость была не долгой, уже в 00.00 воду отключили и ее нету до сего времени, а холодная такая что ей умываться страшно..., такое ощущение что все отходы кирпичного завода к нам в водоправод пустили, проведя лишь грубую фильтрацию... :)

Опубліковано

аферисти були є і будуть.

Приємні слова "хабар" завжди ласкають слух.. Ну і Ленін наказав ділитися...

Все просто.

А наш гербарій ще поплатиться за свій "бізнес"... от тільки грошей уже нікому не бачити...

Опубліковано
ну що там, які останні чутки? на яку дату тепер надіятися?

Думаю, тепер давайте надіятись на початок опалювального сезону! :smile-zachot:

Опубліковано
ну що там, які останні чутки? на яку дату тепер надіятися?

Думаю, тепер давайте надіятись на початок опалювального сезону! :rolleyes:

Мабуть що гарячої води ще нескоро нам чекати....

Вчора з Волиньгазу прийшов лист нам на фірму

post-229-1222441266.jpg

такщо мабуть такий лист "щастя" і пану Кропиві прийшов......

Опубліковано

В квартирі холодно і гарячої води нема. Це нормально? Діто скінчилось місяць назад, а гарячою водою і не пахне, аби 33 район небув Алчевськом :)

ЗІ При написанні цього повідомлення замерзли рукі :rolleyes: (не в прямому смслі)

Опубліковано

Як цікаво. А по Аверсу недавно брали в Дячука інтерв"ю, де в нього запитали — з якої радості був проданий весь резерв мазуту з котелень Луцька. Відпускна ціна була 400 грн. за тону, а через тиждень фірма-покупець вже продавала мазут по 400 баксів за тону. 300 у.є. на 1 тоні — непоганий навар, а враховуючи, що мазуту було 3500 тон, то неважко порахувати і загальну цифру 1050000 баксюків. :rolleyes: Здається мені, що на зиму я переберуся до батька в село.

Опубліковано

Губернатор зустрічається з Кропивою

thm_20080926093720.jpgСьогодні, 26 вересня, голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк зустрінеться із підприємцем Олександром Кропивою. Про це він сказав під час прямого телеефіру на Волинському телебаченні, – інформує репортер «Волинських Новин».

Питання підключення гарячої води до 33-го та 40-го житлових кварталів Луцька – це, перш за все, компетенція міського голови, – сказав губернатор. «Але, якщо я сказав, що займусь цим питанням, то після цього ніяких заяв я більше не робив – треба достеменно розібратися», – наголосив Микола Романюк.

За словами пана Романюка, неможливо точно з’ясувати, хто скільки винен. Розбіжність між словами міської влади та пана Кропиви у кілька мільйонів. «Остання моя розмова була сьогодні (25 вересня – «ВН») із Богданом Павловичем (Шибою – «ВН»), і наразі КРУ перевіряє, яку цифру винна міська влада», – розповів Микола Романюк.

Тому й вранці 26 вересня Микола Романюк пообіцяв зустрітися із паном Кропивою. Як зазначив губернатор, «пан Кропива веде себе так не досить коректно, бо до сьогоднішнього дня не допускає перевірки КРУ в себе на підприємстві». Голова ОДА підкреслив, що піде до Кропиви з прокурором.

«Ця проблема є ганебним явищем для міста. Я постараюсь зробити усе для того, щоб на наступному тижні в людей була гаряча вода», – наголосив пан Романюк. «Я буду діяти зовсім іншими методами, якщо не досягнемо певного консенсусу із Шибою та Кропивою», – резюмував губернатор.

Опубліковано

Диваки ... затратна частина міроприємства по організації лояльного відношення (або ж стимуляція розумової діяльності в цьому напрямку) п. Кропиви до жителів міста зовсім невеличка.

Як то кажуть "Цена вопроса" складає декілька пляшок горілки, та декілька "корабликів" плану ну і зв’язки з 3-5-ма малолітніми шибениками, які в свою чергу з собою ще по 3 товариша приведуть.

Як мінімум вікна в оселі/машині, як максимум залежить від фантазії організатора і ентузіазму учасників.

Можливо хтось скаже, що це не правовий метод і не демократично, але досить по американськи і якщо згадати п. Гітлера і те, що німця навіть зараз не заставиш проїхатися "зайцем", то досить дієво :)

3@€∏ặ√ √○®Юř ặ

Опубліковано

Бугога, це падло нормально зашифрувалось.... що не дивно. Гугль ненаходить жодного персоніфікованого контакту, може пагано шукав, хз.

З урахуванням декількамільйонної різниці між несплатою за газ та справно взятою оплатою за непостачене тепло - вже напевне пакує чемодани.

Держбезпеці давно пора починати розсилати його фотки на кордони, але їм імхо як завжди ніколи - треба лісокрадів та митників "кришувати" :)

А ми можемо зробити слідуюче: створити найпростішу сторіночку на Народі, приліпити туди книгу відзовів, куди скидати інфу про координати майна та іншої власності нашого "героя" (це анонімно), а там і "малолітні шибеники" незабаряться ;)

Опубліковано

Губернатор обіцяє лучанам гарячу воду з наступного тижня

Сьогодні, 26 вересня, голова Волинської ОДА Микола Романюк, як і обіцяв напередодні, провів зустріч і з гендиректором ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександром Кропивою, і з Луцьким міським головою Богданом Шибою. Про це губернатор Волині розповів в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».

За словами Миколи Романюка, у нього відбулися розмови і з міським головою Луцька Богданом Шибою, і з бізнесменом Олександром Кропивою. Зустріч із останнім проходила за участі прокурора Волині Андрія Гіля, адже пан Кропива не допускав на своє підприємство працівників КРУ, які б з’ясували, скільки хто кому винен.

Однак, разом із тим у керівництва області наявний лист із НАК «Нафтогаз», згідно з яким борг «Луцьктеплоенерго» перед нею – 13 мільйонів. А інші документи свідчать, що те ж ТзоВ отримало на свої рахунки 23 мільйони гривень. Отож, стоїть проблема розрахунків із «Нафтогазом» і підписання договору з газопостачання на новий опалювальний сезон.

Та, попри заплутане становище, Микола Романюк вирішить «водне» питання. « Я хочу запевнити мешканців 33-го і 40-го кварталів у тому, що з наступного тижня вода буде й опалювальний сезон розпочнеться вчасно», – підкреслив губернатор.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...