Hatahama77 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:35 #351 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:35 а в точку!)))Тіко деталь - дощик ше триває)))Але якшо Кропива не включиь воду - се привід мочити ПРП - він входить до її обласної президії)
adebt Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:46 #352 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:46 Подивився передачу — на вигляд цілком розумна і виважена людина, а от де понабирали тих, хто задавав йому питання оце цікаво З деяких індивідуумів плакав Цікавить мене одне, якщо ми проплачуємо всі 100% комунальних платежів, якого йуха борг перед підприємством Кропиви будуть закривати грошима, які мали піти на інші статті витрат? Правду кажуть — не ту країну назвали гондурасом
Mala Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:57 #353 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 19:57 Граждане, в среду будем с горячей водой!!!!! http://www.volynnews.com/news/economy/1417/ В яку середу не уточнив?
yurgen Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 20:31 #354 Опубліковано 11 Вересня, 2008 в 20:31 на вигляд цілком розумна і виважена людинаЦей чувак пиз...ть в очі і не червоніє. Він весь час лапшу вішав під час ефіру. Яка розумна і виважена людина? Про які альтернативні види палива він триндів? Це усьо міф. Такого не буде ніколи. Він просто продав турбіну і бабкі кинув у свій карман.Нижче трохи про котельню, трохи про історію...Частина 1Частина 2
keepo Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 07:17 #355 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 07:17 Він просто продав турбіну і бабкі кинув у свій карман.має право. і якщо з ним не заключено довгострокових договорів містом, то може розвалити котельню і побудувати там щось інше.Взагалі, якщо суд не знайшов ніяких помилок і порушень під час відчуження майна, то хоч головою в стіну бийтесь, а зі своїм майном він може робити що захоче.І поки місто не збудує нову котельню, або, як варіант, не відкупить кропивину, всі ляпи міськради по оплаті послуг буде відчувати кожен житель "підкотельної" території.
adebt Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 08:55 #356 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 08:55 yurgen, друже, в тебе свої погляди, в мене свої. Шиба мені теж не здається пісєц яким чесним чуваком.Він просто продав турбіну і бабкі кинув у свій карман.І при чому тут турбіна, до оплати його послуг?
Wolfy Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:06 #357 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:06 Подивився передачу — на вигляд цілком розумна і виважена людина, а от де понабирали тих, хто задавав йому питання оце цікаво З деяких індивідуумів плакав Цікавить мене одне, якщо ми проплачуємо всі 100% комунальних платежів, якого йуха борг перед підприємством Кропиви будуть закривати грошима, які мали піти на інші статті витрат? Правду кажуть — не ту країну назвали гондурасом Я не спочатку дивився, але мені особливо запам ятався якийсь здається Святослав, не знаю навіть з якого він видання, цей що виходив рішення суду читати, цікаво де він вчився і шо закінчув, культура мови на висоті, мабуть солідне видання представляв. Ще такого шоу як він показував не бачив в жодному прямому ефірі.
info Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:10 #358 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:10 Ще такого шоу як він показував не бачив в жодному прямому ефірі. ни у кого рядом нет телепрограммы - повторения не будет?
yurgen Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:59 #359 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:59 І при чому тут турбіна, до оплати його послуг?А оплата услуг тут и не при чём.Дело в том, что самая весомая причина создания "Луцьктеплоенерго" было внедрение системы когенерации (о чём уже в этой ветке говорилось) для повышения продуктивности и снижения цены тепла. Купили турбину, Лучко (бывший директор Луцьктепло) понтовался ею больше года, а теперь Кропива толкнул её в Николаев, и трындит про разработку техдокументации для перевода котельни на "альтернативні види палива". То есть получаеться, что когенерация за три года потеряла все свои плюсы. А представте какую инфраструктуру надо создать с нуля, что-бы отапливать треть луцка опилками или торфом или ещё какой "альтернативой". Сейчас "альтернативой" пользуються на Волыни сотня-другая человек (могу ошибаться конечно). Ну и ссылаясь на Финляндию, Польшу и тд Кропива забыл сказать, что там такие котлы стоят в домах, а не в паре км от котельни.И интересное наблюдение. Раньше на пресухах Кропива всё время говорил "Я - бизнесмен", а теперь говорит "Я - простой предприниматель", говорил "Я", а теперь стараеться говорить "Моя команда" (а-ля Тимошенко), ну и тд. Кто-то с ним уже поработал. Наверное пытаеться подняться в глазах лучан. Никого не хочу обидеть, но вижу, что первые жертвы этого лапшавешанья уже есть...
adebt Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 13:55 #360 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 13:55 Дело в том, что самая весомая причина создания "Луцьктеплоенерго" было внедрение системы когенерацииЯка була причина для створення "Луцьктеплоенерго" зараз вже немає ніякого значення, зараз треба знайти причину, по якій половина міста замість лежати в ванні сидить в тазіку.Никого не хочу обидеть, но вижу, что первые жертвы этого лапшавешанья уже есть...Якщо не хочеш нікого образити, то нема чого ляпати. Твоя думка не є істиною в останній інстанції, щоб когось в "жертви" записувати.
yurgen Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 15:03 #361 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 15:03 Никого не хочу обидеть, но вижу, что первые жертвы этого лапшавешанья уже есть...Якщо не хочеш нікого образити, то нема чого ляпати. Твоя думка не є істиною в останній інстанції, щоб когось в "жертви" записувати.Спокойствие, только спокойствие! Я и не претендовал на объективность. Более того - я понимаю, что часть моих мыслей совсем и не мои, а вложены в подсознание средствами массой информации; знакомыми, с кем я общался на эту тему; форумчанами, которые высказывают здесь своё видение этой проблемы. Потом переварены мозгами и выданы в письменной форме. Всё - чистый субъективизм. Но! Просто попробуйте погуглить на темы "кропива херсон", "кропива луцк", "кропива англичане" - много нового узнаете про "цілком розумну і виважену людину". А про какие-либо достижения этого товарища я не нашёл ни строчки. А про турбину я завёл разговор, потому-что это Ваше будущее. Сегодня ушла турбина, а завтра что будет продано??? Про это нужно думать сегодня.
Zheny@ Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 15:47 #362 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 15:47 **оффтоп** а хто потер мій пост??
adebt Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 17:55 #363 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 17:55 ...погуглить на темы "кропива херсон", "кропива луцк", "кропива англичане" - много нового узнаете про "цілком розумну і виважену людину". А про какие-либо достижения этого товарища я не нашёл ни строчки.Я не маю часу гуглити. Я просто висловив своє враження, яке в мене склалося після перегляду інтерв"ю. Це враження повністю суб"єктивне, а коли я дивлюсь на Шибу, то в мене такого враження не виникало ніколи. Для глибокого аналізу дєяній Кропиви в мене немає ні чісу ні бажання. А про турбину я завёл разговор, потому-что это Ваше будущее. Сегодня ушла турбина, а завтра что будет продано??? Про это нужно думать сегодня.Це його приватна власність і він робить з нею шо хоче. Які до нього можуть бути претензії? Якщо продрушляли всю котельню раніше, то чого тепер щось від нього вимагати?
SunSeth Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 19:27 #364 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 19:27 И интересное наблюдение. Раньше на пресухах Кропива всё время говорил "Я - бизнесмен", а теперь говорит "Я - простой предприниматель", говорил "Я", а теперь стараеться говорить "Моя команда" (а-ля Тимошенко), ну и тд. Кто-то с ним уже поработал.До речі, я теж помітив. Рукави піджака ледь не на ліктях, жестикуляція... Дуже нагадує нашого гаранта.
adebt Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 07:15 #365 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 07:15 Дуже нагадує нашого гаранта. 100% мені теж дуже схожим здався Весь час чекав, що він скаже "Любі друзі!..."
SergLi Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 09:04 #366 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 09:04 Народ давайте скінемся на кіллера для кропиви
pmk Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 10:09 #367 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 10:09 Сто пудов валить таких треба.Якби я мився в тазіку,то перший братву збирав би щоб урода на місце поставити.Недавно йшов фільм брат 2,там понятно показали що не гроші правлять світом...
adebt Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 16:23 #368 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 16:23 то перший братву збирав би щоб урода на місце поставитиА сісти в тюрьму чи лягти в землю за тазік і воду не жим-жим?Недавно йшов фільм брат 2,там понятно показали що не гроші правлять світом...ну-ну
pmk Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 16:52 #369 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 16:52 то перший братву збирав би щоб урода на місце поставитиА сісти в тюрьму чи лягти в землю за тазік і воду не жим-жим?Недавно йшов фільм брат 2,там понятно показали що не гроші правлять світом...ну-ну Це все що ти думаєш? Якщо нравиться митися в тазіку і далі це все терпіти то будь ласка. Просто в мене гаряча вода завжди є . (бойлер треба ставити в нашій тупій країні).
adebt Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 17:09 #370 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 17:09 Якщо нравиться митися в тазіку і далі це все терпіти то будь ласка Ну так може дай нам розклад? Как врага лютого забороть?
Slayer Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 17:15 #371 Опубліковано 13 Вересня, 2008 в 17:15 Толпою затоптати мо тоді на одного не повісять, або взагалі спишуть на нещасний випадок одне погано автономку нізя поставити, а бойлер ставити нехочу, троха небезпечно в туалеті і вані дуже велика сирість тікі як опалення включають то немає сирості більш менш
adebt Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 12:48 #372 Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 12:48 Толпою затоптати мо тоді на одного не повісять, або взагалі спишуть на нещасний випадок Гг... а в Аверсі напишуть, що пан Кропива став жертвою натовпу навіжжених "чумазіків" з тазами в руках...
ART Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 19:17 #373 Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 19:17 ВСІ ЙДЕМО!!! БІЛЬШЕ КРАЩЕ!!!!
PavelS Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 19:35 #374 Опубліковано 14 Вересня, 2008 в 19:35 Я на роботі буду, як і більшість напевно
Zheny@ Опубліковано 15 Вересня, 2008 в 12:47 #375 Опубліковано 15 Вересня, 2008 в 12:47 Сьогодні акція протесту.Повідомляє тижневик "Сім'я і Дім" я б пішов! на 17год.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.