Перейти до змісту

Наші модератори

Гість Zibers

Наші модератори  

182 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Тут є Модератори але і наблюдаються і модєрастИ, якщо когось цікавить хто є хто то можете подивитись в моїх попередженнях, круто получилось із банами...

З.І. Шо не кажіть а Модератори дійсно контролюють свої розділи, а вот модєрастИ тіко і шукають тупорилу зацепку аби бан вліпить.. мабуть самостверджуються так.

Більше конкретики! А то якось пустослівно получається

Ну сорр, розжовувать не буду, напряжись чуток і сам подумай про написане мною вище.

З.І. Останій прикол шановного модера мона побачить тут http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=22343 , чесно, мені сподобалось... ще такого адекватного модера треба пошукать... можливо в реалі ви і не погані люди, але вот на форумі шановні, бєса дехто гонить ....

З.І.З.І. На особистості не перехожу...не культурно...

• Відповідей 158
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Взагалі мені не подобається культурний перехід на особистості. так сказать обсирання один одного в межах правил. Вже краще в приваті або асі прямо написати і не "видєлуватись"

баня імхо заслужена.

Опубліковано
Смішні наєзди на модерів від юзерів, які ледеве десяток постів мають. хоть би не позорились

Я так розумію що для Вас потрібно мати велику кількість постів щоб говорить на одному рівні з Вами.. :);):D .....

З.І. Краще промовчати як сказати щонебудь...тоді і постів менше буде, і повага відповідно збільшиться...це не стосується рівня репутації....

Опубліковано

Притихли емоції...всі висказались...барани далі ворота лбом підпирають.

Не закривайте теми :).

Будуть ще недовольні, хай вже сюди писать ніж теми плодить.

Опубліковано
З.І. Останій прикол шановного модера мона побачить тут http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=22343 , чесно, мені сподобалось... ще такого адекватного модера треба пошукать... можливо в реалі ви і не погані люди, але вот на форумі шановні, бєса дехто гонить ....

Здається там все розяснено, хто і за, що отримав попередження і РО :)

Опубліковано

та невже ? Значить все нормально у наведенному прикладі ? якщо виділити 2 букви в речені то полюбому отримуєш попередження, навіть якщо говорив посуті...а якщо щось тявкнеш проти ВЄЛІКОГО МОДЄРА то зразу бан на 10 днів...хм... то мож мені начинати хамити і посилати всіх по очереді, тож самий бан буде...

ДЕ РІЗНИЦЯ ?

З.І. А не писав сюди раніше по простій причині, в бані сидів.. )

Опубліковано
то мож мені начинати хамити і посилати всіх по очереді, тож самий бан буде...

Не роби такого - і в БАНі не будеш. все просто.

А Правила є правила.. Прирікання із Модераторм - карається..

Раджу перечитати всю тему ..ще раз.

Опубліковано

Тема в флеймі - "без модераторства". Тому - В жопу гнать зазнавшогося модера як Шура.

А вільне місце дать мну. І буде з чого поржать і поплакать від ржача :D

2 Шурік - згадай свого тьозку з старих фільмоф :) , ти ж Фанат Баклана, і ведеш як твой кумірец, посему несчасні случаї здесь будут (форум), тибе смерть форумна обеспеченна. Це вже дело принципа і стойкості маєго характера. Її велічество Фортуна на маєй стороне.

А Правила є правила.. Прирікання із Модераторм - карається..

Раджу перечитати всю тему ..ще раз.

Ну не нуна хвастом вілять, фсе давно ужо знают ХУ ІС ХУ :D

І ти згоден з такім положенієм дел ? Я кий ти тоді патріот :) ? еслі он : 1 - банкірко 2- форумний троль 3 - морально упавший чяловек

І на рахунок маєй приписки - "майже такий як всі".. вот імено, майже, бо навкруги одні жлоби та падонкі сраколизові.

От костя вміє стебятца - зачот за юмор

А мну одні разриви :D !!!!

Опубліковано
Здається там все розяснено, хто і за, що отримав попередження і РО :D

І ти згоден з такім положенієм дел ? Я кий ти тоді патріот :) ? еслі он : 1 - банкірко 2- форумний троль 3 - морально упавший чяловек

да я згідний з таким положенням справ

і якщо ти б уважніше читав, то замітив би, що ссилка яку наводив DrFaust аж ніяким чином не стосується Шури

А патріот я не до користувачів яких в РО садять, а до України і яке відношення мій патріотизм має до Шури? Чи тебе жаба давить, що він банкір? :)

А 2 і 3 пункт я просто проігнорую

Те, що тобі не подобається Shura як модератор і особистість мене це абсолюно не хвилює, в мене є своя думка про цю людину і міняти свою думку через когось я не збираюся

Опубліковано

Пацани,ви б краще на природу вибрались всі разом.Там би і вопроси рішили і час нормально провели. Коли дивишся людині в лице тоді і базар попроще. (буває похуже,інколи)

А то я читаю цю всю бредятіну і мені ригати хочеться. 100% як діти малі. Я тут не на чиїй стороні ,в мене своя думка. Воно того не стоїть. Заминайте цей бред і давайте далі черпати для себе інформацію та помагати один одному прогами,музоном,порадами та ін.

:) квасу!

Опубліковано
і я взагалі не розумію, як окремі надто національно свідомі патріоти можуть писати русизмами????

може хай би вони спочатку мову вивчили??? пару книжок прочитали?

Між іншим а я з Росії, так що писав на своїй першій рідній мові....А вже як мені писати на своїй мові це моє особисте право, в тємкО я писав по суті і нікого спочатку не образив своєю відповідю.. одного модЄра зацепило...

Опубліковано

DrFaust Якщо російська для тебе рідна - то спілкуйся нею, всі зрозуміють..

А Олбанську придумали ті, хто в школі не вчився і не хоче грамотно розмовляти/писати..

ось і все.. є на форумі 2-3 людини яким це пасує і вони це вміють гарно робити..

Придумай щось оригінальне.. своє і ним відрізняйся.

Опубліковано
DrFaust Якщо російська для тебе рідна - то спілкуйся нею, всі зрозуміють..

А Олбанську придумали ті, хто в школі не вчився і не хоче грамотно розмовляти/писати..

ось і все.. є на форумі 2-3 людини яким це пасує і вони це вміють гарно робити..

Придумай щось оригінальне.. своє і ним відрізняйся.

я так завжди писав ))) і придумувать мені немає потреби.. чогось ніхто мене не стьобає за те що я українською розмовляю....

З.І. Висновок у мене лише один: просто немає до чого примахатись... але я людина добра (часом), тому зла чи обіди не тримаю ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я от що хотів сказати... Ви подивіться на голосування, в якому 30% сказали, що по відношенню до них був модерський беспредєл...

Шановні, !!!30%!!! - це вам ні про що не говорить? Тут просто безглуздо казати тепер, що цього беспредєлу нема взагалі! Я розумію, якби 5-7, а це ж 30!!! Якщо на форумі, для прикладу, зареєстровано 10 тисяч чоловік, то 3000 з них були забанені\отримали РО за просто так... Ну добре, нехай 10 відстотків з них триндять і проголосували просто так, аби насолити, так би мовити... Ну залишається 2000! Думаю, цього вистачить для того, щоб дехто передивився свої погляди відносно роздавання покарань...

Опубліковано
Я от що хотів сказати... Ви подивіться на голосування, в якому 30% сказали, що по відношенню до них був модерський беспредєл...

Шановні, !!!30%!!! - це вам ні про що не говорить?...

Ну і що?

Хтось вмер?

Хтось спізнився на власне весілля?

Хтось не дочекався швидкої допомоги?

Хтось залишив цей форум, і без цього когось форум став гіршим?

Слава Богу, ні. Єдине тільки - що всякі срані доморощені демагоги-тінейджери отримали броньовик для своїх примітивних виступів.

30 відсотків!!! Йойшоробицця!!!

Все, що не робиться - робиться на краще.

Якщо на форумі, для прикладу, зареєстровано 10 тисяч чоловік, то 3000 з них були забанені\отримали РО за просто так...

А ти перевіряв - "За просто так", чи не "За просто так"? Ні, ти просто повірив тим "обіженим", які висловили в голосувалці комусь своє давнє "фе", яке може бути цілком безпричинним, а бан чи попередження, дані колись таким особам - повністю заслуженими. І на основі такої "статистичної інформації" незграбно маніпулюєш цифрами.

Знай, що кістяк цього форуму - це сотня чоловік, не більше. А не 10000 віртуальних юзерів, з яких 3000 - ображених.

Опубліковано

Чо притихли ?

Хай шановні дадуть пояснення щодо своїх вчинків. Без попередження дали РО - після останього поста в цій темі до речі. Після 2 листа в лічку з вапросом - Вкажіть причину, срок РО і де наявність пісьма в лічку отримав бан.

Мля дехто вже "на XYZ" наривається, причом на повном серйозі.

Zibers.

Опубліковано

Чого тобі все не так?

намножив акаунтів вагон.. жалієшся постійно, веди себе чемно, і все буде гаразд.

Опубліковано

Яка різниця за що ? Адже тут лише кістяки із чисельністю в 100 чоловік рахується.. а на остальних пофігу...адже без інших 9900 форум буде існувати...

З.І. Що стосується вище написаного кому стало гірше від 1 забаненого то в мене думка з цього приводу скептична, от якби з вас шановні хтось щось продавав чи потребував послуги..а допомогти чи купити хотівби забанений що тоді ?

Це я для елементарного прикладу.. надіюсь мою думку зрозуміли...

З.І.З.І. І всетаки набридає бачити періодично наглість певних модєрастІв.

Опубліковано

Докторе Фауст, лікарю... Ви нездужаєте? Які 9900?

Дивимося першу сторінку форуму:

Зареєстровано 4,048 користувачів

Йдемо далі. На питання "Чи мало місце "Модераторський безпредел" проти Вас" ствердно відповіло 37 форумчан. 37 від 4048 - це 0,91%.

Вдумайтеся, лікарю... менше одного відсотка! Хіба це багато? Порівняйте з державою - Україною, де владою незадоволена переважна більшість населення. Таким чином, маніпулюючи ніби офіційними цифрами неважко довести, що Луцька борда - це суміш Мора і Кампанелли, "Утопічна країна сонця". Так само цифрами можна маніпулювати й по іншому, але...

Якщо в суспільстві людина - гівно, її ізолюють у спеціально відведені для цього місця. І така ж ізоляція на форумі - відображення того ж суспільства. Єдине тільки, що на форумі не відбувається фарсу під назвою "правосуддя", а людина, наділена владою модератора чи адміна - відповідає за дії по модераторству від свого власного імені (ніку), а не проголошує вироки "Іменем України".

А примітивними прикладами на зразок "от якби з вас шановні хтось щось продавав чи потребував послуги..а допомогти чи купити хотівби забанений що тоді ?" не варто розкидатися. Це не базар, це форум, на якому в першу чергу відбувається багатогранне спілкування, а не біржові торги.

Опубліковано
Чого тобі все не так?

намножив акаунтів вагон.. жалієшся постійно, веди себе чемно, і все буде гаразд.

А не пашов і ти би наф шановний ? Предяви гани по делу, випендрьож не катить.

Аккаунтоф вагон - було 2 акк (MACTEPOK i Crimper), яких вже і забанили невість коли. і чо ? дофіга постиф ? реально нуна тільки для перегляду і нужний момен відписатися.

Жалуюсь - ібо єсть причина

Вести себе чемно - з крисами чемно вести, себе за крису рахувать.

Все буде гаразд - слово ПОЦана чи человека умного ? Астродамус блін.

Опубліковано
Вдумайтеся, лікарю... менше одного відсотка! Хіба це багато?

Іпать. умом блястанув аж усратцо. І так ясно - макс 100-150 реальних челов, все інше випендрьож.

А еслв правоту охота доказать, пасчітай скіко двіжнячать на форуме, і скіко по пару постоф черканули. купили/продали/спитали/забули і отримаєш реальну картіну а не порівняємо з Україною. Китаєм і т.д.

Зашибісь що АЖ 37 проголосувало а не 07 :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...