Перейти до змісту

Продам відеокарту GTX 950

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

вау, аж одна пропозиція, штук десять кинете мені по такій ціні?

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

Це затичка, а не крута карта :)

нє, ну так то для 4К і 1070 буде затичкою. тут вже все від стадії шизофренії залежить

Опубліковано
17 хвилин тому, x9teen88 сказано:

вау, аж одна пропозиція, штук десять кинете мені по такій ціні?

Хочете побарижити?

Опубліковано
24 хвилин тому, x9teen88 сказано:

нє, ну так то для 4К і 1070 буде затичкою. тут вже все від стадії шизофренії залежить

Наприклад 1060 вже не затичка.

Опубліковано
24 минуты назад, alexvvv сказал:

Хочете побарижити?

я вас умаляю, нашо мені той геморой :) просто пару днів назад заходив на олх, і там початкова ціна на 1030 була від 1900 грн, а цей одиничний екземпляр ціною в 1500 є вийнятком. 

Опубліковано
17 минут назад, alexvvv сказал:

все відносно, гляньте статистику стіма і подивіться на чому сидять більшість звичайних геймерів. для них 950/1050 це був би чудовий апгрейд який би бустанув їм фпс до рівня космосу

Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказано:

навіть старуща 770( така як я собі взяв розігнана з заводу)  вже далеко не затичка.  а тепле і потужне вирішення:rolleyes:

Опубліковано
2 годин тому, x9teen88 сказано:

просто пару днів назад заходив на олх, і там початкова ціна на 1030 була від 1900 грн

От я просто зайшов на олх і відразу знайшов за 1500, так що не треба локшину на вуха вішати.

Опубліковано

це по всій Україні, аж одна пропозиція за 1500, ще декілька за 1900 і 2000, а все інше від 2300 грн, АЛО!? Хто тут куди і що вішає?

asdfg.jpg

Опубліковано
14 хвилин тому, x9teen88 сказано:

це по всій Україні, аж одна пропозиція за 1500, ще декілька за 1900 і 2000, а все інше від 2300 грн, АЛО!? Хто тут куди і що вішає?

От я вчора продав RX460 4Gb за 2200, а те що бариги ставлять високу ціну на 1030, яка значно повільніша, то їх проблеми. Карточка за 1500 якось ще висить в продажі і ніхто її не бере :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...