bublik007 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 15:02 #51 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 15:02 4 хвилин тому, Cherman сказано: Коза Ностра завербувала. Наш український козак, сам, кого хочеш завербує
igorgame Опубліковано 24 Червня, 2018 в 17:22 #52 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 17:22 3 часа назад, Юріч сказал: Ти точно сюди не поїдеш. Чому? Теща давно кличе але щось мені інші країни більше подобаються Та і вона чомусь на відпочинок хоче з Італії зліняти, чому б це...? Так що Італія, поки що, почекає
Юріч Опубліковано 24 Червня, 2018 в 17:59 Автор #53 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 17:59 35 минут назад, igorgame сказал: Чому? Теща давно кличе але щось мені інші країни більше подобаються Та і вона чомусь на відпочинок хоче з Італії зліняти, чому б це...? Так що Італія, поки що, почекає Два питання. Ти був в Італії? Що робить теща в Італії?
Юріч Опубліковано 24 Червня, 2018 в 18:36 Автор #54 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 18:36 Трошки гастрономії Спойлер Знову піца Торт з морозивом...ммм. Солоденькі сливи. Нарвав миску за 3 хвилини))
nickel Опубліковано 24 Червня, 2018 в 19:33 #55 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 19:33 Вже друга фотка з піцою і обидві піци товсті, а не такі як в нас готують, де на, розкатане тонким-тонким шаром, тісто наносять ще тонші слої начинки. Я давно підозрював, що ця розмазня не могла завоювати світ, як одне з найпопулярніших блюд. Я першу піцу спробував на вул. Радянській в піцерії, для мене це сама справжня піца і досі. І вона схожа на ці з фоток більше, чим будь-яка з Фелічіти.
Deemon Опубліковано 24 Червня, 2018 в 21:16 #56 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 21:16 1 година тому, nickel сказано: Я першу піцу спробував на вул. Радянській в піцерії, для мене це сама справжня піца і досі. жжжеееесть
Deemon Опубліковано 24 Червня, 2018 в 21:19 #57 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 21:19 і уважно треба дивитись фото, "бордюр по периметру" - це далеко не піца на шматку шлакоблоку із тіста з чим-чим, а з цим у макаронників все тіп-топ
Юріч Опубліковано 24 Червня, 2018 в 23:40 Автор #58 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 23:40 2 часа назад, Deemon сказал: і уважно треба дивитись фото, "бордюр по периметру" - це далеко не піца на шматку шлакоблоку із тіста з чим-чим, а з цим у макаронників все тіп-топ До речі цей бордюр самі італійці не їдять, рідко буває... А мені він смачний, хрумкий такий... Ота перша піцерія за містом, де дочки мої є на фото, то там сам господар особисто (звати Ніно, добрий знайомий моєї мами) готує ті піци в печі такій первобитній, глиняній...Вгощав нас, навіть гроші не взяв).
Юріч Опубліковано 24 Червня, 2018 в 23:56 Автор #59 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 23:56 Ще авто Спойлер Новий Опель Інсігнія. Довгий реально, метрів п'ять)). Порш Панамера Турісти на морі
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 00:14 Автор #60 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 00:14 Різне Спойлер В ресторані морепродуктів були сьогодні В тарілці жарені кільця кальмарів, щупальці восьминожків, креветки, якась рибка Поцалло. Свято Сан-Джованні. Просто пальма))....величезна. Шли собі по тратуарі і такий собі "оазис" серед асфальту)).
nickel Опубліковано 25 Червня, 2018 в 06:07 #61 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 06:07 8 часов назад, Deemon сказал: жжжеееесть Де жесть? Я писав не про піцерію на Лесі Українки, а на Радянській. А ето двє бальшиє разніци, як кажуть в Одесі. 8 часов назад, Deemon сказал: і уважно треба дивитись фото, "бордюр по периметру" - це далеко не піца на шматку шлакоблоку із тіста з чим-чим, а з цим у макаронників все тіп-топ Я й кажу що у них все тіп-топ, не те що у нас в Фелічіті. Уважно треба читати.
Amor Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:14 #62 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:14 В 22.06.2018 в 22:47, paksivatova сказал: а в мене інше питання: не напрягає готувати на відпочинку? ми от півроку вже думаємо про відпустку в апартаментах але готую вдома нечасто,а як подумаю про готування - то ніби й не відпочинок виходить Вам варто подивитись як готують в Італії. Помити помідори чері і покласти їх на тарілку - це вже салат. Зварити пасту з соусом це буквально 5 хвилин Ми просто в Україні привикли що вечерю треба готувати годину якщо не більше, там ніхто таким не переймається Доречі незнаю як на Сицилії, але в Брюселі ми купляли в Лідлі салати запаковані, повноцінний цезар десь на 350 грам коштував 3-4 євро. Суперський варіант коли взагалі немає часу на приготування їжі @Юріч Дякую за фото. Допомагає витримати цей важкий понеділок
igorgame Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:44 #63 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 07:44 13 часов назад, Юріч сказал: Два питання. Ти був в Італії? Що робить теща в Італії? Був у Мілані. Теща живе там.
paksivatova Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:34 #64 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 10:34 17 часов назад, igorgame сказал: Чому? Теща давно кличе але щось мені інші країни більше подобаються Та і вона чомусь на відпочинок хоче з Італії зліняти, чому б це...? Так що Італія, поки що, почекає це й не дивно я теж при виборі відпочинку в Украіні чи деінде - краще поіду за кордон бо це свого роду перезавантаження та розширення кругозору
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 11:36 Автор #65 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 11:36 4 часа назад, igorgame сказал: Був у Мілані. Теща живе там. Ну, Мілан не Сицилія...не та атмосфера (я бував в багатьох містах Італії, саме був, а не проїжджав - Удіне, Монфальконе, Трієст, Венеція, Равенна, Флоренція, Рим, Неаполь...), але то таке, про смаки не сперечаються. А теща рветься з Італії - то це не дивно, моя мама теж хоче звідси вже додому чи деінде)). Причин багато, менталітет людей не той, ностальгія по дому, тощо.
paksivatova Опубліковано 25 Червня, 2018 в 12:03 #66 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 12:03 26 минут назад, Юріч сказал: Ну, Мілан не Сицилія...не та атмосфера (я бував в багатьох містах Італії, саме був, а не проїжджав - Удіне, Монфальконе, Трієст, Венеція, Равенна, Флоренція, Рим, Неаполь...), але то таке, про смаки не сперечаються. А теща рветься з Італії - то це не дивно, моя мама теж хоче звідси вже додому чи деінде)). Причин багато, менталітет людей не той, ностальгія по дому, тощо. а розкажіть про життя мами в Італіі як вони харчуються,переважає украінська кухня чи все таки італійська як вони проводять вільний час як у них прийнято займатися побутом : все на жінках чи чоловіки допомагають про повсякденне життя
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 14:43 Автор #67 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 14:43 2 часа назад, paksivatova сказал: а розкажіть про життя мами в Італіі як вони харчуються,переважає украінська кухня чи все таки італійська як вони проводять вільний час як у них прийнято займатися побутом : все на жінках чи чоловіки допомагають про повсякденне життя Вибач, але я не хочу про це розповідати, це особисте життя мами. Чи ти питаєш про життя і побут італійських жінок?
Nokian Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:28 #68 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:28 3 годин тому, paksivatova сказано: як у них прийнято займатися побутом : все на жінках чи чоловіки допомагають Хай вибачає Юріч, що влажу в його тему. Просто маю дуже багато знайомих жіночок,які досить відверто розказують про жіноче життя в Італії та прор італійський чоловіків. Так от, в Італії жінка -мадонна , і добитись їїї досить важко, а робити як кінь та слухати чоловіка ,розкривши рота вона не буде Італійські жінки обходяться чоловікам дорого і дуже дорого. Можливо тому італійці такі багаті, ,такі винахідливі та такі поети,художники ітд -бо їм весь час приходилося своїх жінок добиватися..
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:35 Автор #69 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 15:35 Їздили в торговий центр гуляти і випадково натрапили на "автошоу". Перефоткав майже всі машинки для вас . Спойлер
paksivatova Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:26 #70 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:26 1 час назад, Юріч сказал: Вибач, але я не хочу про це розповідати, це особисте життя мами. Чи ти питаєш про життя і побут італійських жінок? мені не принципово про життя вашоі мами а можна в загальному про життя італійців,іх звички та побут от що мені цікаво: наприклад,харчування готують вдома самі(лише жінки,лише чоловіки,разом),купують переважно напівфабрикати, зазвичай ідять в закладах харчування.... те ж саме з прибиранням хто прибирає чи прийнято у них ходити в гості,як у нас як проводять вільний час після роботи та вікенди де люблять відпочивати (у нас ,наприклад,найпопулярніші напрямки Туреччина,Єгипет,Одеса,Шацьк,а у них?)
paksivatova Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:27 #71 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:27 51 минуту назад, Юріч сказал: Їздили в торговий центр гуляти і випадково натрапили на "автошоу". Перефоткав майже всі машинки для вас . Скрыть контент тааак,я бронюю кабриолет)
paksivatova Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:36 #72 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 16:36 1 час назад, Nokian сказал: Хай вибачає Юріч, що влажу в його тему. Просто маю дуже багато знайомих жіночок,які досить відверто розказують про жіноче життя в Італії та прор італійський чоловіків. Так от, в Італії жінка -мадонна , і добитись їїї досить важко, а робити як кінь та слухати чоловіка ,розкривши рота вона не буде Італійські жінки обходяться чоловікам дорого і дуже дорого. Можливо тому італійці такі багаті, ,такі винахідливі та такі поети,художники ітд -бо їм весь час приходилося своїх жінок добиватися.. о як цікаво так,є дуже велика проблема у нас,українок-не цінуємо себе а ще з модних журналів вчать :все сама тьфу на них вже доходить до того,що взимку жінки сніг розчищають! з супермаркету пакети важкі тягнути це взагалі норма добре,що я вчасно опам'яталася
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:28 Автор #73 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:28 46 минут назад, paksivatova сказал: мені не принципово про життя вашоі мами а можна в загальному про життя італійців,іх звички та побут от що мені цікаво: наприклад,харчування готують вдома самі(лише жінки,лише чоловіки,разом),купують переважно напівфабрикати, зазвичай ідять в закладах харчування.... те ж саме з прибиранням хто прибирає чи прийнято у них ходити в гості,як у нас як проводять вільний час після роботи та вікенди де люблять відпочивати (у нас ,наприклад,найпопулярніші напрямки Туреччина,Єгипет,Одеса,Шацьк,а у них?) Ок. Харчування: Готують дома жінки. Напівфабрикатами в основному не користуються. Якщо якесь свято, заказують і привозять готові блюда, той самий фаст-фуд, поставлять пару бутилок коли, вина і не заморочуюттся як наші закусками і салатами. Вечорами всі в рестораннах і піцеріях. Часто виїжджають на природу, на пікнікі, люблять подорожувати по всьому світу. Прибирають в них, в основному, найняті люди. Бідних в них дуже мало. Є клуби для старших людей, танці групові, вуличні театри, багато церкв (в Модиці, наприклад, більше 100 церкв), кожна має своє свято свого святого, проводять дійства, шествія, феєрверки... Молодь в клубах, дискотеки - повно людей з настанням вечора на вулицях, в барах...На вихідні всі на пляжах... Одягаються стильно, особливо чоловіки (на мій смак)...Жінки їхні якось не дуже, особливо середнього і старшого віку, якось мляво і невиражено. Скоріш за все на них брендові речі (Армані чи Валентіно), але... Короче, живуть вони розмірянно, непоспішаючи (бачу по їх роботі) і дуже італійці люблять себе.
Юріч Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:59 Автор #74 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 17:59 1 час назад, paksivatova сказал: тааак,я бронюю кабриолет) А я - пижик 3008, дуже мені сподобався)) Спойлер
sergkots Опубліковано 25 Червня, 2018 в 18:29 #75 Опубліковано 25 Червня, 2018 в 18:29 29 хвилин тому, Юріч сказано: А я - пижик 3008, дуже мені сподобався)) Це в ньому ніби за штурвалом літака?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.