Andrew_Best Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 22:37 #1426 Опубліковано 7 Листопада, 2013 в 22:37 Вот що буває, коли в автомобільну тему влізе велосипедист ... 3 сторінки можна перегортати ... один флуд. ФУ,
AlNavi Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 05:31 #1427 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 05:31 p.s. правда ще не знаю як бути цієї зими, на вто чи на велосипеді? є велосипед з переднім колесом-лижою, а заднє - гусениця
laska Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 06:02 #1428 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 06:02 Даруйте, народ, але оце все спілкування нагадало мені спілкування секти "свідків велосипеда" з невіруючими у нього Одні пізнали благодать і не можуть не ділитися цим, ібо мають місію, спасти невіруючих і заблудших, переконавши їх. Раз уже ви даєте поради, то і я собі дозволю: вмійте вчасно зупинитись і заведіть іншу тему для пропагування. P.S. Ну і повертаючись до наших баранів... У Луцьку ще квіточки, а як доводиться львівянам з іх одностороннім рухом і вузькими вуличками? Схоже там знаки абсолютно не дієві. Враження, що і пішоходи звикли.
Єретик Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:55 #1429 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:55 Сегодня на ул.Воронихина возле молитвенного дома.И в принципе каждое воскресение .На фото Джип АС 6666 АК в молитовний дім приїхав?
Ukrainec Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:59 #1430 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 09:59 Не дарую! На правах автомобіліста з велосипедом: велосипед може стати рішенням більшості проблем з парковкою. адже більшість д*бів, які "не вміють паркуватися", зокрема в Луцьку, переважно перевозять лише свою дупу/тушу по місту. Говорю зі знайомим і він каже що хоче купити авто, питаю - а навіщо? - на роботу їздити, в село, ну незнаю куди ще? І знаючи його який він "селянин" питаю, а часто ти в село їздиш? - нуууу, як кабана колемо (а це на різдво, чи на паску.). А на роботу навіщо, тобі ж пішки до роботи швидше буде? - так всі ж їздять! Ну а ставити де будеш? - біля дому (подвірр"я біля його будинку просто немає). Так там немає де ставити? - в сусідньому дворі. Піпец думаю?! Ми там ще трішки про поговорили і в кінці: та піпец, я його просто хочу! (виходить всі аргументи це лише самомопереконання). Піпец! логіка більшості автомобілістів про бачення необхідності автомобіля просто вражає! Повірте, це не лише в одного така думка, "хочу авто, а для чого ще не придував, а обов"язково придумаю"! А група таких в коли збираються на своїх авто і створюють проблеми підняті в даній темі
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:24 #1431 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:24 Не дарую! На правах автомобіліста з велосипедом: велосипед може стати рішенням більшості проблем з парковкою. адже більшість д*бів, які "не вміють паркуватися", зокрема в Луцьку, переважно перевозять лише свою дупу/тушу по місту. Говорю зі знайомим і він каже що хоче купити авто, питаю - а навіщо? - на роботу їздити, в село, ну незнаю куди ще? І знаючи його який він "селянин" питаю, а часто ти в село їздиш? - нуууу, як кабана колемо (а це на різдво, чи на паску.). А на роботу навіщо, тобі ж пішки до роботи швидше буде? - так всі ж їздять! Ну а ставити де будеш? - біля дому (подвірр"я біля його будинку просто немає). Так там немає де ставити? - в сусідньому дворі. Піпец думаю?! Ми там ще трішки про поговорили і в кінці: та піпец, я його просто хочу! (виходить всі аргументи це лише самомопереконання). Піпец! логіка більшості автомобілістів про бачення необхідності автомобіля просто вражає! Повірте, це не лише в одного така думка, "хочу авто, а для чого ще не придував, а обов"язково придумаю"! А група таких в коли збираються на своїх авто і створюють проблеми підняті в даній темі "Піпец", бо ти сам не розумієш що мелеш питаєш. Речі людині або треба або вона їх хоче. От для нормальної життєдіяльності мені треба білки, жири, вуглеводи , вітаміни + вода, для цього мені достатньо з'їсти миски картоплі, з салатом і шматком м'яса і запити то все джерельною водичкою. Но я пілять ХОЧУ оселедця під шубою, запити то все апельсиновим соком і на десерт морозиво. Буває коли грошей малувато, то кажу жінці щоб включила режим економії , тобто купляла тільки те що треба, а не те що хочеться. Вміння відрізнити перше від другого - мистецтво і допомагає економити доволі великі суми. Те саме з авто, комусь воно треба, а комусь його просто хочеться. І нічого поганого в тому немає, якщо людина купує те що хочеться і може собі це дозволити.
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:33 #1433 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:33 І нічого поганого в т ому немає, якщо людина купує те що хочеться і може собі це дозволити.Якщо людина купила чабурек і не доївши викинула на дорогу, або захотіла собачку, через місяць перехотіла і викинула в двір, або захотіла ремонт "як у людей" і місяцями довбе перфоратором стіни посеред ночі - як щодо таких "хотєній"?
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:34 #1434 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:34 І так. Поїхали. Якихось сраних 200 метрів на Б.Хмельницького 1 2. Тре було в підвал нафіг ставити те корито! 5. Водій таврії точно володіє кунг-фу і виштовхне машину повітряним потоком 6 7 8 Якшо ви впізнади себе або друзів - дайте їм гарненького ляща
nemo Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:39 #1435 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:39 І так. Поїхали. Якихось сраних 200 метрів на Б.Хмельницького 1 2. Тре було в підвал нафіг ставити те корито! 3. 4. 5. Водій таврії точно володіє кунг-фу і виштовхне машину повітряним потоком 6 7 8 Якшо ви впізнади себе або друзів - дайте їм гарненького ляща А чим вже жигулик завинив? Можливо він там живе, або це його ділянка? тут мені не зрозуміло. да і паркування на тротуарі теж під питанням
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:41 #1436 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:41 nemo, можливо, або... куда це все?Згідно до вимог правил дорожнього руху паркувати автомобіль забороняється:а) у місцях, де заборонена зупинка; б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками); в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м; г) ближче 50 м від залізничних переїздів; ґ) поза населеними пунктами в зоні небезпечних поворотів і випуклих переломів поздовжнього профілю дороги з видимістю або оглядовістю менше 100 м хоча б в одному напрямку руху; д) у місцях, де транспортний засіб, що стоїть, зробить неможливим рух інших транспортних засобів або створить перешкоду для руху пішоходів.
difoto Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:42 #1437 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:42 да і паркування на тротуарі теж під питаннямклінічєскій случай.
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:42 #1438 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:42 Я спробував вказати на масштаб проблеми, якшо хтось не розуміє його обсяги
Igrek Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:46 #1439 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:46 Так можна паркуватись на тротуарі згідно з 15.10 в), якщо для пішоходів є 2м? Бо якось б) і в) суперечать один одному.15.10 Стоянка забороняється:б) на тротуарах (крім місць, позначених відповідними дорожніми знаками, встановленими з табличками);в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;О, поки писав і редагував, відповідь вже є.
nemo Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:46 #1440 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:46 да і паркування на тротуарі теж під питаннямклінічєскій случай.В тебе вже давно невіліковний ))))15.10. Стоянка забороняється: в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де дляруху пішоходів залишається щонайменше 2 м;Зверху те саме було написано.пункт в спеціально вказує, що легкові авто, мотоцикли можуть паркуватись.А попередній пункт для всієї техніки - асвальтоукладчики. трактори, бульдозери, фургони,.......
buumb1 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:54 #1441 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:54 І так. Поїхали. Якихось сраних 200 метрів на Б.Хмельницькоготак що хфотку 3ю, може 4у, видаляй
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:57 #1442 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 10:57 buumb1,+А про решту шо скажеШ?
MrVes Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:04 #1443 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:04 Я спробував вказати на масштаб проблеми, якшо хтось не розуміє його обсягиЦе ж яке потрібно мати ЧСВ, аби думати, що його один пост значно інформативніший, ніж 47 сторінок форуму? ))))Існування цієї теми та її наповнення вже є достатнім свідченням проблеми і Вам, шановний, не відкрити Америку ні насадити істину віру не вдалося.
Dream Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:08 #1444 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:08 По 5 фотці. vetalforever, ти недооцінюєш можливості рульової системи таврії Руль вліво до упору і рух вперед до упору, руль до упору вправо і рух взад до упору, руль вліво і виїхав
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:10 #1445 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:10 MrVes, дякую за вашу думку. Я наповнював тему. Моя фраза вказала к-сть порушень на дистанцію дороги Так ніхто нічого насаджувати не збирався, шановний - спокійно Dream, ))))) а мінусувати за що?
Dream Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:12 #1446 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:12 Існування цієї теми та її наповнення до речі про наповнення.Я тут подумав, яким учасником дорожнього руху в більшій мірі є той, хто викладає тут фото, - автомобілістом, велосипедистом чи пішоходом? Бо в мене "чомусь" склалось враження, що фоток неправильної парковки, зроблених автомобілістами, тут мізер.
MrVes Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:13 #1447 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:13 По 5 фотці. vetalforever, ти недооцінюєш можливості рульової системи таврії Руль вліво до упору і рух вперед до упору, руль до упору вправо і рух взад до упору, руль вліво і виїхав Скоріш за все він занадто притиснувся до переднього авто, чим і скористався воді, що парканувся за Таврією
vetalforever Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:15 #1448 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:15 Dream, фізично незручно фоткати з машини.
Dream Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:33 #1450 Опубліковано 8 Листопада, 2013 в 11:33 По 5 фотці. vetalforever, ти недооцінюєш можливості рульової системи таврії Руль вліво до упору і рух вперед до упору, руль до упору вправо і рух взад до упору, руль вліво і виїхав Скоріш за все він занадто притиснувся до переднього авто, чим і скористався воді, що парканувся за Таврією +1. Десь колись читав і таки використовую пораду при паркуванні завжди лишати собі місце для маневру спереду.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.