Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

cWUTy.jpg

наближається зима, як пояснити, щоб не кидали авто як на фото?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Пояснюю: зимою підтримувати таку швидкість і інтервал під час яких мати можливість зупинитись замітивши перешкоду на своїй смузі руху і пропустити зустрічний транспорт. А на рахунок 99ї, міг визвать ДАЇ вони б і пояснили, що мішало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пояснюю: зимою підтримувати таку швидкість і інтервал під час яких мати можливість зупинитись замітивши перешкоду на своїй смузі руху і пропустити зустрічний транспорт. А на рахунок 99ї, міг визвать ДАЇ вони б і пояснили, що мішало?

дякую Кеп :0165:

Цікаво, для чого тоді тут дана темка? А на рахунок когось здавати дайцям, то не так я вихований.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на рахунок когось здавати дайцям, то не так я вихований.

ну і зря

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не відомо, хто припаркувався гірше - водій дев"ятки чи все-таки стражі порядку

WUTA2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не відомо, хто припаркувався гірше - водій дев"ятки чи все-таки стражі порядку

Здається вони припаркувались там, проїжджаючи повз перехід. Якби стояли де стати по правилам, то "9" звалила б, та й синій ліхтар ніби світився.

З.І. Не виправдовую співробітників ДАІ, але біля базару давно потрібно робити чистки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Не виправдовую співробітників ДАІ, але біля базару давно потрібно робити чистки.

підтримую на 100%. особливо біля старого ринку. Але "9-ка" і Део стояли прямо на переході - це вже занадто.

А для несення служби там недалеко є острівець безпеки - там ні вони нікому не заважають, ні ним ніхто, і порушників здалеку видно. А то звикли включати синю люстру і ставати де заманеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожного ранку їду біля варшавки на роботу, так біля заправки БРСМ , авто стоять у 3 ряди. Кожного ранку майже затори плюс ще люди зі своїми тачками з товаром між машинами бігають. Бувало таке що ДАІ стоїть на острівці а перед світлофором авто у 3 ряди і їм до лампочки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожного ранку їду біля варшавки на роботу, так біля заправки БРСМ , авто стоять у 3 ряди. Кожного ранку майже затори плюс ще люди зі своїми тачками з товаром між машинами бігають. Бувало таке що ДАІ стоїть на острівці а перед світлофором авто у 3 ряди і їм до лампочки.

ну чого ж до лампочки??? якщо є водій в неправильно припаркованому авто - можна підійти і "поговорити", нема водія - хай стоїть те "корито" дубом аж поки не підійде водій.

P.S. на пр. Волі ситуація не краща (від кафе на розі навпроти книжкового до цуму - знак "зупинку заборонено" є, а машинки то стоять, через це в центрі час від часу виникають затори)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато разів ДАІ стояли на острівці, а перед світлофором стояло 3 ряди, тобто якщо я їду, то мені потрібно виїхати на зустрічну смугу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись зранку їхав і мусив ламати двойну сплошну бо 3 ряда повертало на стоянку до Пасажу. Мєнт стояв і я кричав до нього і питав чому він тут стоїть, то він на мене очі вилупив наче я йому 300 долларів винен! Так і не зрозумів що я від нього хочу, плюнув та поїхав таки через сплошні :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2381636.jpg

В інетернеті є безліч подібних схем, от тільки в жодній чомусь не присутня розмітка ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до чого тут розмітка? вона що, до чогось зобов'язує? Чи обмежує?

Та розмітка - це так... для зорієнтування... що тут стоянка, що ставити "вздовж, а не впоперек", і т.д. А машини то дійсно різні, під всіх розмітку не намалюєш.

Я в таких місцях взагалі ніколи не матюкаю водіїв, бо сам знаю, як воно буває... От коли виїзд який перекриває, чи стане взагалі не так, як люди - то інша справа...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а до чого тут розмітка? вона що, до чогось зобов'язує? Чи обмежує?

Та розмітка - це так... для зорієнтування... що тут стоянка, що ставити "вздовж, а не впоперек", і т.д. А машини то дійсно різні, під всіх розмітку не намалюєш.

Я в таких місцях взагалі ніколи не матюкаю водіїв, бо сам знаю, як воно буває... От коли виїзд який перекриває, чи стане взагалі не так, як люди - то інша справа...

До того, що якщо ти стоїш повздовж по розмітці, а 15 тачок впоперек, то очевидно, що в даній ситуації просто мудаків на квадратний метр виявилось більше.

Згадується вчорашня парковка біля Фуршету.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі за якість

post-23277-0-57921100-1383597701_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі за якість

хоч би описали трохи..таке можна зустріти майже повсюди..тому не сильно вражає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та легко. третє авто (Чері) стало під кутом і зайняло тим самим 2 стояночних місця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та легко. третє авто (Чері) стало під кутом і зайняло тим самим 2 стояночних місця

А це стояночні місця? На тротуарі перед дверми чи то трансформаторної підстанції чи то ГРП..?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це стояночні місця? На тротуарі перед дверми чи то трансформаторної підстанції чи то ГРП..?

Я то так и подумала, что именно в этом прикол

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сорі за якість

до цієї фотографії також можна застосувати схему з даного посту.

Я то так и подумала, что именно в этом прикол

вночі люди займають в дворах всі можливі закутки для парковки, бо катастрофічно не вистачає місць. Інше діло, якби це було вдень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

вночі люди займають в дворах всі можливі закутки для парковки, бо катастрофічно не вистачає місць. Інше діло, якби це було вдень.

Воно то так, але аварія на підстанції чи ГРП може статись і вночі - доберись тоді в середину будівлі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Катастрофически?!! На ваших машинах уже весь свет клином сошелся! Дороги, улицы, тротуары, дворы, детские площадки - все для них. В чем катастрофа? Далеко до платной стояночки пройтись? Дорого? Продай, нафиг, машину! Луцк - маленький город, всюду быстрее добраться велосипедом, иногда даже пешком, чем транспортом. Если машина не необходима по работе, конечно же. Но сколько у нас таких машин? Остальные, за хлебом и за ребенком в детсад ездят.

И все это уже в порядке вещей. Абсурда ситуации люди уже не замечают. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...