Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 25.12.2012 в 16:06, madkot сказав:

не блондинко, а Дебіленко Невмійченко Паркуванко.

Скорше Хведот Петровічь Прокуроров (Тойота ж !,,)

Опубліковано

Сегодня целый день стоит белый мерс 5145 или наоборот - не помню, на ул.Зои Космодемьянской, метров 50 перед пересечением с Ровенской.....блин, тягучка с самого утра....

Фото к сожалению на ходу не получалось сделать...

Опубліковано

сьогодні їхав від Слона до басейна 26 школи, в дворах одна колія, бус мерс навпроти, не розїхатись, я моргнув водію мол пропускаю, заскочив на бордюр, той кадр проїжджає вперед перд мною зупиняється, виходить і йде. Я чуть слиною не вдавився. Кричу ти що робиш, нєхороший чоловєк? А він мені я тут живу. А я йому- а якже ж мені проїхати, раз ти на єдиній колії стоїш, а він мені - як хочеш, і вин не винний що на парковці багато снігу і йому немає як припаркуватися, об'їжджай інщими дворами. Але пригрозивши йому, все ж його "посунув" і проїхав далі

Опубліковано
  В 28.12.2012 в 15:04, kayot сказав:

Сегодня целый день стоит белый мерс 5145 или наоборот - не помню, на ул.Зои Космодемьянской, метров 50 перед пересечением с Ровенской.....блин, тягучка с самого утра....

Фото к сожалению на ходу не получалось сделать...

теж проїзжав там вчора, був в машині сам, але матюкався вголос. на такій вулиці перекрити рух - то треба мізків зовсім не мати!

Опубліковано

Там Там авто дружини одного з наших ,,не бідних,, підприємців котрі живуть за принципом ,,як зараз душа співає,,

post-16161-0-81745400-1356778023_thumb.j

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 16.01.2013 в 07:48, Dream сказав:

Тааааа, фігня. Там ще метр для маньовра є. Нічо страшного.

Але колеса спустити тре.

Навіщо колеса спускати, як на мене, це спєцом так поставили синю 9-ку, щоб той на світлій не паркував так більше (на газоні тобто). Молодца!

Опубліковано
  В 16.01.2013 в 08:21, vaz75 сказав:

Але колеса спустити тре.

Навіщо колеса спускати, як на мене, це спєцом так поставили синю 9-ку, щоб той на світлій не паркував так більше (на газоні тобто). Молодца!

Так там таки два мудака. :)
Опубліковано
  В 16.01.2013 в 08:31, Dream сказав:
  В 16.01.2013 в 08:21, vaz75 сказав:

Але колеса спустити тре.

Так там таки два мудака. :)

По чому видно?

Опубліковано

Обидва неправильно припаркувались: один - на умовному газоні, інший - підпер. :) Між іншим - а це вони обидва по тротуару їздять, нє? :)

Опубліковано
  Цитата
xxx: недавно только читал про соц.сети в авто и вот смотрю новости про автосалон в Детройте, где представили новый Infinity Q50, с интегрированными соц.сетями...

xxx: "50 человек считают, что ты паркуешься, как мудак"

Опубліковано

власник кинув Х5 на Київському майдані, тролейбус не зміг об'їхати перешкоду - злетіли "роги", водій наступного тролейбуса намагається допомогти їх закріпити, виліз на дах

2a6bce714e1e.jpg

Опубліковано

Параллельная парковка - это когда ты удачно припарковался и тебе совершенно параллельно, куда встанут остальные

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Передаю привіт цьому мудаку, через якого довелося обходити по дорозі і ледь не втрапити під колеса. Ск... post-6070-0-33370800-1360095582_thumb.jp

Опубліковано
  В 23.01.2013 в 16:28, Saddy сказав:

власник кинув Х5 на Київському майдані, тролейбус не зміг об'їхати перешкоду - злетіли "роги", водій наступного тролейбуса намагається допомогти їх закріпити, виліз на дах

2a6bce714e1e.jpg

Бл* таких модних треба на абордаж брати. Але як завжди, знайдеться куча свідків....

Опубліковано
  В 05.02.2013 в 20:20, Irochka сказав:

Передаю привіт цьому мудаку, через якого довелося обходити по дорозі і ледь не втрапити під колеса. Ск... post-6070-0-33370800-1360095582_thumb.jp

Шановні!!! Робіть фото так, щоб було видно реєстраційні номери...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...