Перейти до змісту

В Україні можуть скасувати жовтий сигнал світлофора

Basil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
21 минуту назад, bormotuha сказал:

Звідки Ви такий грамотний взялися?

З луцького пологового.

2 часа назад, bormotuha сказал:

Людина повертала ще на зелений, пропускала зустрічний транспорт щоб повернути наліво.

Так до цієї ситуації взагалі претензій нема. Претензії були до уявної стоп-лінії.

Опубліковано
3 часа назад, volks сказал:

Якщо її нема, то не потрібно згадувати, якою вона була, а керуватися пдр. Тобто ставати перед табличкою "СТОП" або безпосередньо перед світлофором.

ага, звичайно, тільки не в нашій державі.

в мене знайомий взимку повертав з двору наліво, як виявилося через суцільну. так він каже поліціантам - де тут суцільна, під снігом не видно?) а у відповідь - ну Ви ж мали здогадатися :lol:

колись як було непорозуміння з проїздом кільця біля Варшавського ринку (по знакам чи по закону) я питав в поліціянтів - як там їхати? а у відповідь - уважно їхати)

до чого я це все - подвійна трактовка, на жаль, дуже регулярна практика. звичайно можна судитися і доводити, що ти не баран, але це час, нерви, гроші...

Опубліковано
7 минут назад, Arden сказал:

до чого я це все - подвійна трактовка

Та яка подвійна трактовка. Не повинен я пам'ятати де була суцільна чи стоп-лінія. Тим більше, що міг взагалі ніколи там нн проїжджати. Тому у випадку стертої розмітки копи будуть послані дуже далеко.

Опубліковано
1 час назад, volks сказал:

Та яка подвійна трактовка. Не повинен я пам'ятати де була суцільна чи стоп-лінія. Тим більше, що міг взагалі ніколи там нн проїжджати. Тому у випадку стертої розмітки копи будуть послані дуже далеко.

моя думка взагалі не про те.

копи по факту можуть і бути послані, а от фото/відео фіксація - ні, і тому прийдеться:

2 часа назад, Arden сказал:

судитися і доводити, що ти не баран, але це час, нерви, гроші...

звичайно ситуація з кожним роком на дорогах все гірша, на жаль, але просто влупити драконівські штрафи - не вихід, хоча, можливо, з деякими індивідуами інакше не можна.

Опубліковано
25 минут назад, Arden сказал:

а от фото/відео фіксація - ні,

А фото- і відеокамери можуть бачити невидиму розмітку?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...