Перейти до змісту

Бар "Майдан"

dracepupa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В суботу 14,04 прекрасно провели з колегами час посмажили м"яска і як почалося смеркання орієнтовно в 21-30 вирішили заглянути в відомий бар "МАЙДАН".

Прийшли ,знайшли вільні місця , вмостилися.(орієнтовно 22-00)

За декілька хвилин прибігла дівчинка взяла замовлення і за 5-10 хв.заиовлення принесли і тут (ТА-ДАМ!!!) "розрахуйтеся зразу!!!" хрен з вами плачу і ми продовжили вживання алкоголю під приємну музику.

Так як я людина яка вживає тютюнові вироби ,вийшли ми покурити,що успішно і вдалося.

Вертаємося за стіл і тут (ТА-ДАМ!!!№2)друга дівчинка заявляє "в нас вхід після 20-00 платний давайте ще по 50 грн."(ОХРЕНІТИ).

Хотів запитати чи не їли вони "рибної юшки".Але колега в мене не конфліктний і того він заплатив за нас за вхід.

Прошу в дівчини щоб дали хоч якийсь документ про оплату входу ,а то після наступного походу на перекур знову прийдеться 50 грн. платити (дорогувато получається.)

Побігла незадоволена десь в район кухні і за 5 хв, принесла білетикі.

Це бл@дь спочатку садять за стіл ,одразу вимагають розрахуватися за замовлення , а потім ще-й доплачуй,за вхід.

А як-би не було 50 грн. за вхід мені цікаво як-би вони поступили?

Замовлення то оплачене,а після 22-00 на винос продавати не ФЕН-ШУЙ.(тобто вигнати нас не мали би права)

На вході хоч-би хрокнули що після 20-00 вхід платний,адже ми приперлися в 22-00.

ППЦ!

Опубліковано
В 16.04.2018 в 11:07, dracepupa сказал:

Прийшли ,знайшли вільні місця , вмостилися.(орієнтовно 22-00)

дівчинка заявляє "в нас вхід після 20-00 платний давайте ще по 50 грн."(ОХРЕНІТИ).

1. як це в 22.00 пропустили а потім з 20.00 вхід платний?
2. чек за замовлення потрібно було зберігати, це й був Ваш пропуск на Ваше місце. Ніяк не могли вони продати Вам кухню і заборонити входити

3. потрібно було ознайомитись із правилами закладу, де таке записано, покликати адміністратора для вирішення питання. Вийшло що на місці не вирішили, а на борді скарга)

Опубліковано

Просто колега не хотів конфліктувати і мене відмовив.

Хоча я вже зібрався шашкою помахати.

+ Хто бачив хоч раз там видачу фіскальних чеків ?

Все написано від руки .в кращому разі можно отримати касовий ,якщо розраховуєшся по терміналу.

Опубліковано
30 минут назад, dracepupa сказал:

Просто колега не хотів конфліктувати і мене відмовив.

Хоча я вже зібрався шашкою помахати.

+ Хто бачив хоч раз там видачу фіскальних чеків ?

Все написано від руки .в кращому разі можно отримати касовий ,якщо розраховуєшся по терміналу.

На першу вимогу повинні видати товарний чек, як мінімум.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...