Перейти до змісту

Продам б/в SSD 2.5" SATAIII MLC Kingston SV300S37A/120G

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Litovets сказал:

162 Гб записано і вже 3% зносу - цікаво.

162 Гб записано після перепрошивки контролера SSD.

Опубліковано
3 часа назад, Boss сказал:

162 Гб записано після перепрошивки контролера SSD.

тепер я буду знати, що робити перед продажем своїх ссд

Опубліковано
15 минут назад, sanbOK сказал:

тепер я буду знати, що робити перед продажем своїх ссд

Це такий собі лайфхак від ТС на тему "передпродажна підготовка підушатаних ССД".

Опубліковано
19 минут назад, Litovets сказал:

Це такий собі лайфхак від ТС на тему "передпродажна підготовка підушатаних ССД".

Може і не підушатаний ... зараз ми цього уже не дізнаємось

Мій дешевий UV400 через три тижні показав 99% хоч був куплений новим і запакованим. 

Опубліковано
В 16.04.2018 в 14:34, Boss сказал:

SSD на манібеку.

Продано.

Продам ще один б/в SSD 2.5" SATAIII MLC Kingston SV300S37A/120G

SSDLife1.png.55566b1d2b1570ed605e2bd1f1337b4d.png

Ціна 950 грн.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

HP Нові запаковані по 900 грн.

А тут домашній рефурбішед дорожчий!

Цей Кінгстон на MLC, а HP на дешевій TLC. Хоча ціна дійсно завищена, як на мене. Але це вже вирішувати покупцю.

Опубліковано

HP Нові запаковані по 900 грн., бо на TLC пам'яті.

А тут домашній рефурбішед дорожчий, бо на MLC пам'яті, яка значно дорожча і краща за TLC. Пам'ять TLC до недавнього часу використовувалась тільки в звичайних дешевих флешках.

Опубліковано
24 хвилин тому, Serpent сказано:

Цей Кінгстон на MLC, а HP на дешевій TLC

ага. (і в НР 3d Nand)

Але в кінгстона швидкість запису на 100Мб нижча ніж у НР.

Але то таке.

В сьогоднішніх реаліях за 1-2-3 роки його міняти :) і пох яка там МЛЦ чи ТЛЦ.

Опубліковано
56 минут назад, Zheny@ сказал:

ага. (і в НР 3d Nand)

Але в кінгстона швидкість запису на 100Мб нижча ніж у НР.

Але то таке.

В сьогоднішніх реаліях за 1-2-3 роки його міняти :) і пох яка там МЛЦ чи ТЛЦ.

Технологія 3d Nand тільки здешевлює виробництво чіпів пам'яті, надійність залишається на рівні звичайних 2D TLC і при активному використанні такого SSD може не вистачити і на рік.

В 16.04.2018 в 12:36, sanbOK сказал:

Мій дешевий UV400 через три тижні показав 99% хоч був куплений новим і запакованим. 

Реальний приклад швидкості зносу SSD на пам'яті TLC.

Не просто так в серверах високого рівня використовують SSD на пам'яті SLC – Single Level Cell. Такі SSD значно дорожчі і надійніші за MLC і особливо за TLC. Тому тип пам'яті SSD має велике значення.

Опубліковано
14 минут назад, Boss сказал:

Реальний приклад швидкості зносу SSD на пам'яті TLC.

Не просто так в серверах високого рівня використовують SSD на пам'яті SLC – Single Level Cell. Такі SSD значно дорожчі і надійніші за MLC і особливо за TLC. Тому тип пам'яті SSD має велике значення.

пох. гарантійний термін відбуде далі на файлопомойку або продам за безцінь

Купував десь в вересні ... стан досить прийнятний як для TLC 

5ae4cfde89c15_ScreenShot2018-04-28at10_46_32PM.thumb.png.45ac2ccf4076df373873a8304762c9aa.png

Опубліковано

Мій старий як гівно мамонта 840 EVO на TLC памяті на даний час в от такому стані

1.thumb.jpg.4b6f27b40bdf77f73c96d094c6df20ed.jpg

Як він себе далі покаже буде видно, а поки так.  

Був ще в мене якийсь трансценд вроді SSD370S на MLC памяті, через трохи більше року експлуатації було 3% зносу.

Так що MLC память не завжди панацея.

Опубліковано

Який сенс в смартах якщо диски перепрошивались? Це те саме що продавати hdd з битими секторами але перепрошиті (це аналогія, я не стверджую що у вас вони не справні) . Звісно гарантія хоч 3 місяці це добре. Але краще такий самий новий за 1400 + гарантія 3 роки. 

Опубліковано
11 минут назад, Litovets сказал:

Мій старий як гівно мамонта 840 EVO на TLC памяті на даний час в от такому стані

1.thumb.jpg.4b6f27b40bdf77f73c96d094c6df20ed.jpg

Як він себе далі покаже буде видно, а поки так.  

Був ще в мене якийсь трансценд вроді SSD370S на MLC памяті, через трохи більше року експлуатації було 3% зносу.

Так що MLC память не завжди панацея.

Від виробника SSD також багато залежить. На ресурс пам'яті має великий вплив контролер і якість його прошивки. В Самсунга з цим все добре. Інші виробники економлять на цьому і тому пропонують свої SSD значно дешевше.

Ціна 840 EVO в свій час була досить висока. І тепер за такий SSD просять 90$.

Опубліковано
2 минуты назад, AnimaNoir сказал:

Який сенс в смартах якщо диски перепрошивались? Це те саме що продавати hdd з битими секторами але перепрошиті (це аналогія, я не стверджую що у вас вони не справні) . Звісно гарантія хоч 3 місяці це добре. Але краще такий самий новий за 1400 + гарантія 3 роки. 

В SSD перепрошивкою контролера приховати биті сектори не вийде. SSDLife показує реальний стан пам'яті. В процесі перепрошивки тестується вся пам'ять і результат фіксується в прошивці контролера.

Опубліковано
16 минут назад, Boss сказал:

Ціна 840 EVO в свій час була досить висока. І тепер за такий SSD просять 90$.

З власного досвіду скажу, варто трохи переплатити і забути про проблеми з ССД на років 3-5. 

З тим говноТрансцендом таки трохи обпікся. Хоча він був трохи швидший на читання ніж 840 EVO.

Опубліковано
13 минут назад, Litovets сказал:

З власного досвіду скажу, варто трохи переплатити і забути про проблеми з ССД на років 3-5. 

З тим говноТрансцендом таки трохи обпікся. Хоча він був трохи швидший на читання ніж 840 EVO.

Вірно підмічено, різниця в часі менше секунди що непомітно. А от в надійності та довговічності...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...