paksivatova Опубліковано 30 Березня, 2018 в 03:46 #1 Опубліковано 30 Березня, 2018 в 03:46 Давайте разом зробимо замовлення на http://www.next.ua/ru вiльне мiсце на 1 398 грн по цiнi сайту - 20 % = 1 118.4 заплатите можна на меншу суму вибрати i на бiльшу за подробицями - в приват
Yarchik Опубліковано 30 Березня, 2018 в 05:29 #2 Опубліковано 30 Березня, 2018 в 05:29 Щодо дитячого одягу, то навіть з -20% ціна виходить дорожчою, ніж на подібні стовідсотково брендові товари в магазині "Стильні дітЛашки" у торговому центрі "Буратіно", а якщо там ще й на мене зіслатися - то мінус 10% гарантовано Так, реклама, але переконаний в якості й ціні того, що рекламую. Вже не одна мамочка казала щось типу "ой, якби знала, що тут цю куртку Zara можна купити за стільки - то з європейського сайту не замовляла б, бо з доставкою вийшло майже те саме по грошах і ще й розмір не підійшов".
paksivatova Опубліковано 30 Березня, 2018 в 06:54 Автор #3 Опубліковано 30 Березня, 2018 в 06:54 1 час назад, Yarchik сказал: Щодо дитячого одягу, то навіть з -20% ціна виходить дорожчою, ніж на подібні стовідсотково брендові товари в магазині "Стильні дітЛашки" у торговому центрі "Буратіно", а якщо там ще й на мене зіслатися - то мінус 10% гарантовано Так, реклама, але переконаний в якості й ціні того, що рекламую. Вже не одна мамочка казала щось типу "ой, якби знала, що тут цю куртку Zara можна купити за стільки - то з європейського сайту не замовляла б, бо з доставкою вийшло майже те саме по грошах і ще й розмір не підійшов". дякую за підказку обовязково зайду в цей магазин і подивлюся на ціни і які товари представлені я Зару купую в Польщі переважно але на Нексті якість краща ,ніж в Зарі принаймні тих речей,що я купую моя дитина вже формулює своі смаки в одязі , зараз у нас в фаворитах є деякі персонажі і на Нексті з ними є одяг ,а на Зарі - нема
Oli Опубліковано 30 Березня, 2018 в 07:07 #4 Опубліковано 30 Березня, 2018 в 07:07 1 година тому, Yarchik сказано: Щодо дитячого одягу, то навіть з -20% ціна виходить дорожчою, ніж на подібні стовідсотково брендові товари в магазині "Стильні дітЛашки" у торговому центрі "Буратіно", а якщо там ще й на мене зіслатися - то мінус 10% гарантовано Так, реклама, але переконаний в якості й ціні того, що рекламую. Вже не одна мамочка казала щось типу "ой, якби знала, що тут цю куртку Zara можна купити за стільки - то з європейського сайту не замовляла б, бо з доставкою вийшло майже те саме по грошах і ще й розмір не підійшов". Що ж ти раніше мовчав? Де банери реклама?
paksivatova Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 14:50 Автор #5 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 14:50 1 час назад, luxeon сказал: Якщо ще актуально то напишіть компанію знайшла маю ще один купон мені потрібна річ приблизно на 568 грн ,точно не пам'ятаю ціну якщо навибираєте до 2 000 грн щоб разом було - то купимо
paksivatova Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 14:58 Автор #6 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 14:58 Щодо цін на Нексті та в магазинах зайшла в "Стильні дітлашки " ,наприклад,кофтинка коштує від 210 до 265 грн я на Нексті якраз замовляла за 602 грн 2 шт - і мінус 20 % - виходить по 240 грн це з мультяшними героями,вони зазвичай дорожчі - на сайті бачила від 200 грн ... щодо асортименту, особисто я замість Картерс під час розпродажів закупляла б Gymboree,Gap і тд - якість,дизайн значно кращі
paksivatova Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 15:50 Автор #7 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 15:50 21 минуту назад, luxeon сказал: Тобто на 1500 без знижки?? 568 грн необхідне мені 1 432 грн вибирайте по ціні сайту,до оплати 1 432 - 20 % = 1 145.6 якщо виберете на 1 500 ,то буде 1 432 - 20 % +68 грн
Yarchik Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 16:46 #8 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 16:46 1 година тому, kroha сказано: Щодо цін на Нексті та в магазинах зайшла в "Стильні дітлашки " ,наприклад,кофтинка коштує від 210 до 265 грн я на Нексті якраз замовляла за 602 грн 2 шт - і мінус 20 % - виходить по 240 грн це з мультяшними героями,вони зазвичай дорожчі - на сайті бачила від 200 грн ... В "Дітлашках", якщо на мене зіслатися, буде мінус 10%. Тобто, якщо дотошно рахувати, то кофтинка буде в діапазоні від 189 до 238 грн. Джимборі було, не пішло.
lanima Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 19:13 #9 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 19:13 здається в мене ідеальна дитина. нам треба зараз все яскраво синє. і пофігу на бренди. в маму вдався)) для мене головне, щоб більш менш натуральна тканина і було зручно. в "дітлашки" заглядала. мені сподобалося.
paksivatova Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 19:23 Автор #10 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 19:23 12 минут назад, lanima сказал: здається в мене ідеальна дитина. нам треба зараз все яскраво синє. і пофігу на бренди. в маму вдався)) для мене головне, щоб більш менш натуральна тканина і було зручно. в "дітлашки" заглядала. мені сподобалося. некст брендом назвати трохи важко от Шанель - так у кожного своі критеріі вам важливо більш менш натуральна тканина і зручність, я за виключно натуральну тканину (крім флісу на зиму) і гарний дизайн тому у нас не було і нема джинсів і джинсового одягу от платтячка краще за Зару не зустрічала ,так пошиті - одягнеш не налюбуєшся і є своі фаворити по кожному пункту гардеробу наприклад,украінські речі Бембі дуже програють навіть Картерсу ,не говорячи вже про інших я переконувати нікого не збираюся - кожен оцінює речі по своєму світогляду вже тут колись мені кричали ,що коляску яку я хочу - непотрібна ,є маса дешевих ,класних а я прокористувалася два з половиною роки і зразу зрозуміла,чому вона стільки коштує і багато разів переконувалася,що зробила правильний вибір і навіть ті родичі,які не розуміли таку покупку під час експлуатаціі свою думку змінили
lanima Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 21:11 #11 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 21:11 я зараз займаюся пряжею. привожу тільки якісну італію. так от. речі зі 100% шерсті ( якісної шерсті. кашеміру, ангори, яка, лами) дуже вимогливі і делікатні. градус вправо градус вліво і валянок на виході) я ще можу випрати вручну кілька кофт на вихід. але прати вручну всі речі для сім"ї. то не для мене подвиг. тому краще щось менш натуральрне і менш вибагливе в догляді.і. речі з натурального льону постійно мнуться хоч носи утюга з собою. чистий хлопок зсідається після прання..100% натуральне не завжди добре.штучні волокна в невеликих кількостях додають полотну міцності, еластичності, пластичності, та й просто іноді ізюминки. наприклад якби шкарпетки були зі 100% бавовни, вони протерлися би вже на другий день. не кажучи пр те, що резинка нічого не тримала би і вони постійно сповзали би з ноги. таких прикладів безліч можна навести. про ваш вибір каляски читала.. і повністю тоді схвалювала. якби в мене в свій час була можливість, теж брала би таку саму. до цих пір згадую ті незручні дубові колеса своєї( для мене одяг це засіб захисту від навколишнього середовища. в першу чергу комфорт. . тепла кофточка з секонда за кілька гривень грітиме абсолютно так само, як і якась модна за кілька тисяч. в світі є безліч набагато цікавіших речей, на які варто витрачати свої кошти і час. трохи перефразовуючи скрябіна, яка різниця звідки твої кеди, якщо ти гуляєш в них по Парижу.
lanima Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 21:16 #12 Опубліковано 6 Квітня, 2018 в 21:16 4 годин тому, Yarchik сказано: В "Дітлашках", якщо на мене зіслатися, буде мінус 10%. Тобто, якщо дотошно рахувати, то кофтинка буде в діапазоні від 189 до 238 грн. Джимборі було, не пішло. я на ринок сьогодні заглянула.. краще би не заглядала.. більш менш нормальна кофточка на пятирічну дитину від 300грн.
Yarchik Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 03:48 #13 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 03:48 6 годин тому, lanima сказано: я на ринок сьогодні заглянула.. краще би не заглядала.. більш менш нормальна кофточка на пятирічну дитину від 300грн. Во-во. А багато людей свято впевнені, що на базарі - дешевше, ніж в торгових центрах. І йдуть на базар, переплачуючи за турецький мотлох дорожче, ніж за фірмову і якісну річ в магазині. От як їм це донести Позаминулого року "Дітлашки" продавали шкільні форми від британської George. Гарно виглядали, до тогож тканина була з тефлоновою ниткою, дуже стійка до бруду і вологи. Піджак коштував 400 грн., а найдешевший хмельницький на ринку - 800 грн. І люди сумнівалися - мовляв, що ж це за фуфло за 400 грн., якщо на базарі вдвічі дорожче? А потім купила одна мама, друга, помаленьку пішло. І вже на наступний рік по форму масово йшли до нас, бо зрозуміли переваги і ціни, і якості. Мабуть, в наш час, коли в "продажному" бізнесі здебільшого робиться націнка +100% і вище, важко буває повірити, що хтось може робити +20%
paksivatova Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 04:45 Автор #14 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 04:45 7 часов назад, lanima сказал: я на ринок сьогодні заглянула.. краще би не заглядала.. більш менш нормальна кофточка на пятирічну дитину від 300грн. особисто я не настільки багато заробляю,щоб купувати одяг на украінських базарах ) тому закордонні сайти - наше все дивно,як сюди ще не набігли цінителі наших "Богданів і не кричать про "захист украінського виробника "
volks Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 04:56 #15 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 04:56 10 минут назад, kroha сказал: особисто я не настільки багато заробляю,щоб купувати одяг на украінських базарах ) тому закордонні сайти - наше все дивно,як сюди ще не набігли цінителі наших "Богданів і не кричать про "захист украінського виробника " Ви речі купуєте б/в чи нові?
paksivatova Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 05:21 Автор #16 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 05:21 24 минуты назад, volks сказал: Ви речі купуєте б/в чи нові? більшість нові але купую і бу в ідеальному стані і нічого поганого в цьому не бачу
volks Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 05:24 #17 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 05:24 2 минуты назад, kroha сказал: більшість нові але купую і бу в ідеальному стані і нічого поганого в цьому не бачу Оті я кажу, що потрібно більшість нове купувати.
CosmoPilot Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 06:16 #18 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 06:16 На наступній сторінці буде Порошенко, через одну - бляхи.
Гість rl72 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 10:46 #19 Опубліковано 7 Квітня, 2018 в 10:46 6 годин тому, kroha сказано: дивно,як сюди ще не набігли цінителі наших "Богданів і не кричать про "захист украінського виробника " а в цьому потреби немає. ви самі обісрете тему 4 годин тому, CosmoPilot сказано: На наступній сторінці буде Порошенко, через одну - бляхи. так на цій же
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.