Перейти до змісту

Концентратори HUB 7 x USB 2.0 та HUB 4 x USB 2.0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Концентратор HUB 7 x USB 2.0 з вмикачем портів та LED підсвіткою і можливістю підключення додаткового живлення - 215грн.

Концентратор P576 HUB 4 x USB 2.0 - 90грн.

0320fc2940829099f82380053a0d.jpg

731f9c6947d5aa5e57a667d0c6d8.jpg

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Концентратор HUB 7 x USB 2.0 з вмикачем портів та LED підсвіткою і можливістю підключення додаткового живлення - 200грн.

Концентратор P576 HUB 4 x USB 2.0 - 80грн.

• 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

Залишились

Концентратор HUB 7 x USB 2.0 з вмикачем портів та LED підсвіткою і можливістю підключення додаткового живлення - 200грн.

• 1 місяць потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
2 годин тому, AppMark сказано:

гімно живлення вичстачає на 1 флеху, швидкість повільна, маю ящик таких віддам за 100 грн 50 штук.

в мене тримали 7 флешок одночасно, не знаю де ти їх брав але в подальшому перевіряй щоб не брати ящик гімна)

Опубліковано
2 часа назад, М.Е.Х.А.Н.И.К сказал:

в мене тримали 7 флешок одночасно, не знаю де ти їх брав але в подальшому перевіряй щоб не брати ящик гімна)

AppMark

все правильно написав ,більше 1 флешкі не підтримуе ,щвидкість на рівні USB 1.1 , підключав додатковий БЖ ,як було ,,не вистачає живленя ,включіть в інший порт,,та і залишилось,

перепаяв інший шнурок ,результат не змінився .

а, забув написати ,купував в тебе  HUB 7 x USB 2.0 .

Опубліковано
14 годин тому, Rock сказано:

AppMark

все правильно написав ,більше 1 флешкі не підтримуе ,щвидкість на рівні USB 1.1 , підключав додатковий БЖ ,як було ,,не вистачає живленя ,включіть в інший порт,,та і залишилось,

перепаяв інший шнурок ,результат не змінився .

а, забув написати ,купував в тебе  HUB 7 x USB 2.0 .

Я їх всі особисто перевіряв і продав десь штук 10 і поки ніхто не жалівся, якщо не тримала більш 1 флешкі треба було принести, я б без проблем повернув кошти...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...