Перейти до змісту

Куплять відео для танків

Рекомендовані повідомлення

Маю я знайомого, любить від танки постріляти) Грає бідний на мінімальних, і то... Чистив йому системного, глянув що там. Впирається він в відео і живлення, стоїть в нього затичка 9400 гігова. Може хто має що недороге до тисячі щоб людина в грі ще й графіку побачила

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Cniperman сказал:

Може хто має що недороге до тисячі щоб людина в грі ще й графіку побачила

Малуватий бюджет (до 1000) для танків, якщо мова про worldoftanks.

Якщо проц хочаб двохядерний кор2дуо 3.0 Ггц то треба відео типу GTX 650Ti або потужніше і памяті на відясі від 1 Гб.

Якщо броц ще гірший то нема чого рипатись без одночасної заміни проца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проц я йому поставив 5500 і розігнав по шині десь до 3,2, тепер він хоч почав нормально грузитися) А то в групі попадав через секунд 10 від початку раунду. Поміняв, підказав проц, почистив від тони пилюки, замінив термопасту(там було щось походження на шпаклівку)), переставав Віндовс і гру. Тепер його кидає на раунд з таймером як нормальних людей). Сам я грав на 8200(3,2), тепер на е5440 з відео 7770 сд версію майже на максимальних(тіні на середніх) з фпс 50-60. Думаю йому й середніх вистачило б, відповідно відео може бути слабше. Мамка в нього тримає проци і крепші, буде мало поставлю свого 8200

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Cniperman сказано:

Може хто має що недороге до тисячі щоб людина в грі ще й графіку побачила

@Rock пропонував gtx 550 ti за 1000 грн.

Але Якщо дозволяє мамка - то ще й поставити xeon.

ТОді чоловік зможе грати уже від 40-50 Фпс :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут дивиться для танків підійе та й ціна не кусається плюс не прожерлива.... https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/videokarta-radeon-r7-240-1gb-ddr3-dlya-wot-IDtNFFM.html#021767e718

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тему почистив.

Тепер лише по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...