Гість rl72 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 19:58 #626 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 19:58 24 хвилин тому, nickel сказано: "Історія Онищенка": повний переклад розгромної статті Die Welt про корупцію ПорошенкаДетальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10093136-istoriya-onishchenka-povniy-pereklad-rozgromnoji-statti-die-welt-pro-korupciyu-poroshenka.html Сам ще не читав, з тобою свіжаком ділюся ага, гарна стаття. вся зі слів Онищенка . Точніше це просто його інтерв'ю. я не полінився навіть оригінал знайти
Гість rl72 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:02 #627 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:02 Цитувати На 2019 рік Олександр Онищенко запланував щось зовсім особливе. Замість того, щоб виступати на наступних Олімпійських Іграх за Україну і приземлитися на останньому місці, він хоче піднятися дуже високо по політичній драбині. Він хоче стати кандидатом на президентських виборах. треба голосувати. 146% чесний кандидат
nickel Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:26 #628 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:26 28 минут назад, rl72 сказал: ага, гарна стаття. вся зі слів Онищенка . Точніше це просто його інтерв'ю. я не полінився навіть оригінал знайти Я б з радістю прочитав би статтю-відповідь чи щось схоже записане зі слів Петі. Але ж фейки не коментуємо. І як переклад, точний? 23 минуты назад, rl72 сказал: треба голосувати. 146% чесний кандидат Такий же фрік, він навіть не намагається відбілитися в інтерв'ю. А щур загнаний в куток, може стати небезпечним.
Гість rl72 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:29 #629 Опубліковано 24 Квітня, 2018 в 20:29 1 хвилина тому, nickel сказано: Я б з радістю прочитав би статтю-відповідь чи щось схоже записане зі слів Петі. Але ж фейки не коментуємо. І як переклад, точний? Такий же фрік. Просто щур загнаний в куток, може стати небезпечним. Перші два абзаци точний. далі стаття для зареганих користувачів. ну і фотки в статті по тексту відповідають. в перекладі фоток нема. але там нічого цікавого у фотках
zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 06:32 #630 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 06:32 11 часов назад, nickel сказал: Я не експерт і не юрист, але, вважаю, що Конституцію має знати кожен свідомий громадянин. До тебе чи rl72, як рядових громадян, в мене претензій немає, бо ні ви ні я не можемо вплинути на ситуацію. В мене є претензії до гаранта, який зосередив владу в одних руках, і не бореться з цими схемами, а очолює їх і сам бере хабарі. А в бордовських срачиках висловлюю ці претензії тобі чи rl72, бо ви виступаєте в ролі адвокатів чи представників гаранта на Борді. Мусійчука зловили не на законній схемі, є відео, зняли недоторканність, генпрокурор кум президента, всі карти на руках, а Мусійчук і досі на волі. Ось і виходить, що гарант Конституції або беззубий або продажний. Особисто я схильний думати, що він продажний. Як ти чи я можемо зламати схему, якщо в схемі сам Президент? Я вірю що запис Онищенка - не фейк. Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом. Заразз rl72 скаже, що Петя і в під'їзді насцяв і окурків накидав, але якби я помилився і продажним був не президент, а прокурор, то прокурор, в кращому випадку вже мав бути без роботи, в гіршому - в сізо. Ти правий і я з тобою згідний. І я думаю,що зловили там не одного.Я не буду виправдовувати дії президента чи генпрокурора.Я,так само як і ти ,не бачу повної картини. Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ. Не думаю,що наступні будуть кращі.Тому,допускаю,що петя йде на договорняки.Якщо в якоїсь групи у ВР є якісь бізнесові інтереси,то він йде на поступки в обмін на голоси.Якщо якась група не хоче домовлятись або хоче надто багато в обмін на поступки,то їх беруть за сраку і тоді вони змушені поступатись без умов,аби не посадили. Я можу й помилятись.Це суто моя думка. Поки в більшості випадках те,що робив президент,з плином часу вклалось в логіку. Яка гра з Онищенком,я не знаю. Ми можемо вважати це фейком,а можемо не вважати.Плівки не в наших з тобою руках.Залишається чекати висновку експертів,якщо дійсно такі плівки існують і їх надано. Може розігруватись люба карта і любий сценарій. Французька революція готувалась сотню років і тривала ще стільки ж. Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого. Я вже писав,чому я топлю за Пєтю,поки він рухається в потрібному напрямку і щоб не допустити до влади популістів і зрадників.Хоча є питання і донього.Але значно більше в мене питань до ВР,яка повинна приймати 10 законів на тиждень,а не на рік та до кабміну.
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:22 Автор #631 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:22 Пост Захара, це вершина маніпуляції. Розберімося: 29 хвилин тому, zaHARE сказано: Ти правий і я з тобою згідний. Тобто Захар згідний з постом Нікеля: 30 хвилин тому, zaHARE сказано: Я вірю, що Порошенко, нічим не кращий за Януковича. Убивший дракона сам становится драконом. Тільки в нашому випадку убивший дракона, вже був драконом. Дійсно наступне речення: 30 хвилин тому, zaHARE сказано: Я не буду виправдовувати дії президента чи генпрокурора. і тут оппа: 31 хвилин тому, zaHARE сказано: Я,так само як і ти ,не бачу повної картини. Цією фразою просто живе Ді. Так легше дозволити собою маніпулювати. Це взагалі перший етап занурення в самоманіпуляцію і дозвіл на вливання будь якого гівна. А далі пішло поїхало: 32 хвилин тому, zaHARE сказано: Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ. За це зборіще відповідав особисто Порошенко з тодішнім прем'єром Яценюком, можливо через Жваній, Авакових і т.д. Ніхто не може пояснити як деякі персонажі опинились в прохідній частині списку - їх люди точно не обирали. Але вони опинились і не за просто так. Спробуйте стати народним депутатом і все зразу стане зрозумілим. Захар не виправдовує президента, але: 35 хвилин тому, zaHARE сказано: Тому,допускаю,що петя йде на договорняки. петя з малої букви, мол я не порохобот, я тут просто мимо проходжу після кожного опонуючого посту і не можу промовчати) 36 хвилин тому, zaHARE сказано: Якщо в якоїсь групи у ВР є якісь бізнесові інтереси,то він йде на поступки в обмін на голоси. Це, бля, феєричне виправдання президента, це просто грандіозно. Далі не гірше): 37 хвилин тому, zaHARE сказано: Якщо якась група не хоче домовлятись або хоче надто багато в обмін на поступки,то їх беруть за сраку і тоді вони змушені поступатись без умов,аби не посадили. Тобто петя може взяти за сраку любого хто не хоче продатись за бізнес інтереси, але 38 хвилин тому, zaHARE сказано: Але з тим зборіщєм,яке пройшло в праламент нереально провести й 1/10 потрібних реформ. Це настільки гарно, що аж сльози на очах. І як вирок президенту: 39 хвилин тому, zaHARE сказано: Поки в більшості випадках те,що робив президент,з плином часу вклалось в логіку. Захар сам у всьому признався і навіть дупля не ріже, як його пост виглядає з сторони і чого стільки негативу чи спротиву викликають схожі дописи. Ти не можеш виправдати гамно, просто: так це гівно, але я за нього. Приходиться між цими двома реченнями напихати всякого абсурдного непотребу, щоб ця вся срань хоч якось трималась купки, але ж суть та сама, і феєричний пост Захара тому підтвердження. Далі йде взагалі незрозуміло що щоб прикрити певні фрази тексту типу "Рафік в вишшєй стєпєні ні фчьом нє вінават". 42 хвилин тому, zaHARE сказано: Яка гра з Онищенком,я не знаю. Ми можемо вважати це фейком,а можемо не вважати.Плівки не в наших з тобою руках.Залишається чекати висновку експертів,якщо дійсно такі плівки існують і їх надано. Може розігруватись люба карта і любий сценарій. Французька революція готувалась сотню років і тривала ще стільки ж. Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого. Ну і як без феєричного завершення: 45 хвилин тому, zaHARE сказано: Я вже писав,чому я топлю за Пєтю,поки він рухається в потрібному напрямку і щоб не допустити до влади популістів і зрадників.Хоча є питання і донього.Але значно більше в мене питань до ВР,яка повинна приймати 10 законів на тиждень,а не на рік та до кабміну. Оце робиться в голові дорослої людини, я не побоюсь цього слова, аналітика. В легшій але більш агресивній формі в голові Ді. Самий хитрий з них рл72 - той просто заробляє гроші і толкає короткі перехресні, відволікаючі фрази і закидає лінками які ніхто ніколи не переглядає. Головне для нього статистика постів в підтримку президента і проти. Тому деколи приходиться ліпити по 3-4 пости зараз. Я хотів робити якісь висновки, але думаю краще щоб кожен зробив свій власний.
yu2007 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:22 #632 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:22 46 minutes ago, zaHARE said: Яка гра з Онищенком,я не знаю. Ми можемо вважати це фейком,а можемо не вважати.Плівки не в наших з тобою руках.Залишається чекати висновку експертів,якщо дійсно такі плівки існують і їх надано. On 17.04.2018 at 9:54 AM, zaHARE said: Хоча начудив він з маргіналами за гроші Курченка не слабо.Тільки не пишіть,що з Курченко це фейк. Він точно знає,що експертиза підтвердила,інакше позивався б до суду. Кручу, верчу, заплутати хочу)))
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:26 Автор #633 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:26 3 хвилин тому, yu2007 сказано: Кручу, верчу, заплутати хочу))) глянь пост вище))) я розібрав на складові
zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:47 #634 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:47 24 минуты назад, romaxa11 сказал: Пост Захара, це вершина маніпуляції. Розберімося: Вибач,але не читав.
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:51 Автор #635 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:51 3 хвилин тому, zaHARE сказано: Вибач,але не читав. Тобі не потрібно читати, ти це написав
zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:53 #636 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:53 27 минут назад, yu2007 сказал: Хоча начудив він з маргіналами за гроші Курченка не слабо.Тільки не пишіть,що з Курченко це фейк. Він точно знає,що експертиза підтвердила,інакше позивався б до суду. Кручу, верчу, заплутати хочу))) Шо знову не так? опирався на цю інфу:"Українським науково-дослідним інститутом спеціальної техніки та судових експертиз СБУ проведена фоноскопічна експертиза, яка підтверджує справжність голосів на зафіксованих розмовах між Саакашвілі і Курченком. Слова і фрази, які їм належать, персоніфіковані в протоколі за результатами проведення негласного розшукового заходу", – написала Сарган. Крім того Саакашвілі не подає позови в суд про наклеп,підлог тощо стосовно записів. А тільки по громадянству. Інфи по експертизі плівок Онищенка не знайшов.Будуть-напишу.
zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:56 #637 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 07:56 2 минуты назад, romaxa11 сказал: Тобі не потрібно читати, ти це написав Бо я маю власну позицію і її обгрунтовую,на відміну від тебе. Тому не бачу сенсу читати як ти перекручуєш все з голови на ноги і шукаєш підступ там,де його нема.
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:26 Автор #638 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:26 29 хвилин тому, zaHARE сказано: Бо я маю власну позицію і її обгрунтовую,на відміну від тебе. я нічого не перекручував, я просто абзацами виділив твій же текст.
difoto Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:40 #639 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:40 6 хвилин тому, romaxa11 сказано: я нічого не перекручував, я просто абзацами виділив твій же текст. прикрасивши його феєричними опусами невігласа Пости Захара і твої нагадують мені різницю між наукою і релігією. Наука керується доказовою базою і її різниця з релігією в тому, що першу можна спростувати, а релігію - ні, бо там все сприймається на віру. Так і у вас - Захар пише якісь факти, з якими можна сперечатись, неприймати їх або довести, що він неправий. А твої "простині" ніби пише генератор текстів загальними беззмістовними фразами, з яким безглуздо сперечатись, бо по суті там немає інформації, немає об'єкта заперечення.
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:44 Автор #640 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 08:44 2 хвилин тому, difoto сказано: прикрасивши його феєричними опусами невігласа Пости Захара і твої нагадують мені різницю між наукою і релігією. Наука керується доказовою базою і її різниця з релігією в тому, що першу можна спростувати, а релігію - ні, бо там все сприймається на віру. Так і у вас - Захар пише якісь факти, з якими можна сперечатись, неприймати їх або довести, що він неправий. А твої "простині" ніби пише генератор текстів загальними беззмістовними фразами, з яким безглуздо сперечатись, бо по суті там немає інформації, немає об'єкта заперечення. Відповім тобі словами класика: Ти правий і я з тобою згідний. Я,так само як і ти ,не бачу повної картини. Ми не гравці і навіть не пішаки в цих баталіях. Ми просто викидаємо свої емоції на ФБ та бордах,щоб не здуріти. Хоча,як я писав вище,кожен з нас хоче одного й того самого.
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:06 #641 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:06 1 година тому, romaxa11 сказано: Самий хитрий з них рл72 - той просто заробляє гроші і толкає короткі перехресні, відволікаючі фрази і закидає лінками які ніхто ніколи не переглядає. Головне для нього статистика постів в підтримку президента і проти. Тому деколи приходиться ліпити по 3-4 пости зараз. А самий брехливий ти, і ліпиш на борду такі брехливі статейки/розслідування, і навіть коли цю брехню викривають, ти робиш вигляд що то не тебе стосується. Так само і зараз брешеш про мене, про оплату за пости, як і брешеш про роботу на якийсь штаб/партію
difoto Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:08 #642 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:08 1 хвилина тому, rl72 сказано: Так само і зараз брешеш про мене, про оплату за пости, як і брешеш про роботу на якийсь штаб/партію то не брехня. Ти на роботі працюєш? Так. Зарплатню отримуєш? Так. На борді постиш? Так! Значить ти постиш за зарплатню!!! Л-Логіка!
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:10 #643 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 09:10 Залізобетонна логіка
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:43 Автор #644 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:43 Ді підтримуючи Захара визнав, що: Цитувати Я навіть можу допустити варіант,що Порошенко в у змові з путіним.І через Україну путін хоче зайти в Європу. Тобто для Ді, Захара і реле72 пофіг хто в них президент. головне щоб : Цитувати щоб не допустити до влади популістів і зрадників Якщо врахувати популізм Петруся перед виборами , то вам боятись вже нічого. Єдине що зрада Петруся з путіним це якась особлива зрада, яка для громадян України зрадою не є, але зрада з путіним когось іншого є смертельно небезпечною катастрофою.
romaxa11 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:49 Автор #645 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:49 Хлопаки, ви не відчуваєте як перетворюєтесь на клоунів? Якщо реле72 отримує за свої пости бабло, то він один не клоун а комік, якщо не отримує, то ви всі Цирк Шапіто.
difoto Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:52 #646 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 10:52 знову генератор текстів прокинувся
Гість rl72 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 12:19 #648 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 12:19 1 година тому, romaxa11 сказано: Хлопаки, ви не відчуваєте як перетворюєтесь на клоунів? Якщо реле72 отримує за свої пости бабло, то він один не клоун а комік, якщо не отримує, то ви всі Цирк Шапіто. В твоій уяві. Що на неі впливає це твоі проблеми)
zaHARE Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 13:14 #649 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 13:14 1 час назад, romaxa11 сказал: Якщо врахувати популізм Петруся перед виборами , ПАРЕ визнало росію краіною-окупантом,а окупований Донбас під контролем росії Українська армія(якої в 2014 р. не було) визнана 8-ю серед найсильніших армій світу. Безвіз,український паспорт посів 38-ме місце в рейтингу паспортів світу і 1-ше з країн СНД Далі меж 2014 року ворог не просунувся(навпаки наші просунулись). Лавина санкцій країн-лідерів проти росії нищать її економіку та фінанси. США надає летальну зброю,в т.ч. Джавеліни Україна оминула дефолт( яник залишив в казні 108.133грн,65 коп) Рактифіковано угоду про асоціацію з Євросоюзом Почата процедура отримання українською церквою автокефалії(якщо це відбудеться,то це нокаут для РПЦ,адже Україна забезпечує їм 40% доходів) Перемога в судах Нафтогазу(також складова дипломатії) Визволення значної частини українських полонених(теж грандіозна дипломатична робота) Іт.д. і т.п Якщо брати в цілому то станом на другу половину 2017 року з проаналізованих 243 обіцянок: повністю виконано на сьогодні – 100; у процесі виконання – 87; не виконано – 66(до невиконаних також зараховані обіцянки,які виконанні з порушенням терміну). Як на мене,то це досить непогано. Кароче, реально, один популізм. Тут вище писали про Конституцію.Так от,згідно конституції перзидент має 2 вектора контролю і відповідальності- безпека та зовнішня політика. Все інше робота уряду.В нас парламентсько-президентська республіка,більшість українців цього не знають і за звичкою сприймають президента,як царя-батюшку. Давай,Ромаха,перекручуй)))
nickel Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 13:34 #650 Опубліковано 25 Квітня, 2018 в 13:34 5 минут назад, zaHARE сказал: Українська армія(якої в 2014 р. не було) визнана 8-ю серед найсильніших армій світу. Взагалі-то Європи. Саме на цю армію ми клянчимо гроші в тієї ж Європи, в якої армії слабші за нашу. Читаю про ці паркащення і намагаюся знайти хоч одне, після якого людям стало жити краще/легше. Не знайшов. Але сьогодні побачив таку картінку, з нею стає зрозуміліше, чому пакращення не пакращують якість життя українців і вони втікають в сусідні держави. Гроші там де бізнес, люди там де бізнес, сильна армія там де бізнес. Igor Gumennyy 7 год · Что нужно сделать Украине, чтобы состояться как место для жизни? Все просто. Стать в два раза лучше, чем соседи, по привлекательности инвестиций. Нужно просто войти в десятку стран мира по легкости ведения бизнеса. В Украине для рывка есть главное -хорошо образованные человеческие ресурсы. Осталось дело за малым - цифру 76 поменять на 10.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.