Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а ще

Суд зняв арешт з рахунків Януковича (Олександра, син которий)

Цитувати

Шевченківський районний суд Києва у середу, 17 квітня, скасував арешт рахунків у "Всеукраїнському банку розвитку", пов'язаних із сім'єю екс-президента Віктора Януковича. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган Twitter.

Сарган зазначила, що рішення було ухвалене слідчим суддею Оксаною Голуб.

"17.04.19 постановою слідчого судді Шевченківського райсуду Києва Голуб скасовано арешти рахунків у "Всеукраїнському банку розвитку", - написала вона.

Прес-секретар генпрокурора додала, що прокурори готують термінові клопотання, наступне засідання у цій справі має відбутися 18 квітня.

"Завтра о 9:30 чи повторить суддя Є. Мартинов свою колегу? Нагадаю, на рахунках ВБР заарештовані 1,2 млр грн", - зазначила Сарган.

СÑд знÑв аÑеÑÑ Ð· ÑаÑÑнкÑв ЯнÑковиÑа

Нагадаємо, в квітні 2018 року Печерський районний суд Києва зняв арешт з рахунків компаній, пов'язаних з Олександром Януковичем, сином екс-президента України Віктора Януковича. Зокрема, йшлося про рахунки у "Всеукраїнському банку розвитку". Арешти на рахунки були накладені в 2015-2016 роках на 12 фірм, які були підконтрольні банку Олександра Януковича "Всеукраїнський банк розвитку".

але ж то да, то все Зеленський... А ПОрох - д'Артаньян! Тіко троха не там

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
17 хвилин тому, jack74 сказано:

але ж то да, то все Зеленський... А ПОрох - д'Артаньян! Тіко троха не там

це той випадок, коли винні навіть не попередники, а наступники :) 

Опубліковано

А взагалі ситуація порошенка нагадує януковича, той замість того, щоб порішити захарченка за майдан, почав його покривати, що дуже дорого  коштувало країні, а як же легко було закрити питання.  Те саме стосується дружбана-свинарчука.

Опубліковано
4 минуты назад, romanc сказал:

А где пройдут переговоры Порошенко и Путина, анонсированные на билбордах 21 апреля?

Надіюсь десь за полярним колом)

Опубліковано
2 годин тому, Dima4s сказано:

з іншої сторони є думка що це все з відпусканням корупціонерів, Савченко, з приватом то все робить сам Порошенко щоб налякати людей і закликати голосувати за нього... б овся ця анархія продовжиться....

пізно Пєтя, було 5ть років....

я, наприклад, буду голосувати не за Порошенка, я буду голосувати проти Зеленського і

Спойлер

"стайки" зебілів, які якщо здогадаються розгорнути спойлер, будуть відмічатися мінусами

Опубліковано

Годину тому дзвонив мені Порошенка,я спочатку подумав,хтось із знайомих приколюється.

Найкраз із клієнтами розмовляв,ледь встиг гучномовець увімкнути)

Опубліковано
16 хвилин тому, Nokian сказано:

Годину тому дзвонив мені Порошенка,я спочатку подумав,хтось із знайомих приколюється.

і що він переконав, що потрібно за нього голосувати?  

Опубліковано
7 минут назад, case_l сказал:

Сказал выводить бабло из банков и паковать чемоданы

Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

пиздьож, на наганяй паніку

Швейцарсікі банки стабільні як ніколи

Опубліковано
44 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

"стайки" зебілів, які якщо здогадаються розгорнути спойлер, будуть відмічатися мінусами

рахуєш себе набагато вищим в списку діагнозів?

Опубліковано
13 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

намагаюсь думати головою

а виходить як завжди, правда?

Знаєш, людей, котрі опускаються до примітивних обзивань опонента, називають ватою. І таких в кожному чаті під трансляціями завжди багато

Опубліковано
1 година тому, Nokian сказано:

Він тебе знову на..бав.То був не порошенка, а голос порошенка в запису Балакав голос порошенка не тільки з тобою.

Опубліковано
15 хвилин тому, iiron сказано:

по ходу ще зеленський з ким чим іном народу назвонює 

Опубліковано
3 часа назад, case_l сказал:

до мене дзвонило сьогодні оце дно , з номеру +380892200022, на слові *президент* я виключив :) Не знав, що можна дійти навіть до такого. 

Опубліковано
1 година тому, romanc сказано:

я з привату вивів тиждень тому , так як передбачав, що попередники на останок вирішать гучно глюкнути дверми

Опубліковано
1 година тому, westboiuu сказано:

по ходу ще зеленський з ким чим іном народу назвонює 

Ніт, в них гідності бракне.Та і для чого їм до такого рівня опускатись, особливо першому?В нього і так справи йдуть непогано:D

Опубліковано

От, пля, а мені і не подзвонив. Я що, даремно тут на борді клеймо порохобота ношу?

Цікаво що ж наступне скасує чи визнає незаконним "самий реформований суд у світі"?  Прогнозую, що люстрацію таки скасує.

Опубліковано

Відповіді на багато питань, що турбують суспільство

Новое БОЛЬШОЕ Интервью Владимира Зеленского для РБК-Украина

Опубліковано
3 годин тому, case_l сказано:

Та він взагаліто не для цього дзвонив.

Опубліковано
45 хвилин тому, Віталій СК сказано:

Цікаво що ж наступне скасує чи визнає незаконним "самий реформований суд у світі"?  Прогнозую, що люстрацію таки скасує.

Не вгадав.

Верховний Суд дозволив компанії Курченка оскаржити передачу майна Одеського НПЗ державі

Цитувати

Колегія суддів визнала відмову в початку апеляційного провадження незаконною

Спойлер

Верховний суд України скасував рішення Апеляційного суду Одеської області про закриття провадження у справі про передачу державі нерухомості, яка належала ПАТ "Одеський нафтопереробний завод (НПЗ). Про це повідомляється впостанові від 4 квітня 2019 року.

Як повідомляється, касаційну скаргу подав представник компанії Empson Limited, яка володіє 99,57% акцій НПЗ і пов'язаної з бізнесменом-втікачем Сергієм Курченком.

"Ухвалою Апеляційного суду Одеської області від 22 серпня 2018 року апеляційне провадження за апеляційною скаргою адвоката Сільницького І.В. на ухвалу слідчого судді Приморського районного суду м. Одеси від 13 листопада 2015 року про надання дозволу на передачу всього нерухомого майна, яке знаходиться на земельній ділянці нафтопереробного заводу за адресою: м. Одеса,  вул. Шкодова гора, 1/1 та належить ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" та земельної ділянки на відповідальне зберігання та оперативне управління державі закрито, апеляційну скаргу і клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження повернуто апелянту. Своє рішення суд апеляційної інстанції мотивував тим, що досудове  розслідування у кримінальному провадженні закінчено, а діючим КПК України не передбачено можливості апеляційного перегляду ухвал слідчого судді після закінчення досудового розслідування, а тому апеляційний суд дійшов до висновку про відсутність  підстав для прийняття такої апеляційної скарги до свого провадження", - зазначається в тексті постанови.

Представник Empson Limited у свою чергу заявив, що мали місце істотні порушення вимог кримінального процесуального закону, а тому ухвала апеляційного суду має бути скасовано, а справу відправлено на новий розгляд в апеляційній інстанції. Зокрема, у компанії вважають, що закриваючи кримінальне провадження за апеляційною скаргою, апеляційний суд обмежив право компанії на захист.

У Верховному суді України зазначили, що положення статей, що передбачають підстави для повернення апеляційної скарги та відмови у відкритті апеляційного провадження не передбачають відмову у випадку завершення досудового розслідування.

"Отже, ухвалюючи рішення про закриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою представника компанії Empson Limited та повернення апеляційної скарги з клопотанням останнього про поновлення строку на апеляційне оскарження ухвали слідчого судді, суд апеляційної інстанції діяв із порушенням вимог кримінального процесуального закону, у зв'язку із чим касаційна скарга представника компанії Empson Limited в цій частині є обґрунтованою і підлягає задоволенню, ухвала суду апеляційної інстанції підлягає скасуванню, а  матеріали провадження -  призначенню на новий розгляд у суді апеляційної інстанції, в ході якого необхідно усунути вказані недоліки, перевірити доводи, викладені у скарзі представника, і в залежності від встановленого прийняти законне та обґрунтоване рішення", - уклав суд.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...