Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

37 хвилин тому, MACCEN сказано:

ще як варіант депутатів ВР просто розстрілювати за прогули, не був енну кількість бац і нема

Слухай, ну реально...Що ти таке куриш?

П.С. Розстрілювати власноруч будеш? І руки відрубувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 час назад, paksivatova сказал:

Після відео з фурою думаю результат лише закріпиться

А після візитів до універів таких "агітаторів" буде поставлена жирна крапка!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 минут назад, zaHARE сказал:

Так ото ж. Війна хоч і повільно,але відсовується все далі від нас. Тому люди грають в "російську рулєтку".
В маріку в 2104 вже фактично була війна,а зараз вони спокійно ходять в школу,на роботу,в них ніхто не віджимає квартири,машини,бізнес. Але вони хочуть жити як в лндр.

а ти коли в Маріку був ?

я як мінімум раз в рік буваю,маю там друзів - нормальні люди там відразу були за Україну

ті,що тяжіли до Росії - вже давно за Україну

звичайно,там можуть бути екземпляри за ДНР - але це однозначно меншість

і хочу додати,можливо навіть ніколи не бувши в Маріуполі

не спілкуючись,не живучи з людьми повсякденним життям ви тут пишете ,що вони хочуть

а як виявилося - ви абсолютно не знаєте,чого вони хочуть!

це лише ваші галюцінаціі на тему

ви вішаєте ярлики на людей

це так ганебно на мою думку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, zaHARE сказал:

Так ото ж. Війна хоч і повільно,але відсовується все далі від нас. Тому люди грають в "російську рулєтку".
В маріку в 2104 вже фактично була війна,а зараз вони спокійно ходять в школу,на роботу,в них ніхто не віджимає квартири,машини,бізнес. Але вони хочуть жити як в лндр.

Больных на "дыру" очень мало осталось. Боевые действия в самом Мариуполе были 1-2дня+ обстрел Восточного. Был день погромов.

Сейчас отжимается бизнес очень сильно, больше, чем при "голубом презике", погугли "Щирый кум". Моей сестре дали 3 дня на выселение бизнеса с арендованного помещения.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

52 минуты назад, WebTraveller сказал:

Панове агітатори ПО? Чому ви ігронуреєте незручні вам питання? :))

Да тут давно все зрозуміло! :) Треба закінчувати, це моя особиста думка і нікому не нав'язую, з ними дискусію, щоб не давати їм привід для наклепів і образ учасників теми і зайвої полщі для агітації свого "патрона", а 21 числа зберемось, подискутуємо... По іншому з ними ніяк! З кожним днем дно пробиває їх кандидат і вони туди ж за ним...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 минуту назад, zaHARE сказал:

Смієшся?

Тобі наведена загальноукраїнська інформація яка є майже на всіх українських ресурсах і вже немає значення хто її перепостив і розмістив! Там докази, відео все є і тут вже немає значення чий ресурс коли це ПРАВДА! Але коли немає конкретної відповіді, то тобі залишається сміятись і відповідно відписувати :) Но сміється той - хто...   10 днів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, zaHARE сказал:

Переезжай в рай, мы трехкомнатную квартиру почти в центре продали за 15000$, на Восточном еще дешевле можно купить с евроремонтом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, paksivatova сказал:

а ти коли в Маріку був ?

я як мінімум раз в рік буваю,маю там друзів - нормальні люди там відразу були за Україну

ті,що тяжіли до Росії - вже давно за Україну

звичайно,там можуть бути екземпляри за ДНР - але це однозначно меншість

ТВО 58 - Бойко- 29,6 Голобородько - 28,6 Вілкул-19,6% Разом майже 80%

ТВО57  Бойко-30,6 Голобородько-28,7,Вілкул- 20,2  Разом майже 80%
  Однозначно меньшість.
Твої друзі попадуть під роздачу сєпарів першими. Гіркін вже озвучив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, romanc сказал:

Переезжай в рай, мы трехкомнатную квартиру почти в центре продали за 15000$, на Восточном еще дешевле можно купить с евроремонтом.

То мені зараз про що? Це тіпа я агітую за русмір? Шось ти поплутав)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, paksivatova сказал:

А це для мене виглядає як підкуп виборців

Шкода,що з урядового порталу вже видалили сторінку з новиною,де Розенко розповідає про 13 пенсію

Чесно,мені соромно за такі новини

13 пенсія це вже смішно, може його тупенька голова подумала б зробити ноомальну пенсію людям, щоб не треба було ждати подачкі від держави у вигляді пільг, субсидій та ще якоїсь куйні. На скільки реально сміються з людей вже навіть не сиішно стає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, ForZa сказал:

Тобі наведена загальноукраїнська інформація яка є майже на всіх українських ресурсах і вже немає значення хто її перепостив і розмістив! Там докази, відео все є і тут вже немає значення чий ресурс коли це ПРАВДА! Але коли немає конкретної відповіді, то тобі залишається сміятись і відповідно відписувати :) Но сміється той - хто...   10 днів!!!

Та він же (По) в них майже святий))

Ну не може така свята людина грошима купляти собі голоси. Наклеп!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

То мені зараз про що? Це тіпа я агітую за русмір? Шось ти поплутав)))

Где я написал про русмир? Мариуполь -это УКРАИНА. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MACCEN сказано:

ще як варіант депутатів ВР просто розстрілювати за прогули, не був енну кількість бац і нема, нажав за когось кнопочку відрубувати руку. Може тоді б ефективніше приймались закони, а то нам в наглу сміються всі ті морди. Можна сміло їхній апарт ділити на два, це вже реальна економія буде.

Один нюанс 

Недавно один знайомий так кляв Порошенка.

Потім каже, що має договір на користування лісу,і чи не треба мені лівачка якого.

От і вся суть українця.

Можу сміло сказати,що коли рубати руки- то в нас півкраїни буде одноруких.

Спробуйте спростуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, Nokian сказал:

Один нюанс 

Недавно один знайомий так кляв Порошенка.

Потім каже, що має договір на користування лісу,і чи не треба мені лівачка якого.

От і вся суть українця.

Можу сміло сказати,що коли рубати руки- то в нас півкраїни буде одноруких.

Спробуйте спростуйте.

Діти може будуть бачити все це, й бцдуть іншими людьми, хто зна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

18 часов назад, paksivatova сказал:

Між іншим,нам і не треба бути Білоруссю

От зараз читаю новину - Оштрафовані облгази,а значить в тому числі і Волинський,не перестали донараховувати лишнє в платіжки

Люди скаржаться знову - це нормально так в правовій державі?

Хоча чому тут дивуватися,по закону заборонено розміщувати Путіна на бордах-а комусь хочеться

Лишнє не можна нараховувати в платіжки,бо це включено в тариф - а ім так хочеться

Се ля ві

Не просто оштрафовані, вони ще й спробували скасувати штрафи в суді і програли і суд, і апеляцію теж.

До чого тут "правова держава" - держава якраз їх і оштрафувала, на цьому тижні вони програли апеляцію.

А тепер, в разі невиконання рішення суду, ними вже не перевірка з Кабміну чи НКРЕКП займатися зможе, а правоохоронці.

Доречі, чий там в нас Волиньгаз? Не Фірташа, випадково?

Донараховують - тупо не платити те "приведення до стандартних умов", і все. Сплатити по лічильнику, і крапка. Ніхто нікому нічого не зробить, і за "субсидію заберуть" - теж не варто боятися.

В мене куму до 3000 за газ взимку дорахували 600 "добавки", не заплатив, і ніхто нічого йому не робить, а так лякали від "всудподамо" до "газвідріжемо".

Боргу - НЕМАЄ. За спожите - сплатив. Постанова чинна, Волиньгаз її не виконує, і все, не мої проблеми. Приїхали відрізати - поліція, квитанції про сплату, як доказ, і "пока-пока", лізуть на приватну територію - самооборона в межах закону (в кого є - хватить і алабая якого, та і німця, за парканом, щоб навіть спроб звлізти не було), поліція, і "пока-пока". Прем'єр-міністр дозволив.

Чи в тому, що облгаз Фірташа не виконує постанов нацкомісії, теж винен Порошенко? Чи при ньому якраз вперше уряд почав прищемлювати Фірташу хвоста???

4 часа назад, iiron сказал:

Зара повинен явитись  AgentSmith13 і розповісти смішну історію - типу ніякого порушення законодавства не було, той пан роздавав свої власні гривні бо має дуже добру душу, про що свідчить відсутність в руках дающого прапора з символікою петрапорошенка, жилєткі з символікою петрапорошенка і в залі не було візиток петрапорошенка.Люба жива істота будь-то резидент чи нерезидент має право роздавати людям гривні як-що вони для нього стали непосильним тягарем:_36:

Ключові слова - волинньюз, Аверс, далі можна не читати... А де на фотках, хм, правоохоронці в процесі "слідчих дій"? Вдагнули підставного, і зняли "красіву картінку". Де в статті коментар правоохоронців з посиланням на Шпигу, чи речника якогось волинської поліції? Теж нема... А на сайті Волинської поліції, де свіженькі аварії за сьогодні навіть є, є така новина https://vl.npu.gov.ua/? Немає, і не шукається! А є на відео власне процес отримання грошей? а ЗАТРИМАННЯ роздаючого? НІТ! Ото я собі уявляю, як людина, знаючи, що за це КРИМІНАЛ - ЖУРНАЛІСТАМ НА КАМЕРУ ДОБРОВІЛЬНО РОЗПОВІДАЄ "Я ПРИЇХАВ ОТРИМАТИ ГРОШІ ЗА ПЕТРА ОЛЕКСІЙОВИЧА"... Особливо доставляє суржик тої бабки. Примітивний, тупий фейк (ті "тіпазмі" на інше і нездатні)...

І наостанок - а давайте погуглимо, де така новина є.... Правильно, на ВН, на їх же Фейсбуку, і проіндексована на укр.нет (звідки відкриваються ті ж ВН). Ну дуже авторитетна новина!

Регочіть далі, фсьо буде Квартал! :D

Мені смішно з іншого - що є ті, хто в такі "сенсації" вірить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, romanc сказал:

Где я написал про русмир? Мариуполь -это УКРАИНА. 

Так я тобі й написав,що люди,яких розстрілював і  майже заковтнув русмір,проголосували за русмір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, zaHARE сказал:

Так я тобі й написав,що люди,яких розстрілював і  майже заковтнув русмір,проголосували за русмір.

За окончание боевых действий. Предложи Юля или кто другой из кандидатов (только уверенно и аргументировано) это- было бы большинство ТАМ за нее.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось сумнівався що голобородько спригне з аналізів і дебатів на стадіоні на які понтово викликав пороха?  Але пам'ятайте - "явамнічєвонєдолжен!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, zaHARE сказал:

ТВО 58 - Бойко- 29,6 Голобородько - 28,6 Вілкул-19,6% Разом майже 80%

ТВО57  Бойко-30,6 Голобородько-28,7,Вілкул- 20,2  Разом майже 80%

Мабуть, Порох так класно війну за 5 років закінчив, що в нього там така висока підтримка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, romanc сказал:

За окончание боевых действий. Предложи Юля или кто другой из кандидатов (только уверенно и аргументировано) это- было бы большинство ТАМ за нее.

Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї  квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, volks сказал:

Мабуть, Порох так класно війну за 5 років закінчив, що в нього там така висока підтримка.

Ну да ригі і наркоман закінчать її значно швидше. Я ж писав вище,Гіркін вже озвучив,що буде після перемоги медвед голобородька. В нього лише Київ пад вапросам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора вдень:
D329I_uXoAAaq1C.jpg

Вчора ввечері:
Заявления действующего президента Петра Порошенко и его избирательного штаба о том, что Зеленский - приспешник главы РФ Владимира Путина и при его президентстве наступит "русский мир" являются в данный момент безосновательными. Об этом заявил народный депутат от Радикальной партии Олег Мосийчук в эфире большого политического ток-шоу "Украинский формат" на телеканале NEWSONE.

А ще вчора радикали ляшка знову подали позов до суду на Уляну Супрун. Сильно вона фармацевтично-лікарскій мафії на хвіст наступила. Але експерти борди корупцію закрили б за день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, MACCEN сказано:

ще як варіант депутатів ВР просто розстрілювати за прогули, не був енну кількість бац і нема, нажав за когось кнопочку відрубувати руку. Може тоді б ефективніше приймались закони, а то нам в наглу сміються всі ті морди. Можна сміло їхній апарт ділити на два, це вже реальна економія буде.

Отут чувак все правильно розказує про розклади реальні.

Ну і звісно про недоліки Пороха.

Якось так співпадає з заявами Зе.

Співпадіння?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, zaHARE сказал:

Ну да ригі і наркоман закінчать її значно швидше. Я ж писав вище,Гіркін вже озвучив,що буде після перемоги медвед голобородька. В нього лише Київ пад вапросам.

Не попробуєм-не дізнаємся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, zaHARE сказал:

Ще раз. Приклад. Я бью тобі лице і кажу давай частку своєї  квартири переписуй на мене.За моєю спиною стоять хлопаки з волинами і бітами. Твої варіанти як це припинити?

Есть китайская пытка, капает на голову капля через какое-то время. Это не больно, но через время ты готов на все, чтоб прекратить это. Так капает 4 года.

К канонаде можно довавить почти ежедевные дтп с военными, не всегда трезвыми. Говорят, если видишь военную машину, держись от нее подальше, так как маневры не предсказуемы от слова совсем.

Повторюсь, это не моя точка зрения, я там не живу, только в гости езжу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...