Перейти до змісту

ПЕЙНТБОЛ! +)

noven

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
да я теж так думаю. тра якось це діло урізноманітнити..

Еще я играл в здании типа по ширине как 3 подьезда обычной девятиетажки, полуразрушеное, у каждого был свой флаг надо было его принести на свою базу (там за автобазаром). Было класно. А на карьерах мне кажеться самое прикольное это одни охраняют флаг на вершне а другие его должны захватить, а потом меняемся.

скільки планує їхати?

ми грали останній раз 10х10. мені не сподобалось. народу забагато. набагато краще 5х5. хотя, деяким навпаки.

10 на 10 это не прикольно, а вот 5 на 5 на 5 на 5 :) это было бы прикольней :):):):)

• Відповідей 196
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
блін в будинку мені здається теж булоб прикольно !!! =0

Там и был самый прикол, что можно было бегать как и в полуразрушеном здании с непонятными темными комнатами, так и снаружи. Есть коридор по середине знания с комнатами который протаягиваеться почти на все здание. Ну класное здание. Тока непутать с зданием слева от авто базара, это за автобазаром, там больше отрытого пространства.

Опубліковано

Геймплей штука складна. В приміщені має бути самий прикол але є пару нюансів але самий злобний це сторож з заряженою солю гвинтівкою :)

Що погано що можна забарекадоватись в якомусь приміщені з прапором і фіг хтось вибє захисників (нема ні флех ні гренок :) ). Хоча можна і тут щось придумати (надувні кульки з фарбою). Але потрібно заздалегіть обдумати весь сценарій і ознайомити гравців з архітектурою.

Опубліковано
слова слова

а што це все організує?

хто організовував подібні *міропріятія* то навряд чи захоче ))

Я не хочу,гіморою може бути багато (( Тай не компетентний я в плані пейнболу ((

Опубліковано

таваріщі.. ми шо дєті?:rotate: самі всі і організуємось.. .а ясніше стане коли з гравцями і датою визначимось ..зараз більше про стиль і порядок гри)

Опубліковано
таваріщі.. ми шо дєті?:rotate: самі всі і організуємось.. .а ясніше стане коли з гравцями і датою визначимось ..зараз більше про стиль і порядок гри)

правильніше мабуть було б спочатку визначитись з гравцями і датою а потім вже зі стилем і порядком гри ))

Опубліковано

імхо в будинку є один мінус. коли противники стикаються майже в притик - стріляючи один в одного з близька буде дуже боляче + немаленькі синякі потім, якшо синяками обійдеться ;)

"нема ні флех ні гренок" - є гранати але вони дорогі. точно незнаю скільки але десь біля 50 грн вроді....

Опубліковано

нє гранати відпадають) хіба хтось буде тупо з гранатою)))..

я чув що піддягати тра мотлох під щитки..) чи що там

Опубліковано

який мотлох? які щитки? :)

непробивні тільки 2 штуки: шльом і "набандаж" (вроді так назив.). набандаж = фігня спереді з пластіка вроді. вдівається тільки мужикам як труси. шоб не повідстрелювали .... ;)

+ одягав я це все на свій верхній одяг (джинси, кофта...) трохі жарко але краще так ніж камуфляж на голе тіло =)

Опубліковано

Кар'єри - це самий раз!!! Сам там грав - прикол як кажуть цієї карти у тому що як говорили мона залягати за горбами - деревами - тощо - плюс мона оббігати - теж прикол (у мене аж дух захоплювало як носився з місця на місце!) - і те шо 5 на 5 - це однозначно - далі не цікаво!

ЩОДО ГЕМПЛЕЮ - ми грали доволі просто але повірте і того хватало - прєлєсть карєрів у тому шо там скрізь горби - ми ж вішали прапор на горбу який знаходиться по центру між суперниками - хто зірве перший той і виграв - але ше одни нюанс - він вішається на дерево до якого ше треба дострибнути - то ж можуть розстріляти з усіх боків!

ОРГАНІЗОВУЄМСЯ САМІ! напишіть загальний список гравців - далі я повідомлю коли і як!

Опубліковано

список.. буде поновлюватись.. вкреслюйтесь викреслюйтесь...

вже і так забагато)) але не думаю що всім вийде і тп..

noven

silia

neostar

snight

Songoku

Shkoder

Shkoder1

MANJAK11

dimmon

keepo

Nikos

Yan

ЙОЖИК

Seva

gyry

пс: не розумію чому КМД не хоче:/ його персона явно вносила б пазітів у всю гру.... =)

Опубліковано

нда.. я теж за кар"эри.. в будівлі мені не подобається те що більшість попадань буде з відстані близько 5 м...

раджу почитати..

http://www.paintball.su/rules_fpu_uk.htm

Опубліковано

ми за флаг грали по іншому. ставили 1 флаг на базі одної команди, другий на базі другої. потрібно захватити чужий флаг. імхо трохи цікавіше т.я. система така: хтось остається на охорону флага, хтось нападає.

моя думка: якшо флаг по центру то не дуже цікаво. бо можна бистро пробігти, шоб ніхто не встиг стрельнути і нагло зірвати його :) можливо я неправий, т.я. сам так грати не пробував...

Опубліковано
правильніше мабуть було б спочатку визначитись з гравцями і датою а потім вже зі стилем і порядком гри ))

Согласен на все 100, главное собратся, а со стилем игры лучше на месте определиться не надо все подстраивать под ЦС это игра другая :). Все само собой пойдет, всегда же можно поменять стиль игры или внести коррективы.

таваріщі.. ми шо дєті?:) самі всі і організуємось.. .а ясніше стане коли з гравцями і датою визначимось ..зараз більше про стиль і порядок гри)

Давайте лучше договоримся у кого будем играть, у какого клуба их вроде в Луцке 4 штуки.

Опубліковано

Доблестные воины мыши и не только! В гарадже ен не игал поетому ничего не скажу, но вот на счёт 2х етажей стройки-это тема...Для любителей CS сравню а "offiсe". Игра динамичная, никто не бегает по 15 мин в поисках одного врага. Тут пришёл-увидел-застрелил...На счёт синяков -это каму как повезёт...А вообще не так уж и больно. Граната стоит 15 грн, шуму много-толку мало... Ну вообще-то если пригласите то +1

• Адміністратори
Опубліковано

Літом на кар'єрах можна грати.

Травматизм мінімальний, окрім порваних звязок пари синців розбитої губи + вмісту шаріка в роті. Ну і для тих хто активно курить виплюнуті легені.

Важче грати в приміщені, там кількість травм виростає в геометричній прогресії тому як стрільба йде в упор, і деякі слабонервні перелякавшись можуть з метра випустити в тебе чергу.

Діло не дуже приємне.

Ми грали і на кар'єрі і в приміщені, в приміщені ще й наскільки я памятаю в кінці осені, було дуже холодно.

Мені попали по пальцях без рукавиць. Палець був більший за руку :)

А від кар'єрів враження досить позитивні, особливо від шашликів. :)

P.S. Для того щоб бігати в такі ігри потрібна неаби яка культура.

А то у нас Каспер з Філозофом одне одного чуть не порозстрілювали :))

Опубліковано
А то у нас Каспер з Філозофом одне одного чуть не порозстрілювали :))

Ромка ну ты и вспомнил, это ж было года 2-3 назад? Чтоли? Класно тогда побегали!!! :)

Ми грали і на кар'єрі і в приміщені, в приміщені ще й наскільки я памятаю в кінці осені, було дуже холодно.

Мені попали по пальцях без рукавиць. Палець був більший за руку :)

Ага а меня тогда сразу после шашлыков, в травм-пунт завезли ногу на карерах подвернул так что ступить не мог. :) Ну круто было.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...