la20 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:01 #51 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:01 3 годин тому, MANJAK11 сказано: прийде час, й вас будуть вішати разом з тими підарасами, яким ви служите. Рано чи пізно егегей вєшатель недадєланий. Ти дивись щоб тебе твої лідєри не повісили ще раніше, з батерейками в одному місці в твому варіанті. Вішати вони зібрались клоуни занюхані. Ти спочатку штори на кухні дружині повісь
difoto Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:13 #52 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:13 6 годин тому, romaxa11 сказано: Ти там щось про Модерн заїкався? Пилипюк ходить за кожним токарем, слюсарем, штамповщиком? Ні, в нього є директори напрямків, які мають своїх заступників і через них контролюється ефективність, якість, продуктивність. Що робив би Пилипюк, якби весь Луцьк гудів, що продукція заводу - гівно? Визначав хто з токарів облажався? Ні, звільняв би директорів, які не виконують свою роботу. Рома, тут тобі краще закрити рота і не уподоблюватись курві з косоу і радикальному підарасу. Тому що я з Пилипюком мав ділові стосунки, коли в "Крокусі" був фотомагазин. І якщо вже вдаватись до аналогій, то всі гудуть, що продукція заводу - вишак і крутяк на 100%, а позицію пакувальника готової продукції ніхто не питатиме. Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ!
ZLOvSmetane Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:25 #53 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:25 12 хвилин тому, difoto сказано: Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ! Перепитаю, рахували в гривнях ? чи може є якесь посилання ?
difoto Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:29 #54 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:29 3 годин тому, MANJAK11 сказано: не можеш срать, не мучай жопу, це якщо коротко, трохи розлогіше тобі написали вище Еххх, писати - то писати. В 2000-х в мене в першого на "Варшавці" була 1С-Бугалтерія. От так шоб прямо на ринку стояв комп і відслідковувались товаро-складські відносини. В мене було шість точок продажу і три склада. І я пробував цю маленьку бізнес-модель втілювати. Було багато косяків, я вигнав двох працівників через крадіжки , про які взнавав через півроку, але я пробував і йшов далі. А ти в той же час мені розказував, чому не потрібно найманих працівників, бо будуть красти, обманювати, лєвачити і тому подібне і в тебе є гіркий досвід. Зараз ти працюєш сам, бо нікому не можеш довіряти, але вказуєш мені... та що мені - вказуєш президенту, як йому працювати з найманими працівниками! Не з трьома, з сотнями тисяч тільки у верхній гілці. Я ржу !!! А тобі не смішно?
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:31 #55 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:31 27 минут назад, la20 сказал: Ти спочатку штори на кухні дружині повісь вуаєріст ? дрочи на інші вікна, або на портрет свого наставника 29 минут назад, la20 сказал: Ти дивись щоб тебе твої лідєри не повісили ще раніше, з батерейками в одному місці в твому варіанті дякую, буду дивитись 29 минут назад, la20 сказал: Вішати вони зібрались клоуни занюхані одні клоуни будуть вішати інших клоунів, що не так ?
difoto Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:32 #56 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:32 6 хвилин тому, ZLOvSmetane сказано: Перепитаю, рахували в гривнях ? чи може є якесь посилання ? Хм... "в світі" - значить явно не в гривнях. https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/29/632663/
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:37 #57 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:37 5 минут назад, difoto сказал: В 2000-х в мене в першого на "Варшавці" була 1С-Бугалтерія. От так шоб прямо на ринку стояв комп і відслідковувались товаро-складські відносини. В мене було шість точок продажу і три склада. І я пробував цю маленьку бізнес-модель втілювати. Було багато косяків, я вигнав двох працівників через крадіжки , про які взнавав через півроку, але я пробував і йшов далі. А ти в той же час мені розказував, чому не потрібно найманих працівників, бо будуть красти, обманювати, лєвачити і тому подібне і в тебе є гіркий досвід ну і де ті всі твої точки ? Хоча до суті питання то не відносится й мені не зрозуміло, нахєра ти це все виносиш на загал. 6 минут назад, difoto сказал: вказуєш президенту, як йому працювати з найманими працівниками! Не з трьома, з сотнями тисяч тільки у верхній гілці. то нахєр він такий красівий всрався ? нахєр він кума генпрокурором пропихував ? нахєр на багато ключових постів ставив своїх ставлеників ? Щоб ото ти мені тут ржав й доказував, що він нєуінават й нічого зробити не може ? ну ржи далі, скоро тільки це й залишится тобі робити.
MANJAK11 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:40 #58 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:40 7 минут назад, difoto сказал: Хм... "в світі" - значить явно не в гривнях. https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/29/632663/ тут ще багато цікавих новин https://www.epravda.com.ua/news/2018/01/1/632686/
Рядовий Паляниця Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:52 #59 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:52 38 минут назад, difoto сказал: Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ! Всьо, пішов міняти біткойни на акції українських підприємств.
Юріч Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:57 #60 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 19:57 26 минут назад, difoto сказал: Хм... "в світі" - значить явно не в гривнях. https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/29/632663/ Сподобались коментарі на статтю: "хіба можна називати ринком оте все що контролюється мвф?це дуринок з якимись штучними індексами волюнтаристських рішень якихось адміністраторів бабла ."економіка " де немає примноження на спільному публічному рахунку окрім прибутків в кишенях рад і депутатів,- це не економіка,- це дурисвітство" © "Тобто, "Рошен" і "SKM" показали зростання на 500%, всі інші - на мінус 15%? "В середньому" і вийшло 80%?"© Від себе. Десь так само відношусь до всіх тих статистик. Самий кращий показник - рівень життя, настрої, оточуючих мене людей, а ті показники невтішні, нажаль...
romaxa11 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:04 #61 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:04 51 хвилин тому, difoto сказано: Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ! А ти в курсі, що ці акції випустили з нашого політично-економічного лепрозорія під обіцянку жорсткої боротьби з корупцією і як випустили, так після пєтюнського кидалова НАБУ їх назад і закинуть. Ну то таке. І чого гривня паде?
difoto Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:04 #62 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:04 7 хвилин тому, Юріч сказано: "хіба можна називати ринком оте все що контролюється мвф?це дуринок з якимись штучними індексами волюнтаристських рішень якихось адміністраторів бабла ."економіка " де немає примноження на спільному публічному рахунку окрім прибутків в кишенях рад і депутатів,- це не економіка,- це дурисвітство" © "Тобто, "Рошен" і "SKM" показали зростання на 500%, всі інші - на мінус 15%? "В середньому" і вийшло 80%?"© Автор - епічний довбойоб, еталонний!
difoto Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:07 #63 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:07 1 хвилина тому, romaxa11 сказано: А ти в курсі, що ці акції випустили з нашого політично-економічного лепрозорія під обіцянку жорсткої боротьби з корупцією і як випустили, так після пєтюнського кидалова НАБУ їх назад і закинуть. Ну то таке. ЛОЛшто???
Юріч Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:12 #64 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:12 5 минут назад, difoto сказал: Автор - епічний довбойоб, еталонний! Ну звісно....До речі, то дві цитати, двох різних авторів... Але то суті не міняє, вони, звісно, епічні довб..йоби, без сумнівів .
romaxa11 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:24 #65 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:24 8 хвилин тому, difoto сказано: ЛОЛшто??? Ді я розумію що ти не прикидаєшся, тому спробую пояснити. Країна на 150 місці по корупції, на 140+ якомусь місцю по рівню економіки, країна з олігархічною моделлю економіки і розкраданням бюджету нікому не цікава. Акції такої країни, яка очевидно не грає по правилах міжнародного ринку, гімна варті. Тут в країні Майдан, зміна влади і море обіцянок грати по правилах. Америкоси вирішили підтримати папуасів і під створення НАБУ і в подальшому Антикорупційного суду, який ці правила закріпить, дали певні гарантії інвесторам, кажучи що з Україною можна мати справу. Так певні акції певних підприємств опинились на міжнародних біржах. Акції на біржах - це довгий шлях до IPO, з гарантіями урядів, перевірками і т.д. Після завалу з НАБУ питання подальшого руху на світові фондові біржі зупинилось, бо Україна не тримає слова і відповідно не гарантує прозорість ведення економічної діяльності.
yu2007 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:26 #66 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:26 57 minutes ago, difoto said: ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ! угу, угу, ну ось наприклад Звісно, якщо той ринок в попередніх кількох роках падав в рази, а в 2017 відріс на 80% від дна - ми стали перші в світі )) Це ж як із зарплатою робочого на модерні, який так рекламує Діфото : при януку була, припустим, 3500 грн. (440 дол.) , а зараз цілих 7000 грн. (250 дол.) - ПЕРЕМОГА!!!
Саша Иванов Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:34 #68 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:34 Накуя, хай ще поміряються.
fedot Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:35 #69 Опубліковано 2 Січня, 2018 в 20:35 Попри, вцілому, серйозну тему, багато хто з нас вчергове довів, що нам ворогів не потрібно. Зробіть порядок в своїй голові (с) ЗАКРИТО
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.