Перейти до змісту

Зникла 3 дні тому сестра жертви ДТП знайдена мертвою в річці

MrFirst

Рекомендовані повідомлення

3 годин тому, MANJAK11 сказано:

прийде час, й вас будуть вішати разом з тими підарасами, яким ви служите. Рано чи пізно

егегей вєшатель недадєланий. Ти дивись щоб тебе твої  лідєри не повісили ще раніше, з батерейками в одному місці в твому варіанті.

Вішати вони зібрались клоуни занюхані.

Ти спочатку штори на кухні дружині повісь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
6 годин тому, romaxa11 сказано:

Ти там щось про Модерн заїкався? Пилипюк ходить за кожним токарем, слюсарем, штамповщиком? Ні, в нього є директори напрямків, які мають своїх заступників і через них контролюється ефективність, якість, продуктивність. Що робив би Пилипюк, якби весь Луцьк гудів, що продукція заводу - гівно? Визначав хто з токарів облажався? Ні, звільняв би директорів, які не виконують свою роботу.

Рома, тут тобі краще закрити рота і не уподоблюватись курві з косоу і радикальному підарасу. Тому що я з Пилипюком мав ділові стосунки, коли в "Крокусі" був фотомагазин. І якщо вже вдаватись до аналогій, то всі гудуть, що продукція заводу - вишак і крутяк  на 100%, а позицію пакувальника готової продукції ніхто не питатиме. Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, difoto сказано:

Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ!

Перепитаю, рахували в гривнях ? чи може є якесь посилання ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, MANJAK11 сказано:

не можеш срать, не мучай жопу, це якщо коротко, трохи розлогіше тобі написали вище

Еххх, писати - то писати.

В 2000-х в мене в першого на "Варшавці" була 1С-Бугалтерія. От так шоб прямо на ринку стояв комп і відслідковувались товаро-складські відносини. В мене було шість точок продажу і три склада. І я пробував цю маленьку бізнес-модель втілювати. Було багато косяків, я вигнав двох працівників через крадіжки , про які взнавав через півроку, але я пробував і йшов далі. 

А ти в той же час мені розказував, чому не потрібно найманих працівників, бо будуть красти, обманювати, лєвачити і тому подібне і в тебе є гіркий досвід.

Зараз ти працюєш сам, бо нікому не можеш довіряти, але вказуєш мені... та що мені - вказуєш президенту, як йому працювати з найманими працівниками! Не з трьома, з сотнями тисяч тільки у верхній гілці.

Я ржу !!! А тобі не смішно? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

27 минут назад, la20 сказал:

Ти спочатку штори на кухні дружині повісь

вуаєріст ? дрочи на інші вікна, або на портрет свого наставника

29 минут назад, la20 сказал:

Ти дивись щоб тебе твої  лідєри не повісили ще раніше, з батерейками в одному місці в твому варіанті

дякую, буду дивитись

29 минут назад, la20 сказал:

Вішати вони зібрались клоуни занюхані

одні клоуни будуть вішати інших клоунів, що не так ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, ZLOvSmetane сказано:

Перепитаю, рахували в гривнях ? чи може є якесь посилання ?

Хм... "в світі" - значить явно не в гривнях.

https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/29/632663/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, difoto сказал:

В 2000-х в мене в першого на "Варшавці" була 1С-Бугалтерія. От так шоб прямо на ринку стояв комп і відслідковувались товаро-складські відносини. В мене було шість точок продажу і три склада. І я пробував цю маленьку бізнес-модель втілювати. Було багато косяків, я вигнав двох працівників через крадіжки , про які взнавав через півроку, але я пробував і йшов далі. 

А ти в той же час мені розказував, чому не потрібно найманих працівників, бо будуть красти, обманювати, лєвачити і тому подібне і в тебе є гіркий досвід

ну і де ті всі твої точки ? Хоча до суті питання то не відносится й мені не зрозуміло, нахєра ти це все виносиш на загал.

6 минут назад, difoto сказал:

вказуєш президенту, як йому працювати з найманими працівниками! Не з трьома, з сотнями тисяч тільки у верхній гілці.

то нахєр він такий красівий всрався ? нахєр він кума генпрокурором пропихував ? нахєр на багато ключових постів ставив своїх ставлеників ? Щоб ото ти мені тут ржав й доказував, що він нєуінават й нічого зробити не може ? ну ржи далі, скоро тільки це й залишится тобі робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, difoto сказал:

тут ще багато цікавих новин https://www.epravda.com.ua/news/2018/01/1/632686/ 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

38 минут назад, difoto сказал:

Ти в курсі, що акції українських підприємств за ростом В 2017му ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ!

Всьо, пішов міняти біткойни на акції українських підприємств. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, difoto сказал:

Сподобались коментарі на статтю:

"хіба можна називати ринком оте все що контролюється мвф?
це дуринок з якимись штучними індексами волюнтаристських рішень якихось адміністраторів бабла .
"економіка " де немає примноження на спільному публічному рахунку окрім прибутків в кишенях рад і депутатів,- це не економіка,- це дурисвітство" ©

"Тобто, "Рошен" і "SKM" показали зростання на 500%, всі інші - на мінус 15%? "В середньому" і вийшло 80%?"©

Від себе. Десь так само відношусь до всіх тих статистик. Самий кращий показник - рівень життя, настрої, оточуючих мене людей, а ті показники невтішні, нажаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

51 хвилин тому, difoto сказано:

А ти в курсі, що ці акції випустили з нашого політично-економічного лепрозорія під обіцянку жорсткої боротьби з корупцією і як випустили, так після пєтюнського кидалова НАБУ їх назад і закинуть.  Ну то таке. 

І чого гривня паде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Юріч сказано:

"хіба можна називати ринком оте все що контролюється мвф?
це дуринок з якимись штучними індексами волюнтаристських рішень якихось адміністраторів бабла .
"економіка " де немає примноження на спільному публічному рахунку окрім прибутків в кишенях рад і депутатів,- це не економіка,- це дурисвітство" ©

"Тобто, "Рошен" і "SKM" показали зростання на 500%, всі інші - на мінус 15%? "В середньому" і вийшло 80%?"©

Автор - епічний довбойоб, еталонний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, romaxa11 сказано:

А ти в курсі, що ці акції випустили з нашого політично-економічного лепрозорія під обіцянку жорсткої боротьби з корупцією і як випустили, так після пєтюнського кидалова НАБУ їх назад і закинуть.  Ну то таке. 

ЛОЛшто??? 

facepalm_dr_House.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, difoto сказал:

Автор - епічний довбойоб, еталонний!

Ну звісно....До речі, то дві цитати, двох різних авторів... Але то суті не міняє, вони, звісно, епічні довб..йоби, без сумнівів :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, difoto сказано:

ЛОЛшто??? 

Ді я розумію що ти не прикидаєшся, тому спробую пояснити. Країна на 150 місці по корупції, на 140+ якомусь місцю по рівню економіки, країна з олігархічною моделлю економіки і розкраданням бюджету нікому не цікава. Акції такої країни, яка очевидно не грає по правилах міжнародного ринку, гімна варті. Тут в країні Майдан, зміна влади і море обіцянок грати по правилах. Америкоси вирішили підтримати папуасів і під створення НАБУ і в подальшому Антикорупційного суду, який ці правила закріпить, дали певні гарантії інвесторам, кажучи що з Україною можна мати справу. Так певні акції певних підприємств опинились на міжнародних біржах. Акції на біржах - це довгий шлях до IPO, з гарантіями урядів, перевірками і т.д. 

Після завалу з НАБУ питання подальшого руху на світові фондові біржі зупинилось, бо Україна не тримає слова і відповідно не гарантує прозорість ведення економічної діяльності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

57 minutes ago, difoto said:

ПЕРШІ, БЛЯДЬ, В СВІТІ!

угу, угу, ну ось наприклад

bogdan.jpg.905cd52a5a884f4c2606bd4f4d7ba873.jpg

Звісно, якщо той ринок в попередніх кількох роках падав в рази, а в 2017 відріс на 80% від дна - ми стали перші в світі )) 

Це ж як із зарплатою робочого на модерні, який так рекламує Діфото :) : при януку була, припустим, 3500 грн. (440 дол.) , а зараз цілих 7000 грн.  (250 дол.) - ПЕРЕМОГА!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему закрито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Накуя, хай ще поміряються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попри, вцілому, серйозну тему, багато хто з нас вчергове довів, що нам ворогів не потрібно.

Зробіть порядок в своїй голові (с)

ЗАКРИТО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...