Перейти до змісту

PC vs PS3&Xbox360

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

сучасний процесор Cell

Сучасним він був 2 роки тому, зараз же в ньому нічого надзвичайного нема.

Да і толку з процесора якщо решта частин системи тормозять його ?

новий тип пам'яті XDR

Просто чудово, але її там лише 256МБ яких по сьогоднішнім міркам ні на що не хватає

поставила BD привод

При сьогоднішніх цінах на блурей діскі і їх доступності він мені і даром не нада (хоча даром в принципі взяв щоб валявся в закромах :) )

На рахунок ХР то вона в мене до найблищого грейда після чого буде віста

Ти напевно знов зі сторони ХР дивишся, не можна рівняти хр з її дх, і пс3. Це те саме що рівняти танк з білазом, "хто що краще вміє".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

silia -- а ти розумієш таке поняття, як якість ігри, тобто коли видно, що над цяцьою працювало куча умів і дуже довго вилизували її, коли сюжет цяці не чим не поступається голівудському фільму, коли ігра захоплює тебе, ігрушка продумана під тебе і заточяна саме під тебе. Це на РС ще ніхто не відтворив, на жаль :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сіля імхо прав!!Хоча порівнювати немає чого!Приставки-це вузько спеціалізовані девайси!!а ПК це пристрій який має безліч функцій!!Звичайно вузькоспеціалізований пристрій має кращу функціональність в своїй сфері але імхо графа в приставках і ПК йдуть на рівних!!Хоча плюси і мінуси в кожного свої

Це вже питання смаку-купувати приставку толку з якої крім гри і ще деяких 2-горядних функцій немає(ще й телевізор-бажано ХД-який коштує як ПК)чи багатофункціональний Пк який необхідний кожному дому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підведемо ітог

1. Вибирають за зручністю. Кому на "комбайні" а кому на "предназначеному для цього девайсу" їхати по дорозі ігор.

2. Якість "девайсу" краща.

3. Нема клопоту з "вічною модернізацією".

4. І саме головне :) Жаба душить у кого вона є, і позволити собі не можете - мотивуючи - дорого, дорогі девайси, діскі.

Особливо в мене нема консолі. Якби стояв вибів купівлі Пк ци консолі. Вибрав би консоль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

silia -- а ти розумієш таке поняття, як якість ігри, тобто коли видно, що над цяцьою працювало куча умів і дуже довго вилизували її, коли сюжет цяці не чим не поступається голівудському фільму, коли ігра захоплює тебе, ігрушка продумана під тебе і заточяна саме під тебе. Це на РС ще ніхто не відтворив, на жаль :)

ЕЕЕее

Батєнька ет ви аб чом ? )

Яка така гра на приставці так тебе зацепила, і коли ти останій раз грав на ПК щоб говорить таку нісенітницю? )

Мінімум 75% ігр категорії ААА є мультиплатформою і є на ПК, не говорячи вже про ПК ексклюзиви котрі не дають відірватись від монітору до пізньої ночі ))).

На рахунок виводів то приведу тобі виводи вичитані вже не помню де і я з ними повністю згіден

"Якщо вам хочеться гратись тоді вам на консолі, якщо ж вам потрібна ГРА тоді це тільки до ПК"

Проще говоря приставка для людей котрі розвалившись на дівані вирішили розважитись пару хвилин (Файтінгі з аркадами + частково гоночкі). ПК біше для серйозних ігр (Стратегії, Симулятори, РПГ+Шутери)

Ти напевно знов зі сторони ХР дивишся, не можна рівняти хр з її дх, і пс3. Це те саме що рівняти танк з білазом, "хто що краще вміє".

Я дивлюсь зі сторони заліза. Свого часу досить плотно ознакомився з комплектухою приставок.

В ПС3 відяшка від Нвідії є модефікованою 7800.

В боксі відяшка АТІ C1/Xenos трохі складніша бо вона не є копію ПК версії відяшкі але:

функционал соответствует API DirectX 9 с рядом дополнительных возможностей

Так що тут є що порівнювати і від чого відштовхуватись ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо чесно тупа якась тема стає. Крутетесь намісці і думаєте як то какашками друг друга облити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, в мене підсумок:

Хто хоче гратись -----> ПК,

а хто хоче нормально гратись, без лагів......., без вилетів, і без всякого подібного л..на------- на консоль.

Я стаю початковим консольщиком, і от перше враження, не віриться що гта 4 портують нормально на пк :0013:, або це буде всеж таки перший нормальний порт в історії.

На рахунок проф ігор=) Сіля, а що думаеш наприклад про гонки, (Г25 + ПС3 + 32Лсд), той же грід, прикольніше на такому екрані грати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка така гра на приставці так тебе зацепила

Zone of the Enders 1 & 2, MGS всі частини, Борн аут всі частини, Онімуша всі частини може хватитиь? Сумніваюсь, що ти хоча-би одну із них грав.

Сіля - ти так і не поняв, про що я тобі намагався донести, тому що ти, багато читаєш, що без сумнівно добре, але прочитати про щось і попробувати, це зовсім різні речі! :0013:

Краще без ненормативної лексики. це всетаки розділ по іграм і нас читають діти ;) silia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро комп с хай енд конфігом куплю і буду жжечь і мав я ті консолі на увазі!!ТТєлік один і той не для ігр і постійно занятий тай з тандему миш+клава на гамняний джойстік ніколи не перейду!!тай і ігри на приставки дорогі-ще й телік палять!!Во как!!Віва ПК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоро комп с хай енд конфігом куплю і буду жжечь і мав я ті консолі на увазі!!ТТєлік один і той не для ігр і постійно занятий тай з тандему миш+клава на гамняний джойстік ніколи не перейду!!тай і ігри на приставки дорогі-ще й телік палять!!Во как!!Віва ПК

Приставка кажеш телік палить? Тоді давай не будемо телевізора взагалі дивитися, цілодобове переглядання теж його палить. А монітор, не думаю що в тебе монітор бесмертний.... Якщо шукати мінуси можна їх знайти в будь чому... Там то не так там то... а до присти клави і монтіори з мишками разом конектяться! Компроміс завжди є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка така гра на приставці так тебе зацепила

Zone of the Enders 1 & 2, MGS всі частини, Борн аут всі частини, Онімуша всі частини може хватитиь? Сумніваюсь, що ти хоча-би одну із них грав.

Бурнаут Парадайс на ПК буде. Попередні чатини грав - так сє, проходна річ.

МГС ет на фаната. Половина його обожнює, половина (я в їх числі) не розуміє як від такої брєдятіни можна тащитись. І не нада гнать що тіпа не доганяю щось ітд... Це чисто індевідуально, хоча я пару раз пробував отримати від гри задоволення, мене не зацепило.

Онімушу пробував грать але нажаль тупий порт зпаскудив кайф і скоро кинув цю затію, на приставці не пробував.

Якщо чесно то цим іграм далеко до такіх шедеврів минулого як Фаренгейт, Мафія, Макс Пейн ітд

Да навіть прості з першого погляду Космічні Рейнджери заставляли колись забути про все що твориться в реалі :)

В захист приставок можна згадати геніальні КОТОР і Мас Ефекс котрі спочатку вишли на Хбоксі, але всетакі вони вертались на ПК і приходили з додатковим контентом :smile3:

Сіля, а що думаеш наприклад про гонки, (Г25 + ПС3 + 32Лсд), той же грід, прикольніше на такому екрані грати.

Не зовсім догнав що малось на увазі під Г25 але можу точно зказати що (280ЖТС+32-40Лсд+руль з підалями) дадуть тобі такий кайф і картинку що ти ПС3 викінеш з балкону з її розмитими тєкстурками :)

На рахунок "Приставка садить тєлік ітд" ет брєд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не віриться що гта 4 портують нормально на пк :), або це буде всеж таки перший нормальний порт в історії.

http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=242482 - там я тобі на таку заяву вже відповідав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайош кансоль по смешним ценам в маси !!! Кричали японци грабя магазін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сучасний процесор Cell

Сучасним він був 2 роки тому, зараз же в ньому нічого надзвичайного нема.

Да і толку з процесора якщо решта частин системи тормозять його ?

А якщо взяти якийсь Core2 9000, то він що не буде тормозити теперішні топові відеокарти?

Якщо взяти минулорічні тести, то тут якраз cpu не зміг справитись з GeForce 8800.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сіля імхо прав!!Хоча порівнювати немає чого!Приставки-це вузько спеціалізовані девайси!!а ПК це пристрій який має безліч функцій!!Звичайно вузькоспеціалізований пристрій має кращу функціональність в своїй сфері але імхо графа в приставках і ПК йдуть на рівних!!Хоча плюси і мінуси в кожного свої

Це вже питання смаку-купувати приставку толку з якої крім гри і ще деяких 2-горядних функцій немає(ще й телевізор-бажано ХД-який коштує як ПК)чи багатофункціональний Пк який необхідний кожному дому

Зараз все йде до того, що консолі мало чим будуть відрізнятись від ПК. На тій же PS3 можна офіційно поставити ОС (правда тільки в віртуальній машині), а можна і обчислювальний кластер зробити з кількох консолей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і флаг тобі в руки!!парся з консолью!!а керування на клаву ти теж змінити можеш?Хочу глянути на файтинг на клавіатурі яка підключена до приставки!!Імхо не удобна аднака

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Силя вот ты тут гнобиш и гнобиш приставки а сам скорей всего их даже в магазине не видел ...порты ето не игры а нечто на них похожее и нефиг тут заявлять что ты пытался играть в МГС и Онимушу ...если МГС ты можит быть еше и видил на ПС1 то онимушу уж точно нет ,а на ПК МГС раздражал даже ярого фаната

Довольствуйтесь таким шлаком как СТАЛКЕР чистое небо ибо так кидать покупателей на деньги могут токо на ПК рынке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Ridiska

тя уже разбанили?

но наверно не надолго судя по последнему посту

П.С. а сталкера мона купить 1 раз поиграть а потом ждать пару месяцев пока

выйдет нармальный мод потомучто игра получилася далекая от идеала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де я гноблю приставкі ? )

Нєбило такого :) В мене самого було 4 приставкі і зараз маю PSP.

МГСку грав на приставці і мене не проперло, сюжет взагалі дибільний але це чисто індивідуально.

Онімушу портували на ПК і я грав в порт, але через кривоту рук корєйськіх портувальників лише плювався на глюкі.

Взагалі Ridiska хватить буть фанатіком і проповідником релігії СОНІ :) Глянь реально на те що сочворилось з приставками за останнє покоління і ти зрозумієш що толку від них вже ніякого. Зараз приставка це звичайний кастрірований по самі небалуйся ПК. Всі недоліки аля глюків великих патчів, установка ігр на хард ітд за які раніше всі консольщікі гнобили ПК зараз є вже і на приставках. Внутрішня будова консолі вже на відсотків 60-80 копіює ПК. Результат - вам впихують ПК з залізом кількарічної давності і кричать що ви маєте бути мега давольні.

Чого тільки вартує система Хбокс лайв яка за те щоб ви змогли пограти по лану требує з вас помісячної абонплати. Або абдейти аля пари додаткових модельок за які приходиться платить пару баксів. На ПК такі речі сприймаються як тупе жлобство разрабів з спробою видавить з бренда все що тільки можливо а на приставках це привична практика.

Я ще розумів бажання придбать ПС2 адже ігри на ній дійсно були іншого рівня ніж на ПК (не кращого і не гіршого а просто інші з іншим геймплеєм)

А зараз коли виготовлення ексклюзивних ігр для якоїсь одної платформи практично економічно не вигідно і бішість ігр йде мультиплатформою краще від них отримувать максимальний кайф на платформі котра дає найбільші можливості ;)

На ПК ти можеш сам виставити потрібні тобі настройкі і розширення щоб отримати максимально гарну картинку для твого монітора або телевізора(на консолі ти мусиш грати в те наскільки спроможне її стареньке залізо) На ПК ти отримуєш на халяву тони модів, скінів, абдейтів ітд і деякі фанатські моди превосходять платні ігри (на приставках практично люба модифікація гри платна, да чо там навіть за іконкі аватарок в статистиці приходиться платить бабло) При випуску ПК версії практично всі ігри йдуть з якимось додатковим контентом, (на консолях за це приходиться окремо доплачувать) На ПК ти можеш сам настроїти любий зручний для тебе спосіб керування (джойтік, геймпад, руль, клава+миш, да навіть написать парочку скріптів якщо клавіатура з такою можливостю) на консолях зазвичай тільки джойстік з дефолтовим керуванням.

2SOLO пока він не матєриться банить його небачу сенсу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бла-БЛа-БЛа вот и иди играй на свойем замечательном ПК в СТАЛКЕР а пока ты будиш матюкатся про то что оно вылетает и ужаааасно глючит я порублюсь в soul calibur 4

Есть у тебя крутое жилезо но играть нефиг

Нашет того что консолям присуши те же проблемы с глюками и патчами ты глубоко заблуждаешся ,

То что на пк можно выставить любую конфигурацию настроек ты воспринимаеш как + но ето и есть главный порок ПК ето главный камень для разработчиков через который сложно дорого и долго перелазить .... графические опции ето не привелегия а недостаток -если есть графические опции значит могут быть проблемы с которыми разроботчики заставляют разбиратся пользователя ...

Главнй принцып ПК заплати за игру и молись чтоб она у тебя вообше заработала .....а если хочеш чтоб заработала то ты должен знать кучу информации про то какой версии у тебя драйвера про то кто ихний производитель про то откуда их качать да и воооообше кучу ненужной информации которая не нужна человеку который занимается скажем бизнесом ,а дома за игрой просто хочет расслабится ,Ты попробуй обьясни своей маме все ето ,а в случае с сонькой я просто скажу вставь диск в приставку и нажми крестик на джойстике ^_^

кстати про фунционалность... подключал мыш к соньке ...нормально работает ,про клаву не знаю ..нет клавы с ЮСБ

И вообше ты с чево взял что практически все модификации платные ..ты вообше Представление имее что такое ПСнетворк или Хбокс лайф (кстати он бесплатный ) там одинаковое количество бесплатного и платного контента ,оттуда сам уже выкачал не один гигабайт дополнейний к игрушке Army of Two

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Ridiska Плін я с тя угараю :lol:

З тобою сперичатись навіть не цікаво бо всерівно що зі стінкою говориш. Десяток раз вже в цій темі писав список ігр в котрі можна грати а ти все торочиш своє що на ПК нема ігр :)

На рахунок Сталкера то це таке, через місяць (як вийде 1-2 патчі) він стане абалдєною грою ;) Це просто біда разрабів на пост радянському просторі (забагованість гри при старті)

если есть графические опции значит могут быть проблемы с которыми разроботчики заставляют разбиратся пользователя ...

Проблема є: розмитість зображення при виводі його на екран

Рішення : Поставити потрібне розширення (те яке потребує монітор)

На приставках це просто не можливо зробити і люди мусять привикать до тої картинкі яка там по дефолту.

ітд ітп. Це називається гнучкість підлаштовування під користувача а не тверде диктування своїх умов як це робиться на консолях.

Найкраще різницю між консолю і ПК можна продемонструвати прикладом з музики .

Консоль - простий касєтнік. Дешево сердито і без заморок, вкінув касету і грає музика.

ПК - ДВД установка з колонками 5.1. Да ти провозися з розтановкою колонок в правельних площинах і на потрібній відстані від центру деякий час, але зато результат буде такий що він з торицею окупає весь потрачений тобою час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вот опять ты говориш про то чево даже в глаза не видил .....ты покажи на своем ПК звуковую карту с оптическим выходом или блу рей привод

Игры на соньке подстраиваются под телевизор на котором играеш автоматически ..если подерживает у тебя телик 720р будит те стоко если больше то само собой будит больше ....но в любом случае ты получиш максимально качественую картинку без тормозов и при етом ты не приложиш к етому вообше никаких усилий

Ты приводил в пример мультиплатформеные игры половину с кторых я уже шитаю вчерашним днем (и кто тут тормоз индустрии??)

В том то и дело что ПК ето ДВД установка а ПС3 Блу рей :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Игры на соньке подстраиваются под телевизор на котором играеш автоматически ..если подерживает у тебя телик 720р будит те стоко если больше то само собой будит больше ....но в любом случае ты получиш максимально качественую картинку без тормозов и при етом ты не приложиш к етому вообше никаких усилий

gallery_7_30_5712.gif

Плін єта пять.... Давно я так не ржав gallery_7_30_2223.gif

Полистай пару листків назад і побачиш яка гра на якій консолі йде в якому розширялові.

Брєд якій ти несеш про підлаштовування катринки може нести хіба що людина з провінції котра комп бачила лише по телевізорі.

"Підлаштовування" це ніщо інше як розтягування зображення без зміни його розширення. На ТФТ і плазмі це смотриться особо убого адже при не співпаданні розширень пікселі екрану котрі припадають на певні чатини картин з переходом кольорів (перехід з чорного волося на блакитне небо) мусять приймати середньо арефмитичний відтінок для цих двох кольорів. Через це картинка стає розмита.

Загалом учі мат часть техніки а тоді тільки розсуждай про неї, ато це виглядає смєшно ;)

ЗІ Чого ти хочеш мені довести що я щось не бачив в очі якщо я його і вертів в руках і інфу по ньому лопатив в свій час що дай дорогу? )

Вже розказував пару раз що я не грав в ігри котрі я попроходив давно і закинув на дальню полку.

Невже я помиляюсь і не знаю що я робив а що ні ?) Це все самообман і ілюзія ?) ааааааа Матриця імєєт нас ......

:lol:;):)

gallery_7_30_2223.gifgallery_7_30_2223.gifgallery_7_30_2223.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до сракі це все, сам граюсь на свому модному 4-охядерному в Фалаут перший, це я до того шо гамеси гавно як і на компах так і на іксбоксах щас, в основному, хоча бувають прикольні ігрулькі тіпа Alone in the Dark (2008)

З.Ы ще ж э Alone in the Dark 1992 ого года, ы сыквел и прыквел, а це римейк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мда ты меня слушаеш но не слышиш ......

в двух словах ...в настройках соньки есть такая штука как автоматическая настройка расширения ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...